22

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам кой беден, кой не, но...работя от 10 години във верига за техника, и мога съсвем отговорно да заявя, че такова пазаруване не помня да е било. Това ни е най-добрата година, откакто съм тук. На практика имаме проблем с наличната стока, а не с търсенето.Не знам къде е истината. Явно българинът извади бурканите с оари и реши да харчи като за последно.

21

V

преди 3 години

Искаме си Сашето .Или в западни парк да направят някое филмче за шопавите нрави та да се разсеем от грипната истерия ;)

20

Анонимен

преди 3 години

Твърд оптимист съм. Трудни моменти винаги има. Ако човек е здрав и правилно мислещ, постига всичко.

19

данчо

преди 3 години

А 100%искат съд и затвор за мутрата Боко Тиквата.

18

V

преди 3 години

Баба ви все с ваксини са лекуваше от грипа ;) И наморници носеше и я затваряха у къщи .Пък света не се свърши . И що точно сега ще се свърши света ?

17

Пич

преди 3 години

Няма къща за гости или хотел, които да не са буукнати от месеци. Ще видите какъв "страх" ще падне по Нова година. На тия деебили не можеш да им обясниш, че умират хора, те си знаят тяхното. Очаквам бум на смъртните случаи поне месец след Нова година.

16

Анонимен

преди 3 години

В основата на бедността и нещастията стоят простотията и мързела.По-умните народи отдавна си сложиха ред в държавите и си отстояват правата и по- добрия живот.Българите са много просто и зло племе.Цяла Европа го разбра.Та сега можеш и да си загубиш територията и да слугуваш на други за вечни времена-от тъпотия.

15

Единак

преди 3 години

До УВече помагам само на тези, които с ми помогнали, а `излишни` познати - избягвам.Като ме питат за причината, обяснявам, че е пресъхнал извора на Белоногата.Защото на когото не му мисли главата, цял живот ще му теглят краката.

14

ЕЕХ

преди 3 години

НА *** ИМ СТАНА МНОГО ПЕСИМИСТИЧНО...ЩОТО ЗНАЯТ КВО ГИ ЧАКА В 2О21...СЪД, ЗАТЕВОР!БОКО, ПОЖЕЛАВАМ ТИ НОВАТА 2022 ДА Я КАРАШ В ЗАТВОРА!

13

Да-а-а-а-а !

преди 3 години

Е-е-е, доде време светът да ссмени самодоволтата си физиономия! Десетилетия всеки с пари и власт се имаше за Господ - другите плява да ручат ! Всъщност, този ужас свърши !

12

бай Тъпчо

преди 3 години

Абе аз не познавам човек да го е страх бе! Вървиш си по улицата, поздравяваш се с хората, усмихват се...какъв страх, какви дертове ги гонят тия джурналя-само те си знаят...За тех най-хубаво е, кога лоши работи са случват, а пък от хубавото бягат кат дявол от тамян...Техните майки отзаде са ги раждали и затуй хубаво и лошо им е обърнато наопаки.Да е видял некой като куткудякат с микрофоните, някоя да са усмихне или блага дума да каже...такива грешки те не правят-нивгаж даже!

11

Z

преди 3 години

До У Изпусна Занзибар и ХАКУНА МАТАТА.

10

Бил Гейтс

преди 3 години

Нова година - нов вирус!

9

Анонимен

преди 3 години

2021 г е в числото 5 и се предполага, че ще е по-добра година. Примерно в Китай числото 4, а 2020 г. беше в 4-ка, поражда т.нар.тетрафобияили страх от числото 4. Товасуевериее разпространено главно в страните отИзточна Азия - Китай,Корея, Япония. Накитайски езикйероглифа, означаващ "четири" или съйе подобен на смърт.Суеверието е дотолкова разпространено в тези страни, че в болниците и обществените учреждения етажи с номера завършващи на 4 почти липсват и вероятно неслучайно :)

8

да ама

преди 3 години

след 28.03 можете да сте по- големи оптимисти!От вас зависи! И не спете, а гласувайте!Щото иначе тези ще ви довършат!

7

У

преди 3 години

Измъчен народ сме! Статистиците дават едни числа, но истината е че в България хората са по-скоро от умерени оптимисти до към песимисти. Лафове от сорта-Еей..няма да се оп'райм, Скапана държава(каквото и да е това), го показват. Така че усещането за щастие е и много относително. Даже да направиш добро на някого, почва да умува какво ще му искаш после! Има места, където се живее ден до пладне и са по-щастливи. Тропик, салса и два банана..и са ОК

6

предКоледно

преди 3 години

Дядо Коледа вземи ме,искрено те моля аз,тука Новата година,чакат хората със страх.Дядо Коледа вземи ме,със шейната ти обратно,с чипче ще ме ваксинират,лоши хора уж безплатно.Спешно ни командировай,малко весело джудже,във чували много, много,ковидни да побере.

5

Анонимен 123

преди 3 години

Среден 3,, и март месец, ще го изберете, за да може да *** още евро от ЕС.

4

Анонимен

преди 3 години

Оптимист съм. Април и май имахме затруднение в бизнеса, но се адаптирахме и не само не сме на загуба, а завършваме годината на 143% revenue. Приемам с интерес и усмивка. Само да сме живи и здрави всички! Останалото човек сам си го гради. Дали ще рови по кофите или ще се развива и адаптира си е негов избор.

3

Онзи

преди 3 години

Нормално, вие гнустните медии сте виновни за това!