53

Анонимен

преди 3 години

Балсамва, на самолет не се качвам в близките три години, нека ми се налга да пътувам. Нито ваксина ще бия, нито искам да се качвам на тия ковчези, които не са излитали от почти година вече.

52

До авиокомпаниите

преди 3 години

Колкото до сега искахте ваксина против шарка или малария, толкова ще искате и против ковид! Аиде у лево! Който иска да си приземява самолетите да ги приземява. Като фалират няколко компании ще започнат да подаряват билети само за да не загубят правата за хангар и часовите зони за излитане и кацане. Ще ви почакам да ви дойде акъла! Айде по живо и по здраво.

51

Анонимен

преди 3 години

НЯМА ДА ИСКАТ. ТОЗИ Е БОЙКОВ ЛЪЖЕЦ

50

Анонимен

преди 3 години

Много малко хора ще пътуват тогава, ваксината не е дошла, но вече всичко с нея става задължително, а с автобус трябва ли?

49

Анонимен

преди 3 години

Ако тряба ще стан отшелник, но няма да се самоубивам с оръжие за масово изтребване, благовидно наречено ваксина, нито аз нито децата ми!!!

48

Федерико

преди 3 години

Има и нещо хубаво в тази пародия.,най-пристрастените към измислената си свобода наистина ще се нажъкат.За да лети за 20 евро до Виена,щот не може да шофира...или го мързи.А после да разправя, ние изкарахме супер мега гига яко у Виена малеейй....А тия да фалират и без това са много.Летища, чудесии ,главозамайващи надценки...долууууу....

47

Анонимен

преди 3 години

И защо? Навсякъде е едно и също положение - извън контрол. Не е като пътуването със самолет да представлява средство, което да допринесе за разпространението на заразата, не и на този етап.Май целта не е толкова да се оправи положението, колкото да се боцкат хората. Властите вече си казаха - да не очакваме ваксинацията да върне нещата по старо му...

46

ДртПрч

преди 3 години

Освен това имам антитела. Не ми е нужна ваксина. Пак ли трябва да се боцна?

45

ДртПрч

преди 3 години

Не планувам да летя през близките 2-3 години. Да фалират! Който има зор да ме вижда, да се боцка той и да долети!

44

Анонимен

преди 3 години

Я си гледайте работата! Опитите ви принуда хората да поставят отровите ви ще доведат от пълен отлив на нормалните да пътуват със самолети. Чакайте на откачените да ви ги пълнят. Изобщо този неистов натиск за ваксиниране, предхождащ от жалки опити за сплашване на населението говори само за едно - всичко е предварително планирано и дирижирано, но е много жалък театъра, а актьорите се оказаха селски изпълнители от селска вечеринка.

43

Поручик Ржевски

преди 3 години

Има си антиген тестове. В България сигурно над 1млн човека са изкарали ковид и имат антигени. Защо да се ваксинират.Никой не казва - за самолет ти трябват антиген тест.Явно искат да продават ваксини.НЯМА да се ваксинирам. Просто защото го правят насилствено, ей затова.

42

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха, че нали до скоро се вереха и кълняха, че нямало случаи на заразени в самолет?То е ясно защо бе истерията с вируса - да създадат "ваксина" и да я наложат насила на хората. Ама няма да стане. Ще има война за човешки права вече. Прекалиха яко световните престъпници вече, не се осъзнават на кой свят живеят.

41

Поручик Ржевски

преди 3 години

Всеки ден го повтарят това като папагали. Какъв е този, който се изказва. Да не е министър председател или шеф на Луфтханза?Коя ваксина ще е задължителна - тази на пфайзър или тази на модерна. Има и китайска ваксина, има и руска. Китайските и руските граждани ще са ваксинирани с тяхни си ваксини. Ваксината ще е валидна сигурно на годишна база. Половината население НЕ иска ваксина - сигурен фалит за авиокомпаниите.И т.н. и т.н това ми се струва голяма глупост

40

Анонимен

преди 3 години

Еврогейците и евроатлантиците /все едно и също/ не са мръднали интелектуално и морално от втората световна война насам - все принудителни мерки са им в тик.вите /тази ваксина е принудителна, щом те задължават да я поставяш по този начин/ с цел редуциране или унищожаване на населението.

39

Анонимен

преди 3 години

Наличието на принуда за ваксиниране, защото подобни забрани са точно принуда и нищо повече, само доказват, че хората още в началото на цирка бяха прави - вирусът е създаден и се раздухва неимоверно, за да се "ваксинира" поголовно населението с неясни ваксини и за неясни цели. Няма да се ваксинирам. Прекарах вируса. Как ще ми докажат, че при това положение трябва И да се ваксинирам? Подобна принуда е само с цел да ми налеят отрова.Не, няма да се ваксинирам. Плачат за война СЗО и политиците!

38

Анонимен

преди 3 години

Евроатлантическа политика - мекинко, доброзорно натискане и илюзорното право на избор думокрация , сладникави празни приказки за балъци. Щеш-нещеш и мреш.

37

Анонимен

преди 3 години

За авиокомпаниите е важно да са пълни самолетите и едва ли те ще искат ваксини. А и как ще изискват от хората, които имат антитела да си слагат ваксини!? А и от тези, за които е противопоказно!? И на какъв период ще искат да се подновява ваксината, след като не е ясно колко време е действието й? И още много неизяснени въпроси .....

36

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, новият вид робство започна. Дамгосват стадата .Това е само да се опитат методите.Каква е крайната цел не е ясно.

35

aa

преди 3 години

така как всички откворковци клапкате глупости налево и надесно по тъпите телевизии. ЩЕ дойде време да полетите нанякъде и ще ви праснат инжекциите и край с вас. Ама карай *** сие ***. Аз няма да летя никъде

34

House M.D.

преди 3 години

Колега #34, в случая изречението е заповедно и изисква "!", а не "?".