80

Анонимен

преди 3 години

До НАБЛЮДАТЕЛ 75Много си прав! Руската се базира на над 100-годишна история на руската наука, а тия к....та от краварията, освен да крадът и да създават гмо-из-ва-тени-организми НИЩО ДРУГО НЕ МОГАТ!!!! Вчера например, една медицинска сестра в Чикаго се е вакцинирала на живо по телевизията (нали са майстори на холивудските бози!) и след половин час е припаднала!!! НЯКОЙ ДА НИ Е СЪОБЩИЛ ТАЗИ "НОВИНА"!!!!!!!??????? СРАМОТА!!!!!!!!

79

ПАК ДО НАБЛЮДАТЕЛ

преди 3 години

И ПОДЧИНЕНО ИЗРЕЧЕНИЕ НЕ ЗНАЕШ ОТ 7 КЛАС!А ПРЕТЕНДИРАШ ЗА ПОЗНАНИЯ ПО НАНО И БИО ТЕХНОЛОГИИ! АЙ СКРИЙ СЕ!НЯМА КАК ДА СИ ДВОЙКАДЖИЯ ПО БЕЛ И ГЕНИАЛЕН ДОКТОР, МОЛЯ ТИ СЕ!НЕГРАМОТЕ ДОКТОР ОЩЕ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ!

78

НЮТОН до НАБЛЮДАТЕЛ

преди 3 години

Явно ти си достоен за Награда Дарвин - за Най-*** .

77

Анонимен

преди 3 години

НЕСЛУЧАЙНО ОНЯ ДЕН КРАЙ ПАЛАТКАТА ЗА ВАКСИНИРАНЕ В СОФИЯ ИМАШЕ НЗНАЧИ 2 ЛИНЕЙКИ, КАТО ПОЧНАТ ДА ПРИПАДАТ КОВИД *** КАТО МЕД СЕСТРАТА ОТ ТЕНЕСИ, ДА ГИ РАЗКАРАТ! ЗНАЕЛИ СА!

76

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 3 години

До НАБЛЮДАТЕЛ,Да, пише се лаици, е и? Коментарът беше за познанията по Биотехнологии, а не по БЕЛ!

75

Анонимен

преди 3 години

ИНТЕРЕСНОТО Е,Ч Е НЕ ИЗЛИЗА РЕКЛАМАНТА КАМПАНИЯ НА ВАКСИНИРТЕ С НЯКОЙ ИЗВЕСТЕН, ДА НЕ СЕ СГРОМОЛЯСАТ НЕЩАТА, А НИ ПУСКТ 98 ГОДИШНА БАБКА ОТ АНГЛИЯ КАТО ПИОНЕР, АКО НЕЩО Й СТАНЕ , ДА КАЖАТ- АМИ ТОЕ ОТ ВЪЗРАСТТА!И ОНАЯ МЕД. СЕСТРА В ТЕНЕСИ НА ПРОВАЛА НА ПРЕЗЕНТАЦИЯТА В ТЕНЕСИ ! АМА ТЯ ИМАЛА НЕКВИ ПРОБЛЕМИ ЗДРАВНИ... МИ КВА МЕД ССЕСТРА Е С ТАКИВА ПРОБЛЕМИ, КАК ЩЕ ОБСЛУЖВА БОЛНИ, НЕ МОЖЕ ЛИ ПОНЕ ГЛАВНИЯ ЛЕКАР ДА ИЗКАРАТ ЗА ВАКСИНАЦИЯ?

74

НАБЛЮДАТЕЛ,

преди 3 години

ЗАЩО ОБИЖДАШ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ? ТОВА Е И ПОДСЪДНО!АЗ ТВОЙТО АЙ КЮ НЯМА ДА ОБСЪЖДАМ, ПИША ТИ ДИРЕКТНО 0, ЗАЩОТО СЕ ПИШЕ ЛАИЦИ! И СЛЕД ТОВА НЯМА ЗАПЕТАЯ! ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВАМ С ЛИТЕРАТУРНИЯ РАЗБОР, ДА НЕ ПАДНЕШ ПОД 0!

73

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 3 години

Четейките коментарите тук, за пореден пъл се убеждавам, че IQ-то на нацията е под критичният минимум...Пълни лайци, коментират високотехнологични ваксини. Мъка. Тези ваксини не са базирани на вируса, като руската, а на изкуствено систезирани фрагменти, за по-голяма безопасност. Пуснати са много по-бързо, понеже са финасирани неколкократно в по-голям размер, отколкото всички досега правени ваксини. Логично е.

72

Ямболски цървул

преди 3 години

Ваксинирайте се срещу затъпяване!

71

BANk. RAZLOGEn TRYP

преди 3 години

Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви управлява! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ...

70

ТОНКАТА

преди 3 години

Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо по-умно от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН!

69

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Ваксинацията с първата води до нелечими автоимунни заболявания, а с втората до развиване на нелечими ракови заболявания...

68

Анонимен

преди 3 години

Tennessee woman passes out while talking about the COVID vaccineМладото девойче (лекарка) си замина докато даваше интервю, че тя и колегите й са се боцнали сутринтаВидето е в тубата... засегаПросто правите копи пейст.

67

Ямболски цървул

преди 3 години

Чукала ...Всички ще отидем в хумоса.Парите няма да са ви нужни в почвата!

66

Ямболски цървул

преди 3 години

Каква е разликата между хокнятъа и маджуна? А каква е приликата? Разликата е,че едното става по- твърдо...А приликата е,че с двете можеш да си играеш.

65

Анонимен

преди 3 години

Егати, пишете ми за РНК и ваксини, но ви е страх от думата, означаваща средство за мирни и къпане.Ама и това средство помага за борба за вируси....Нелепо е , не ви разбирам мотивите.

64

Анонимен

преди 3 години

Абе не става всички дето имат сайт да пишат по медицински теми. Е затова сме на тоя хал.Как преведохте информацията? С Гугъл?Това не е *** Та всеки да е компетентен да му обяснява действието.Аз точно затова няма да се ваксинирам.Не може по телевизора и новинарски сайтове да ми назнаваат лечение.Ако ви питам какви видове ваксини има до момента колко биха си отговорили на този въпрос без да гуглят.Това е работа са специалисти а тех най малко ги питате.Тия от НОЩ не специалисти...

63

Бау

преди 3 години

До Expert"Въпреки, че и двете са РНК ваксини, те имат различни РНК молекули, различни така наречени системи за доставяне на липиди, което означава вид мастна капчица, в която се намира пратеникът РНК"

62

Expert

преди 3 години

И как така уж 100 процента еднакви, а при такава различна температура се съхраняват

61

Бау

преди 3 години

До Патриотте самите си заснеха припадъка.. Щял да ги "разобличи". Шматка.