34

Анонимен

преди 3 години

Къде е Министерството на здравеопазването, след като АГ-отделението в Ямбол не работи, защо не е указано къде да ходят родилките ? Така излиза, че всеки тръгва да ражда къдено си иска. Какво са виновни лекарите в Стара Загора, че да ги уволняват ? и накрая - няма лекари ! ами няма - защото министерството не прави нищо !!!

33

Един Pk

преди 3 години

Да пази господ от прости жени с компютри.Разбират от медицина,оценяват докторите и имат претенции за без пари ако може.Като искате да ви изражда професор,шефа на отделението а не някой ординатор то това се плаща.Искате тези специалисти да дойдат специално за вас и да дадат всичко което могат знания и опит ако може да минимизирате риска от усложнения и то без пари.Е не може.Доктори и то специалисти все повече няма да има защото ако не знаете заплатите им са колкото на един об. работник.

32

Чичо доктор

преди 3 години

До МеждиненМалко са ви взели

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСиня престилка съм, сложих минус.

30

Анонимен

преди 3 години

Оня ден гледам как една пострадалаобеснява без да е била заразена са я излъгали че е болна от ковит яко са я блъскали с антибиотици такава безредица и в Сирия няма

29

Анонимен

преди 3 години

България-страната с 350 болници,страната с 53000 легла,страната с най голям брой болници на глава от населението в цяла Европа! България-страната която в тая криза има най много жертви на милион население в Европа през последните два месеца-ЗАЩООООО????????????

28

Анонимен

преди 3 години

Забележете как се дразнят белите престилки минусите са поставени от тях!

27

Анонимен

преди 3 години

Европа започва от Унгария към Австрия и нататък!

26

Анонимен

преди 3 години

Някое ново"законче"което да ви пази некадърните дирници няма ли да поискате?

25

Пострадал

преди 3 години

На мен не ми позволиха да си видя ново роденото си дете щото не бях платил за екип!А в Германия ми се обадиха за да присъствам при раждането на второто без да съм плащал излишно!

24

Анонимен

преди 3 години

Тоталния Провал на Бялата Мафия в България лъсна в пълна сила именно в тая пандемия! Нито Борисов е виновен,нито ниският здравен статус на населението,нито застаряващо то население,нито ниското заплащане,Най голямата вина е на Мафията облечена в Бяло която основна грижа бяха,измислените диагнози,измислените клинични пътеки,с които ударно се усвояваше ресурса на здравеопазването!

23

Междинен

преди 3 години

На нас ни взеха 800лв за раждане, подбор на екип- на тиквата героите.

22

Стефан

преди 3 години

Мой съсед беше рекетиран в онкологията за един тест беше задължан да направи 600лв дарение за болницата!Бялата мафия действа с пълни обороти!

21

Анонимен

преди 3 години

Уволнявайте лекари и после назначавайте роми да ни лекуват.

20

Светлинен

преди 3 години

На Бойко системата, пълни гардероба пък народа да мре.

19

Родилка

преди 3 години

И преди години, преди Ковид ситуацията, влизането за естествено раждане ставаше едва при учестени контракции и изтекли води. Така, че бременната, която има и руго дете, не е първескиня, би трябвало да знае, кога се ходи в родилното.Подкрепям лекарите, които са я прегледали и са й казали да изчака - за нейно добро е. Иначе да чака и да ходи по коридорите в тая пандемия, си е риск.

18

ЖороПърви

преди 3 години

До пълни глупостиБлагодаря! Когато фактите говорят- и платените драскачи трябва да мълчат!

17

Ъхъ...

преди 3 години

И после:"Здравната система изнемогва"... "Няма лекари, няма персонал"... "Търсят се доброволци"...Те уволняват и наличните лекари, как да достига персонал?А може би случаят да не е точно така, както е представен....

16

пълни глупости

преди 3 години

До ЖороПървиНо да си жив и здрав

15

ЖороПърви

преди 3 години

До МарияТака е! Не им ли платиш в кеш, колкото ти поискат- нямаш шанс!Плащам здравни откакто ги въведоха, не бях ползвал никакви здравни услуги 20 години, тази година ми се наложи да постъпя в Болница/държавна!!!/! Там ми обясниха, че без избор на екип и още не знам колко допълнителни такси, на обща сума около 3 000 лева, няма да ме приемат, въпреки, че заболяването се покрива от здравната каса. Отидох в Сърбия, в болница в Ниш като частен пациент ми взеха около 800 евро за същата услуга!