41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Тия дето говорят за ""***" живеят в кражба, корупция, унижават околните си и вършат всякакви свинщини, но иначе са "морални".

40

Анонимен

преди 3 години

До МишоАко ти си използвал 30 години за да деградираш това си е твой проблем.

39

Мишо

преди 3 години

А, забравих да кажа. Не губете време, хаде сега, в атака. Да оплюем Русия и да забравим от коя дупка изпълзяваме! 30 години демокрация, 30 години свобода, 30 години чалга, 30 години деградация. Е жалко, е че чалготеките са затворени, нищо поне планета - пайнер може да си гледате докато не са ви резнали кабела за неплатени сметки.

38

Мишо

преди 3 години

За момент си помислих, че статията може да е нещо интересно. Но когато стигнах до частта с разкриването на руските агенти замесени в отравянето на НЕВАЛНИ просто........, да!Копи-пейст материалче тип статия! Дивотия за неграмотни.

37

Анонимен

преди 3 години

На днешният ден Путин празнува профеионалния си празник.Точно преди 100 години на 20.12.1920та година е основан външният отдел на ЧК. Който се занимава да обучава и праща шпиони в чужбина.

36

Анонимен

преди 3 години

Днес в една кофа в диянабат намерих принтирани на бели листа снимки на маже жени егенета къде работат и подписи кои ги изготвя тези документи главата на дръвника многп се надявам там да няма замешани хора от нашата полиция явно гледат кои с какво разполага в наличност115

35

Анонимен

преди 3 години

Шпиономанята на Русия е известна по цял свят.Едно време създаваха компартии по цял свят.А членския им внос отиваше за СССР.

34

Анонимен

преди 3 години

Кремъл е проблем за българия вече 75 години.Ние сега да ревем ли?То си е за реване.

33

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Глупостите на една скапана пропагандна машина. Вече са смешни с този новичок и измислиците на американското и английското КГБ, по-малко известни като ЦРУ и МИ 6. Реваха на вратата на Путин да им разреши да вземат Навални за да прикрият следите от работата на МИ 6...

32

Анонимен

преди 3 години

Още повече информация ще научите от Президенството?!

31

Анонимен

преди 3 години

Фактически руснаците си признават че са следили Навални години на ред и затова не искат да разследват случая Навални защото тия 10-15 служители дето са участвали в отравянето ще трябва да бъдат съдени, а единият от тях генерал Богданов е заместник на шефа на ФСБ Бортников.

30

spoko!

преди 3 години

Каквото и да се случва в света на примитивните феодални диктаторски режими, нищо и никой не може да бъде заплаха за космическа Америка, защото NASA живее в 25-ти век. Бъдещето е на Свободния Християнски Свят, а Евро-Атлантическа България е част от него.

29

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотПатриоте твоите руснаци са гола вода, язък дето всеки ден им пребърсваш и почистващ задниците по няколко пъти. При теб патриот значи чистач на руски ***.

28

100% проверено

преди 3 години

В Перник някакъв феодал Юлиян е купил от БГ институциите личните данни на всички и изнудва масово Българи!Прокуратурата ще се само сезира ли?

27

Анонимен

преди 3 години

До тарантулчУЩот иначе няма с какво да се яде в бедна и изостанала Русия.

26

тарантулчУ

преди 3 години

Незаконната търговия с информация доведе до разкриване на агенти на ФСБ и ГРУ------------Нищо лично!Просто, Бизнес!!!!!Абе, много лесно съ подават руските граждани на "търговийска" със секретна информация, бе! Що тъй?????

25

неандерталец

преди 3 години

Тук в България все едно няма някаква форма на изтичане на информация. Телефонните измамници откъде разбират кой възрастен човек има сума пари и какви роднини има?

24

Разказвач

преди 3 години

Книга за похвали и опллаквания в испански хотел-Американска туристка-Отвратиително,в асансьора просто воони на цигари-Руски туристи-Много е гааадно,с тоя надпис в асансьора-No Smoking-че не можахме да си облечем смокингите,но поне се напушихме на воля......

23

Анонимен

преди 3 години

На Русия не и е отреена водеща роля във новия световен ред,Русия няма полезен ход.План А,фалират я и я подчиняват,план Б фалират я и я унищожават военно

22

Киро Рамбото

преди 3 години

Да беше пробвал да открие досието на Путин. Щяха да го намерят тленните му останки в някоя кофа за смет.