69

Дръндер

преди 3 години

Да, за това подайте оставка! Какво по-гъвкаво от това?

68

1

преди 3 години

До Мата Харе,пожарникарския маркуч,му е много гъвкав,даже докторат е защитил.

67

Мата Харе

преди 3 години

(на) Борисов е много бърз и гъвкав

66

Tирана пада

преди 3 години

На изборите март ще бъде посечен тоя магнолия ще се крие като брат му Костов със *** венци. И полицаи и пенсионери народа масово ще му забие нож в Гърба ...следва чиста на герберски калинки да се. впише на всеки слугувал на Борисов в досието и да се лиши до живот от държавна работа. Хора следете този Тиранин. иска да отлга изборите до безкрой но за негова жалост няма тези правомощия , само да смее да фалшифицира ще се лее кръв. ще свърши Като Стамболов и Мусолини тая гнида.

65

Ямболски цървул

преди 3 години

Най-некадърният,лъжлив, министър-председател! Задмина Иван Костов!Че и *** до безобразие!

64

Анонимен

преди 3 години

скоро пак ще го лашнат от Русия за още непостроеният газопровод.

63

Пижо

преди 3 години

От една година кажи-речи чакаме да станете гъвкави (каквото и да разбира под това Банкянския каруцар) в мерките и помощта за хората. Ни мерки като мерките, ни пмощи като помощи. 2/3 от хората измряха заради блокираната, неработеща здравна система!

62

Анонимен

преди 3 години

Чака пак от ЕС пари да разпределя. Както върви обаче ситуацията в Германия може и да позатегнат кранчето

61

KZL

преди 3 години

Г-н Борисов, благодарим за всичко и продължавайте в същия дух. Българите ви подкрепяме.

60

Тъпомер

преди 3 години

Айде с крийте се! Безполезни сте!

59

Анонимен

преди 3 години

Последните напъни на диктатора да остане на власт. Много се загрижи хората.

58

обе роби

преди 3 години

Гаврата ще продължава още дълго време, помнете един ден кой беше оръжието - докторите, пълен провал като човеци. Първи по смъртност, последни по здравеопазване, но вместо да поемат отговорност за състоянието на здравна система и източването на здравната каса, те на първа линия в лапането, яжте и да се задавите. А за наивните които им ръкопляскат - *** сте, без пари няма кой да Ви лекува, ще ***, ама яко ще ***.

57

Пути Као Яма

преди 3 години

Тримата проституиращи вече не ходят на площада, че няма кой да им плаща, но за сметка на това са много активни във форума с по 10 ника всеки.Смешни сте сладури, баце ще ви отнесе на изборите отново

56

1280

преди 3 години

Браво Бойко, мачакй ги както ти си знаеш, а на изборите имаш от нас - нормалните хора над 60%

55

Анонимен

преди 3 години

Борисов отбелязал, че ..... страната ни е на 14-о място в Европа по заболеваемост.*Що не кажат и кои са държавите, от които сме по-зле? Примерно Ватиканът, Монако, Андора, Лихтенщайн, Фарьорските острови, Сан Марино, Исландия, Малта, Норвегия и Финландия.

54

Здравната система

преди 3 години

Високата смъртност е от некадърната здравна система, която е такава не от сега и бедния начин на живот. Сега просто се проявява на 100%.

53

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Като чета коментарите сега и през лятото - есента, когато имаше много протести... Голяма разлика. Нещо платените *** и тетките са се покрили. Или май чекмедженцето е взело да се поопразва :DСега се вижда реално какво мисли народа, а не платените драскачи :D :D

52

Анонимен

преди 3 години

трябва ... ами защо не са?

51

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Единствено две неща са гъвкави при банкянската тииква - долнокачественият тънък асфалт, който лее и гръбнака му. За второто не е сигурно, че е еволюирал до там.

50

Bond

преди 3 години

Я скивайте ква яка маркировка!