233

Анонимен

преди 3 години

Германия направи много за нас , взе ни лекарите и ромите.

232

Анонимен

преди 3 години

Сюлейманов знае добре, че неговите сънародници не се ползват с много добро име в Германия. Хитлер ги гореше , а аристократите в 17-18 век са ги гърмели като зайци.Защо си мислят , че историята няма да се повтори.

231

244

преди 3 години

Изроде, кажи го на избягалите мед сестри и университетски преподаватели да се върнат в ***, където ще трябва да получават по-малко от телефонист в кол център без образование.

230

Анонимен

преди 3 години

Германия е била добра държава за живеене когато преди 150-200 години в нея са живели 95% немци.Сега е филм на ужасите мулти култи.

229

Анонимен

преди 3 години

За тези успели на Запад българи, които имат намерение да се върнат в Родината, е много добре, че една друга част от непреуспялото население е тръгнало в обратна посока... Аз си идвам често и с радост установявам, че родният ми град става все по-преветлив и по-чист от година на година. А Германия става все по-***, по-скъпа и по-опасна. С моята добра пенсия мога да живея дори по-добре в България, отколкото сега в Германия.

228

Един от Германия

преди 3 години

Мдааа...време е да се връщаме с България. Моята жена-германка вече не може да трае драстичната подмяна на коренното население в Германия. Ние двамата сме пред пенсия, инженери, плащаме 40% само данък от брутната заплата, плюс 1/2 всички социални застраховки. Само здравната ми застраховка е 750 Евро в ТК= Technische Krankenkasse (каса за техници, инженери и др. техн.специалности), от които плащам 375 Евро на месец. Високи вноски, защото милиони като "нашенеца" Фейми са на наша издръжка.

227

пияница мистик

преди 3 години

България другари, другарки и демократи и прозападно настроени лица като мен самия е Рай за измамници и мързеливци. Ей ме на, аз съм примера. От 2016 не работя, а само си харча парите и пия по цял ден и се занимавам с жени. Е, сега вече не, че си имам сериозна любовница, но преди 2 години беше друго. Не търсете Запада, ако с те мързеливи като мен, че там много се бачка. Ходете само за далавери. Аз моите пари си ги изкарах в Перу. Там е като у нас, горе-долу. Всичко живо корумпе

226

пияница мистик

преди 3 години

До ДОЛУ ГЕРБАми по-добре е за гастарбайтерите :))) Като си пукваш *** от бачкане ще взимаш заплата, колкото да си платиш данъци, режийни, храна, квартира и след 10 години може и да събереш за някой стар Мерцедес японка :))) Аз нали 2009 като млад живях 1 година в Лондон и знам как е. Уж взимах големи пари, ама като платиш 8 паунда на ден Ойстер за градски транспорт и такса смет 60 паунда на месец, без да броя другите разходи и накрая си с нищо. Прибрах се с 400 паунда печалба за 1 година

225

Анонимен

преди 3 години

Вижте на Германия друзята още от време адолфово са били роми през втората световна съюзници са им били албания,турция,африка,кавказ....,но засега в случая сорос който е инструмент на глобал ба.н.к-мафия насилва германия да приема джерита от България,източна европа,африка,азия,и индиянци и мулати от южна америка и ги обгрижва със социяли но мандрата пресъхва лека полека.

224

Анонимен

преди 3 години

до 265ти сигурно си от онези болни мозъци декто казват че македонците били българи,ааааа?

223

от кога

преди 3 години

името фейми е Българско ?? освен това тези които се ползват с лошо име на запад не сме Българите а български граждани с имена мехмед,али , сюлейман и т.н които и на запад и в България живеят в затворени общества и нямат желание да се интегрират (90 % от тях ) .И защо не е отишъл в майка турция а е отишъл в християнска европа ?? нали само ердо им е в устата и колко е велика турция !!

222

Анонимен

преди 3 години

браво и само напред,а болните мозъци тук да са пукнат от яд че един още българин живее по добре от тях

221

бивш

преди 3 години

поздрави от Deutschland , бъдете живи и здрави :)

220

Тенгрианин

преди 3 години

Много обичам как Джудей Веле да ни обяснява как Файси е чист българин. Политкоректно е някак си. И не забравяйте, всички политкоректни медии имат задължението да пускат ката ден слъзливи репортажи как върви интеграцията ни (разбирай изтреблението ни). Кръгове; "Искрящата Бяла мощ не е съживена. Осъдените са екзекутирани, тъмничарите са избити, свободните са поробени. Краят си е отишъл, без да дочака Началото. *** изсмукват последната капка българска кръв. Чандала тъпчат свещените граници"

219

Анонимен

преди 3 години

дано наистина се опита да даде нещо на държавата, но след като официалната държавна политика е да се живее на социалки, ще му е трудно. В Алеманиен се знае под колко часа седмично може да взимаш помощи и правят така че на работодателят да му е по на сметка да значи 20 души на половин работен ден но не 10 на .цял

218

1

преди 3 години

До Анонимен-281,е тука не позна,вече се казва,хубава работа,ама ганьовска.

217

ДОЛУ ГЕРБ

преди 3 години

В ГЕРМАНИЯ Е ПО-ДОБРЕ КЪМ 1000 ПЪТИ

216

Уйчев

преди 3 години

Самите тцигойнери в Столипиново казват ,че не са останали хора там. От 60000 преди 10г, сега има по- малко от 30000. Дано тенденцията за емиграция продължи. Може да са турчеещи се тцигойнери,но пък парите не миришат, след първия локдаун по хипермаркетите в Плд в даден момент имаше само такива клиенти.

215

Анонимен

преди 3 години

Не мога да променя това, че за нас съществува определено мнение и хората казват, че не искаме да се интегрираме или, че само крадем.-------------------Ааа, сега стана чсно от кои българи е.Дойче велето отдавна са дол*ни подстрекатели и сеячи на лъжа.

214

дааа

преди 3 години

Обаче Началника на държавата ни убеждава, че е обратното!