30

Шофьор

преди 3 години

Тук коментират доста пубери явно без книжка! Всеки шофьор пътуващ по магистралата е виждал и вижда РАЗКЪСАНАТА ПРЕГРАДНА МРЕЖА от местният селски пастир,за да преминават животните му от другата страна напряко! АПИ си е свършила работата но геният-балкански и тук е проявил изобретателност ,не мислещ че ще убие някой.Един път цяло стадо крави се появи на ,,Тракия"И такива скъсани участъци непрекъснато се появяват въпреки постоянната намеса на АПИ!Ех,другари селяни-немислещи,безотговорни!

29

Анонимен

преди 3 години

На тази "магистрала" направо да вземат да нарисуват пешеходни пътеки... и без това съм виждал и хора и чакали и лисици да се разхождат по пътното платно. И като извикаш КАТ единствено шофьора е виновен за ПТП-то, всички от изброените имат предимство според тях.

28

Анонимен

преди 3 години

Заблудени са управниците и вие пт днес бг тъпациии,да се съдят фирмите Трасе и който го подържат в германия що не излезе на аутобана прасе ,защото свинете от герб всички са за затвора ,то лампите в тунел ечемишка убиха човек а бяха дадени милиони за подръжка те един пирон не бяха заковали ,то рейсове по деретата то то то Борисов в затвора по бързо.

27

aaa

преди 3 години

Какъв знак бе хора? Трябва да се сложи ограда, че да не могат прасетата да преминават през платното. И да им се направи под магистралата прелез, че да си минават от там.

26

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се съди АПИ, подобен случай е недопустим на автомагистрала. За да не стават такива инциденти се слагат мрежи!

25

Анонимен

преди 3 години

Този млад брадясал шофьор се държи нахакано и не осъзнава че е убил беззащитно животнп, Той е убиец. Не е възпитан, не образован , не осъзнава, че е отнел живота на едно животно подобно на него, което също има право на живот колкото има той, Земята е на всички, не само на човеците.

24

Анонимен

преди 3 години

Може да е дошло от Македония, прасето е патриот, дошло е да ни подкрепи по линия на евроинтеграцията на СРМ.

23

Анонимен

преди 3 години

Само едно не разбрах! Кой прибра не/резът?

22

Тиквострала

преди 3 години

Никой не носи отговорност за свинщините си, а прасетата си се разхождат свободно навсякъде, без винетка и гражданска, което показва, че територията се е превърнала в k0чина.

21

Анонимен

преди 3 години

Давайте му глигана на потърпевшият като обезщетение!

20

Анонимен

преди 3 години

Горкото прасе симпатизант на ГРОП дошло е да си направи селфи на пътя за спомен ама лошите нетолератнти хора искат да го убият със колите си, някое НПО да защити правата на прасето.

19

11

преди 3 години

Мдааа, прасенцето няма гражданска отговорност...

18

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Пише се акт на тоя, който поддържа пътя - АПИ или там тая компания хранилка на герберастите - Държавно предприятие автомагистрали. Никакви животни нямат място на магистрала. Това означава, че някой не си е свършил работата и няма адекватни ограждения против дивеч.

17

до Гост

преди 3 години

Абе, гостенино прocт, нали винетната такса е вид застраховка... плащаш си за да ти е сигурен и надежден пътя, вменява някаква отговорност на стопанина на съоражението по което се движиш. Да имаш някаква гаранция, че глиган с твоя интелект няма да ти връхлети на магистралата, и да ти потроши всичко...

16

Анонеимен

преди 3 години

Родителите на прасето да покрият щетите.

15

Бубу

преди 3 години

Преди години на магистрала Тракия в лявата лента с около 100-110 ударих малко куче около 5-8 килограма! Колата мерцедес 190-ка остана със счупен радиатор, счупена предна броня, разкъсано гърне и най-лошото удара беше много силен! А удар с прасе или сърна хората в автомобила са мъртви!!! После кой ще е виновен????

14

Джедай Мастър

преди 3 години

Не е инцидент "без виновни". Виновен е поддържащия пътя (т.е. някой герберуга), защото автомагистралата трябва да има предпазни ограждения, които да предпазват от диви или питомни животни, и които вероятно, ако въобще са били поставени, отдавна са се скъсали и са за*бани от безхаберните управляващи.

13

гост

преди 3 години

До Анонименей все Борисов ви е в главите. Нормалните европейци си правят застраховки, ако се смятате за такива, правете си. Като няма застраховка няма и обещетение, просто е, дори за неграмотни. Нима вече сме по-долу и от тях.

12

Анонимен

преди 3 години

Кой плащал щетите? Абе още ли не сте осъзнали къде живеете? Да не би оня с чекмеджето да ги плати? Преди време за подобен инцидент , КАТ бяха написали акт на водача на автомобила.

11

Анонимен

преди 3 години

До не разбрал 1Напоследък животните са по-умни от рязко регресиращите хора, така че нищо чудно глиганите да са се научили да четат.