217

Пълен т...

преди 3 години

Може ли да е толкова т-ъп? Със сигурност е идеален за ролята на Бай ***!Да те спукат от бой и да казващ-страх го е от мен? Пълен ***! Не бил добре подготвен-че от 3 години се готвеше, на Белмекен беше..Просто спрете да му давате микрофон- пълна трагедия, ако не е жалко! Джошуа каза- поздрави България,а тоя ***- страх го е от мен.Кой бягаше из ринга с гръб към противника бе?За първи път на мач за световна титла става такова нещо! Пълен,ама пълен тъ-пак!

216

Анонимен

преди 3 години

"Имам чувството ,че съм победил.." няма ли кой да му каже че мача е свършил с нокаут, ех какво правят тези удари

215

Анонимен

преди 3 години

На човека така му харесва така се държи живота си е негов ,на който не му се харесва Ами има лесно бе Ставаш аматьор после про накрая правиш 27-8 мача без загуба в тежка категория на професионалния бокс ставаш претендент за световната титла изправяш се срещу младия нацепен бърз Антъни Джошуа (на негов терен) и го "мачкаш в първите два рунда и се държиш правилно".Виж колко е лесно..

214

до 242

преди 3 години

Я вземи да намалиш хапчетата че тея къде сега ги пиеш са много силни и губиш чувство за реалност .

213

Ганьо

преди 3 години

Ама кво лазене беше по ринга само..... :-))))

212

Софиянка

преди 3 години

Разбира се,че трябва да посрещнат топло Пулев!Кой се е състезавал за световна титла в България-футболисти ли,волейболисти ли-изключая златните момичета,щангисти и борци.Това е прекрасно,чеКубрат Пулев е стигнал на този финал!!!Той е борбен,мечтаеш и борещ се за първо място-за победа!Изключително качество,може би е дошло от баща му или от майка му-но му прави чест!!!Де да можеше всички хора в България да имат неговото желание за ПОБЕДА?!Щеше да имаме изключителни успехи!

211

Патока

преди 3 години

След серията леви крушета преди ,получихме ъперкъти сега и...продължаваме да се търкаляме напред.А Джошуа е толкова уплашен,че ще си лее куршум.Че и посрещане с каба гайди,Боже,опази!

210

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да се направи кобрата национален герой на БГ.Така той прослави България навсякъде по света.Постигна много победи в бокса,последната е от миналата седмица.Не можа да присвой поясите но,може така на правителствено ниво да му дарят за празниците едни шарени битово изтъкани пояси.

209

Ямболски цървул

преди 3 години

Имал чувството,че е победил след всичкият този пердах,който изяде и срамът ,който на мен лично ми донесе от неговите нагли изказвания преди мача и циничното му поведение срещу противника по време на срещата?!? Че е мазохист-видях,че е! Ама и шизофрения май е започнал да развива.

208

Анонимен

преди 3 години

Албен Белински за Пульо,,Кличко ще сгази Кубрат като луда крава теле''Прочети, и всичко ще ви стане ясно.

207

Анонимен

преди 3 години

Абе Пульо - що не вземеш да поздравиш кюнеца че беше с порядъци по-добър от теб.Благодари му че само те наби , а не те и нае-ба.И след това вземи млъкни и се скрий някъде за много дълго време.Не е необходимо да продължаваш неуморно да доказваш какъв про-ст клоун си.

206

Анонимен

преди 3 години

Имам чувство че ще има чалга парти!

205

Анонимен

преди 3 години

И аз нощес сънувах как в последния 12ти рунд нокаутирамДжошуа.А сред публиката бяха Майк Тайсън и Кличко.Бяха на крака и ме аплодираха.

204

аха

преди 3 години

До Анонимен 228Никой не го е окалял, той сам се окаля, и то много отдавна. Сега това е дъното. Нито дума за това, че победата на Джошуа е абсолютно смазваща, закономерна и заслужена. Поне да каже с половин уста, че Джошуа е бил по-добър. Ама не - селският бек се държи така, все едно за малко е изпуснал да ступа някъв там отворко. Да не говорим за отвратителния хилеж по време на самия мач... При Кличко пък се направи на щъркел и висна на един крак, докато се плезеше. Уникум!

203

Анонимен

преди 3 години

За наще жорналисти.....Пашит това което им кажат тези коити им дават парите.Иначе ще останат без работа,други ще ги сменят.Затова сме и на това дередже.

202

Анонимен

преди 3 години

За нашите журналисти ще цитирам едно стихотворение:"Тежко, тежко, вино дайте...пиян дано аз забравя,туй, що вий, глупци, не знаетепозор ли е, или слава."Христо Ботев

201

Анонимен

преди 3 години

За наште журналисти...Загубата е победа...Позорът е успех...Простакът е пример...Глупакът е цар...

200

От Посолството

преди 3 години

Следим коментарите. Ще дадем Тиквен медал на всеки Българин, който е По-Англичанин от Англичаните.

199

Анонимен

преди 3 години

Един боксер имаме,и него окаляхме.Не народ а шлака.

198

Боксьора

преди 3 години

Кажете истината не лъжете и не говорете глупости , да се каже за билия прах кой го смърка ..а аз ли ?