10

Анонимен

преди 3 години

Уважавам учителската професия но почна да ми идва в повече спрете веднага тая глупост Обявете годината за нулева и да се приключва и всички на училище чак септември толкоз по въпроса.

9

1234

преди 3 години

"Един родител да е до децата си и да му предава и знания не е никак лошо. Не е лошо децата и родителите да са заедно. Въпросът е доколко е полезно за децата ни да останат затворени вкъщи" , коментира пред БНТ зам.-министърът на образованието Таня Михайлова.- ДА, не е лошо, но тези родители трябва да работят, за да ви изкарват заплатите и когато са на работа трябва да спокойни, че децата им са в сигурни ръце.

8

Родител.

преди 3 години

Извинявам се не бях правилно разбран. Имам предвид, че ако учителите се страхуват толкова много може да се ваксинират тези, които искат за деца не съм съгласен за ваксина. Всеки има право да решава, но виждам, че цалото образование в момента е пародия. Голяма част от взетите мерки са абсурдни вкл. зеления коридора възрастни. Защо няма и зелен коридор за хронично болни хора, каквото са и голяма част от младите?Така или иначе няма как да спреш хората от разходка в магазина.

7

Анонимен

преди 3 години

Обявявайте нулева учебна година веднага стига с тези глупости!

6

Дзивко

преди 3 години

То да пазим учителите добре, много от тях не искат да се връщат в клас, аз обаче се чудя, ако лекари, полицаи, служителите в магазините, или техниците от комуналнуте фирми кажат, че не искат вън..., ко правим тогава, щото родителите на децата не могат все вкъщи, трябва и да се работи

5

Ааас

преди 3 години

Е много е рано да се каже, вожда не е сънувал още.

4

Баровец

преди 3 години

Закривай до Април всичко, пълен кокдаун! От януари масово задължително ваксиниране, за 2 месеца цялото население може да мине

3

Родител.

преди 3 години

Нулева година. Този вид обучение е пародия. Става ако е за 2 седмици, но за повече е пълна трагедия. Ваксинирайте учителите и децата да се връщат в класните стаи. Абсурдно е парковете и магазините да са претъпкани с деца и родители а училището да е затворено. Частните партита до 15 човека позволени а тренировките на открито от 5 деца забранено. Измислените правила са не справедливи към деца, родители и учители. Аз не познавам учител, който иска дистанционно обучение.

2

МАРИНА БИЛЧЕВА РУСЕ

преди 3 години

НИКАКВО ОТВАРЯНЕ !СЛАГАЙТЕ КПП - ТАТА ! ТЕ СА СПАСЕНИЕТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Бау

преди 3 години

от учителите зависи. Иначе за децата на млади/здрави родители, няма проблем.