44

русофили чао!

преди 3 години

След като НАТО се разправи с Путин ще се погрижи и за българските русофили, които ще бъдат изселени на Луната

43

Анонимен

преди 3 години

Сайта да се прекръсти на "Дивотиите ДНЕС"!Ще има огромен успех сред 3-мата си поддръжника, хванати по стадионите.

42

СССР

преди 3 години

Владимир Путин е най-успешния политик през последните 10 000 години човешко присъствие на планетата!!Той е това, което хората нсричат БОГ!!Трябва да го пазим и следваме думите му!!Следващия като него ще дойде на земята след 2000 години!!

41

Анонимен

преди 3 години

Крий са ми.. ..щотуй много дрът

40

BRAWO

преди 3 години

Тази новина за Бункера и Путин е Вярна - пише я в СЪН и Дойче Веле , там е описан деня на Путин - сутрин става , закусва малки деца , след това започва да бърка Новичок за да убие Навални .

39

Анонимен

преди 3 години

поредна глупост

38

Слава Україні БРАТЯ

преди 3 години

До антизападопоклонникНе е необходимо - има си международен трибунал в Хага!

37

антизападопоклонник

преди 3 години

Слава Укран БРАТЯ,Убийте го и милиони руснаци ще ви благодарят, само че за Крим- забравете!

36

Уютен бункер

преди 3 години

Това го чака Вовата до края на бандитския му животец. Защото е ясно, че руската Държавна Дума ще гласува неприкосновеност на бившите президенти. Е, голяма работа, че това е брутална гавра с принципа за равенство пред закона, но кога ли в Русия го е имало. Добре се уреди човечецът, започнал като дребен мошеник в ролята на заместник-кмет на Санкт-Петербург и после замъкнал нагоре във властта всичките си аверчета от гангстерския "петербургски вилен кооператив "Озеро". Боко е мишок пред него.

35

Анонимен

преди 3 години

До ...клонинги са, но трябва да са американски импорт. Китайските не струват, приличали на Меркел, като ги получили Медведев чак се одръвил и еякулирал. Така се твърди, аз не съм присъствал.

34

Анонимен

преди 3 години

Путин се крие в бункер от чичо Джо. Чичо Джо сега като вземе властта, ще види сметката на всички тоталитарни диктатори, като Путин и Боко Тиквата.

33

Анонимен

преди 3 години

това не е истинският путин.истинският го смениха преди 6 години - вижте му снимки преди и след.в момента истинският господар на кремъл е игор сечин.

32

...

преди 3 години

Аз съм склонен да вярвам, че путин отдавна е мъртъв и тоя е или клонинг или двойник. За 20г. не само не остарява, а даже изглежда много по млад,а и много по различен. Вижте му снимки от 1999та...

31

---

преди 3 години

заради съпътстващите болести путин е много рисков.препаратите за алцхаймер които взима влиаят зле на сърцето му и един ковид може да го довърши.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонименпоне два двойника са дали фира от короната. След доставка на клонинги от САЩ пак ще има публични прояви.

29

крие се

преди 3 години

крие се заедно с унгарски евро депутати.

28

Анонимен

преди 3 години

До ТатулАма защо се чудиш? Наоколо е пълно с кккррреееетеееени!Скоро четох, че щели да ни чипират с наночип ГУ81"И ако питаш гугъла какво е това...Но имаше една камара гооооведоидни креееетеноиди, които се изказаха "умно и начетено"

27

Слава Україні БРАТЯ

преди 3 години

Когато му дойде времето, ще го намерим.

26

Татул

преди 3 години

Абе,това сериозно ли го мислят някои? Кой ***'от може да измисли такава глупост. Путин да се крие в бункер. И изобщо който и да е друг политик. И това го пишат уж медии със някакъв имидж. Толкова е изтрещял тоя свят вече. Трябва да се търси ваксина срещу оли'гофрения.

25

Механизъм

преди 3 години

Виждам, че изкуствения интелект преобладава сред повечето от неграмотниците. Допускам, че причината е липсата на естествен такъв.Не трябваше да допускам да се пише софт за шашкъни!Съжалявам.