40

Неверник

преди 3 години

За да ви повярвам, извадете Путин от мазето, където се крие и го ваксинирайте!

39

Ломоносов

преди 3 години

И Москвича, в лежане под който ми минаха младините, трябваше да изкарва по 150 000 км. безпроблемно...

38

U2

преди 3 години

Това руско еврейче Гинцбург ли е Минцбург ли е, нещо много на дребно работи ...Като ще изкарваме рашка много велика поне да беше казал 10 години,а пък той само 2... Несериозно е някак си. Тъй де -като ще лъжем поне да е мащабно!!!

37

към 30

преди 3 години

Пиша информацията не за първи път:Сега засега пълната текуща схема на ефикасността на ваксината на AstraZeneca е62%.Интересни новини идват от Русия. Руският фонд за преки инвестиции предложи на разработващите "оксфордската ваксина" AZD1222, AstraZeneca да се комбинира със "Sputnik V", чиято ефективност е 95%.Дали няма да излезе абсолютно точен руският виц:Гестапо перекрыло все выходы, но Штирлиц вышел через вход.

36

хабиби

преди 3 години

след 2 години я камилата я камиларя .... голямо надлъгване пада всеки гледа келепир да има

35

Анонимен

преди 3 години

А Борисов горкия, така силно хвалеше тази АстраЗенека!Даже каза, че е предплатена и я чакат след месец?От всички *** ще купят, само от руската не.

34

Анонимен

преди 3 години

Ха ха, а прехвалената АстраЗенека се видя, че дава имунитет от 60% до 70% и веднага я обявиха, че дава 70% докато реално може и 50% да даде.Лъгаха мазаха, плюха руснаците, че им били откраднали ваксината (!)А вчера съобщиха, че ще използват смес от руската ваксина със своята, защото иначе са на път да фалират.Колко ще е тяхната в шишенцета? Между 0% и 30% може би.Предполагаме, че ще е 0% но ще пълнят руската иначе загиват.

33

Анонимен

преди 3 години

Създадена е на базата на други ваксини. Руснаците доста се потрудиха над ваксина за ебола и имат опит в това. Но тук естествено не се чу.

32

ами сега

преди 3 години

Е преди 2 години ли е създадена, че то нали короната е от тази година ? Да не се окаже, че вируса не е китайски, а .....

31

Анонимен

преди 3 години

Хаха маха личи си че си един ***. Руснаците имат ваксина, ти - не. Американците пък нямат обамакеър тръмпкеър и въобще кеър. Освен Ердоган.Съединените щати, които се оказаха епицентър на епидемията от новия коронавирус, са поискали от Турция да им изпрати ***, маски и чували за трупове, съобщава турската частна телевизия НТВ.

30

Ха-ха

преди 3 години

Умря романа дето ги хвали и руският евреин Гинцбург сам хвали ваксината си. А антисемитите русофили го подкрепят.

29

Цнн

преди 3 години

Да де, вЕрваме само на хилари клинтън. Тя знае в дълбочина за руските разработки на ваксини.

28

„предаде Тасс„аха...

преди 3 години

поредната руска лъжа и пропаганда

27

Животновъд

преди 3 години

Ваксинирам русофили срещу бяс. За пенсионери безплатно!

26

Анонимен

преди 3 години

ЧФармацевтичната компания "АстраЗенека" ще проведе съвместно изследване с руския научен център "Н. Ф. Гамалея", Руския фонд за преки инвестиции и групата "Р-Фарм" с оглед да комбинира собствената си ваксина срещу коронавируса с руския препарат "Спутник V". Това съобщи клонът на "АстраЗенека" в Русия в комюнике, цитирано от Франс прес и ТАСС."

25

Анонимен

преди 3 години

Я , емигранта от щатите чебура пак тролства тук. Чебур защо не си гледаш американските ситизени как ***, а си се намърдал тук да тролиш?

24

За 600г дава

преди 3 години

И предотвратява смърт от всичко. Прави те безсмъртен даже. Стига са се били в гърдите с глупости. Айде да си я направят всички рашки ако изчезне короната при тях тогава може да си помисля дали да я сложа на кучето.

23

До Асен Генов

преди 3 години

Имунизации се извършват на всеки 10 години, не си ти този който да казва кое нямало имунитет.

22

Анонимен

преди 3 години

Кой е Фигуранта ли ?Отровител 1 в България,руски шпионин и безродник....И вие му се кланяте!?

21

Анонимен

преди 3 години

дано като комбинират АстраЗенека и Спутник 5 се получи работеща ваксина .