55

Анонимен

преди 3 години

Три часа на студа прав не се издържа, те на греда висели...За мезе ли ни вземате?

54

hel

преди 3 години

До МладияпремиерсхаремаНапълно съм съгласен.Такава простотия нява.Ще се гърбиш да победиш в двубой и изведнъж хоп ама разбираш ли зрителите казаха че го духаш.Е тогава защо има двубой? Направо да гласуват с СМС и това е.Егати простотията.

53

Анонимен

преди 3 години

Снощи превключвам и какво да видя трима *** висят на греда, около тях други викат, Иван крещи, все едно е стъпил на Луната, на едни им се пикае, другите хоро играят, и гайда свири..както казваше Вучков положението беше майка плаче, грамофон свири. Голям стълб на българщина да висиш по греди, забиваш пирони и викаш като изоглавен.

52

Анонимен

преди 3 години

Колко ли са платили на тоя *** Калоян да изиграе тоя театър с коронавируса. Жалка история.

51

Лилка

преди 3 години

Заслужена победа на Ваня ! Тя премина през всякакви емоции и предизвикателства във фермата . Единствена показа пъргавина , упоритост и сила на арената като дуелист. Дано силното желание , наивността и доверчивостта на Ваня да намери партньор в живота и създаде семейство не и попречат да избере честен, силен и достоен мъж . Успех , Ваня !!!

50

Анонимен

преди 3 години

Тези хорица за едни 100 хиляди се излагат 3 месеца....както се казва - кой за каквото учил...

49

Сузане

преди 3 години

Браво на Ванчето,заслужена победа

48

Пазарлък

преди 3 години

Прилича на голям пазарлък! Никой не може да каже колко и за кого за т.нар.СмС.Но може да е имало предварителен пазарлък-ти ако спечелиш колко процента от стоте бона ще ги върнеш? Като обществените поръчки! Нада понеше е злобна и проста-нищо,ромейчето алчно-нищо,Калоянчо-10, а щурото сигурно е обещало поне 20! В такъв случаи вие като организатори на кого бихте дали стоте бона? Иначе и аз не им слушам на тия "участници" тайните на живота-кво,тъпата Дана или селската Мария ще ми научат нещо?

47

Фермата

преди 3 години

Браво на Ваня. Напълно заслужена победа при толкова много дуели и много трудолюбие. Зрителите са я подкрепили за борбеността й, естествеността й, честността й, а не само за постиженията от финала. А Борислав беше доста самонадеян, не е събрал повече гласове, тъй като миналата година Веселка беше изтикана от продукцията до финала. И заради етническата му принадлежност. Най-правилното гласуване е за подлата Надя.

46

Анонимен

преди 3 години

Гледах почти всеки път фермата - браво на това ванче, кораво беше през целия сезон - да е живо и здраво да си ги харчи.Повечето мъже - само се репчиха и се обясняваха кой е по-голям мъж от другия - като пияници в кръчма. Визирам основно - данчо фокусника и пилота - големи стойки, голямо чудо и на края пълна излагация.

45

Поп Алигорко

преди 3 години

Политбюро и ЦК на ГЕРБ трябва да се самосезират и да започнат разследване със срамния инцидент ,в който при -11 градуса три часа две жени и един ром висяха като паяци на едни греди ! Това е расова и полова дискриминация и лицата Андрюха и Ванюха трябва да бъдат осъдени и да пребивават в затвора по 20 години !!!

44

Луда работа

преди 3 години

Значи най-мразим такива неудачници кат тия участници да ги дават после по Тиливизиътъ и да ми обясняв те житейски принципи,норми,правила и т.н. Щот те ако бяха успешни-щяха да си гледат бизнеса,работата,семейството .Ама понеже за прости,злобни,неудачници и прочие-тръгнали са да ударят кьоравото.И ся ще ни учат на-мъжество,издръжливост, принципи и т.н.Една откачалка изкара пари, а другите-3 месеца блъскаха за паница леща! Ако ги накараш 3 месеца да работят за без пари-ще ти кажат-да не сме луди?

43

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Призовавам всички TV медии да НЕ допущат тези пух...вци с такива блуткави и крайно жестоки предавания. Тъй ли не се намери някоя образователна програма. СРАМ за България !

42

Шопо

преди 3 години

Щом взема стоте бона,изгладнелият льотчик може пак да и прави хорошото...

41

Стана ми кеф!

преди 3 години

Много добър развой, това момиче доказа, че е истинси боец, а мъжете които се правеха на мачовци окапаха като круши. Добре, че не тръгна с пилота, той излезе голям п.едал. Вместо с хепи Ванче, той се залюби с хюм-нето Калоян!? Видяхте ли, как това хю-мне го целуваше страстно като го прегръщаще. Изобщо не криеше п.дерастията си! Във Фермата винаги вкарват и обратни, водещите много са съмнителни!?

40

Анонимен

преди 3 години

Чудя се кой ли ги гледа тези предавания, та чак и да пишат за тях всекидневно.

39

Анонимен

преди 3 години

Чак пък останала в историята....

38

Анонимен

преди 3 години

Докато Държавата позволява тази гавра над жени.Докато БТВ не бъде глобена с три милиона от тези три жени.Докато Иван и Андрей не бъдат уволнени.НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ.НАЙ-МРАЗЯ ДА ГЛЕДАМ ПО ТВ НАСИЛИЕ НАД ЖЕНИ. ТРИ ЧАСА АГОНИЯ, А ИВАН И АНДРЕЙ ДВА ПЪТИ ПИКАХА В ХРАСТИТЕ,НАЛИ? СРАМ И ПОЗОР. СЪСТЕЗАНИЕ - КОЙ ИМА НАЙ-ГОЛЯМ ПИКОЧЕН МЕХУР . Вие, знаете ли какво трайни последствия и вреда може да нанесете на тия три жени? Кой я е измислил тая психопатска игра? Пуснете да се бият с лъв

37

Анонимен

преди 3 години

Време е да разкрием картите на Иван и Андрей.Да се види за какво са съдени? Има ли дело? Жалба за изнасилване? Групово ли е? Иван и Андрей доказаха на всички, че тези дела явно имат сериозни причини. С последната игра става ясно на всички.Вън такива хора от сериозния бизнес!!! Стига унижения над жени!!!АЗ СЕ СРАМУВАМ, ЧЕ СЪМ БГ МЪЖ И СЕ ИЗВИНЯВАМ НА ТЕЗИ ТРИ БЪЛГАРКИ ОТ ИМЕТО НА ИВАН И АНДРЕЙ. А, БТВ СКОРО ЩЕ ПОЛУЧАТ СЕРИОЗНА ГЛОБА ОТ ПОНЕ ДВЕ ИНСТАНЦИИ.Докато в тая държава си мълчим

36

Анонимен

преди 3 години

Искам сега ШЕФА НА БТВ да държи Иван и Андрей 6 часа без да ползват ***. ЗАЩОТО НАСИЛИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ СЕ ПОКАЗВА КАТО НЯКАКВО УДОВОЛСТВИЕ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ В ПРАЙМ ТАЙМ.БТВ СЕ ПРЕВЪРНА В КОЛИЗЕУМ ПО ВРЕМЕТО НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ. Как пък не измислиха някоя по-нормална игра, състезание. Трябваше ли да изнасяте жените на носилка?Защо не прекъснахте за 1 мин да пикат хората? ПРОСТАЦИ!!! ЧУДОВИЩА!!!ИванИАндрей, никой да не ги пуска вече в тоалетна.