56

Анонимен

преди 3 години

Предател е Рублев!!!Руски шпионин!

55

НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ

преди 3 години

Бандита от Банкя е готов да правел компромис. Хубав предтекст педватрителна да си търси оправдание. Ще те запомнят накрая хората не само като алчен, п.рост и т.ъъп, но и като ЮДА към собствения си род

54

Анонимен

преди 3 години

Прости сте не като Боко,а като Фат...мака от президенството!

53

Анонимен

преди 3 години

Нищо не ти е ясно,няма начин да клекнем,абсурд.Трябва иначе да обърнем цялата европейска история с главата надолу.Стига сте писали глупости.Между другото от милиончетата доколкто разбрах се е плащало и на протестърите за да се очерни България и да се заявявате заади вътрешни проблеми ни блокират.Цялата уйдурма не беше случайна цяло лято и есен.Ама хич.А Гадев е УЖ патриот пък вдига юмруци като Заевич.Три слънца имат фиромите СТАЛИН,ТИТО,ДИМИТРОВ.Ето сега един друг Димитров ни клепа...

52

КОЙ БЕ ТИКВО ПРОСТА

преди 3 години

трябва да направи компромис. РайхсФюрерката, която те е сложила на тоя пост ли ти дърпа конците марионетко. Всичко в името на парите, твоите пари в офшорките да се съхрани.

51

Анонимен

преди 3 години

Няма клякане има договор между двете държави!Заченатата от Сталин държава не ги изпълнява!

50

Анонимен

преди 3 години

Който има ум,разУм и желание да разбере истината успява.Щом млади мъже израстнали в САЩ и Германия са стигнали до истината и то ползвайки чужди СЕРИОЗНИ издания и сега правят цели неколкочасови предавания на ютюб за това че са българи а дори родителите им не са се чуствали така ЗНАЧИ МОЖЕ.Фиромите не желаят да признаят истината защото им ме много якидентитетот.без омраза към нас е като прашинка,духнеш го и изчезва.Тяхна воля.Борисов е бос колкото си иска по темата и добре че не от него зависи.

49

Анонимен

преди 3 години

Ясно, приготвяме се да клекнем!

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 431946 г. е още война и България няма мирен договор с Гърция и Югославия. Георги Димитров опитва съюз с Югославия и СССР за да я спаси от Гърция и НАТО. Важното е да са македонци а не сърби или гърци и да избегне нови войни които България ще загуби без помощ от СССР. Няма лошо ако учат и македонски и така ще знаят 2 бг езика :) Ромите и те знаят 2 езика пък какво пак са си българи. 2 Мавзолея за Димитров и Сталин до БНБ!

47

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да се правят компромиси с измислената Коминтерска държава!

46

Анонимен

преди 3 години

Пак антибоковчета пеете песента на Отровител 1 в държавата!Не ви ли става гадно да тровите ефира?!

45

Бибо

преди 3 години

Е, ЕЕЕЕЕ. ЩЕ СИ КРОТНИТЕ. ТИ ТИ ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕШ ПО ТЕРЛИЧКИ.МНОГО БИБИ ТЕ БИВА В ТОВА. ПРОСТО СИ УНИКУМ. НО СЛЕД ТЕБ И ПОТОП.

44

Анонимен

преди 3 години

КОРУМПИРАНИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ ПРЕДИЗБОРНО РЕВАТ И ПРАВЯТ КОНФЛИКТИ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ РЕЙТИНГ

43

Анонимен

преди 3 години

Боковизъм значи ,едно да кажеш дутринта,друго на обед,вечер трето!И така до И така до следващата сутрин.

42

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Българската политика към Северна Македония се прави от джуджета затова е недоразвита.

41

Анонимен

преди 3 години

От тия 25000000 явно доста са се облажили трийсетимата майкопродавци български интелектуалципсиходесни,прокопиевци чийто орган не спря да сее промакедонистка пропаганда,дойче зеле бг секцията,Алберт Коритаров пламенен коминтернаджия,няколко големи германски и европейски издания и чак баба ти Олбрайт която нарича нашето вето трагедия за балканите.Те документи нямат,факти НЕ ПРИЗНАВАТ но на целия си гол гз вадят 25000000 евро за пропганда.Така си знаят от времето на ТИТО а те са титови чеда!

40

ЗА 43

преди 3 години

До Анониментака ли бе, ауу ганьораст хахаха

39

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно им е , че България първа призна държавата им.На други компромиси да не се надяват.А БСП-БКП да обяснят поради какви причини са карали българите от Пиринска Македония през 1946 г. да се определят като македонци, а не като българи. За тази част от историята на България не бях учил.

38

Анонимен

преди 3 години

борисов. Умната. Знам че пак искаш да се харесаш на баба меркел. Сърби те отверстието знам че пак искаш да се наведеш но сега преди изборите не е удобно. Да не стане така че от два стола накрая да се намериш на земята

37

Анонимен

преди 3 години

СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ВЛИЗА В ЕС ДОГОДИНА.