155

Анонимен

преди 3 години

''Твърденията, че ваксината е направена бързо, са неверни'' - ами да - ГОТОВА е от 2014 година...

154

Bond

преди 3 години

Никулден мина, шарани освен ковидовцете не останаха. Едно хапче за глава се тества и наблюдава с години, но ваксина за "най-страшният" вирус в историята на човечеството - 3 месеца са достатъчни.

153

Д-р Аксел Мунте

преди 3 години

Невярно ,ама верно! За три месеца направена ваксина не може да се прави и одобри !

152

Анонимен

преди 3 години

Изпилиха ви мозъците с таз корона, слагайте недоказани ваксини като сте толкова лековерни :))

151

някой

преди 3 години

Мисля, че трябваше да задам въпрос във връзка с последното, което написах, нещо като въпрос-извод (или риторичен въпрос), отправен персонално до многоуважаемия доктор (не му помня останалите десетина титли) Кунчев:Лекарите по-глyпaви ли са от мене? Защото не виждам голям ентусиазъм за ваксината и сред тях. Има някои фенове, но като цяло по-скоро не.

150

някой

преди 3 години

Ами ей го на, буквално снощи гледам по телевизията репортаж с участието на лекари.Мненията им се различават много. В много здравни заведения желаещи лекари да се ваксинират са не повече от 20-30%, останалите, повечето, категорично отказват.Говорим за лекари, стига Кунчев си е показвал дипломите да всява респект сред пpocтолюдието!На други места има повече желаещи, но повечето изразяват съмнения и смятат да изчакат.Един лекар прекарал вируса каза че няма смисъл да хаби ваксината.

149

Анонимен

преди 3 години

Затворихте хората март месец. Груба грешка. Те взеха че прочетоха туй-онуй, от безделие. Вече няма как да ви се вържат, сценарият е известен.

148

V

преди 3 години

Вируса ,вируса .Сякаш е спин а не грип. Ами ако до година има по ,,нов,, от тоз дет бил ,,новото чудо невиждано,, пак ли ще затваряме всичко ?

147

Анонимен

преди 3 години

Ангелов вече знае нещо за новия вирус, братовчед бил на първия от 2002 година. А преди около 2 седмици говореше, че нищо не знае за вируса. Агитациите за ваксинирането и свързаната с него пропаганда опресниха паметта му. Манипулация тук, манипулация там - типично поведение за лекар.

146

Анонимен

преди 3 години

Ваксини НЕ виреят у нас. Примирете се, че станахте смешни с тая пропаганда.

145

някой

преди 3 години

До: номер 94Безпристрастно, нека кажа фактите:Има общо 7 познати вида коронавирус които са болестотворни за човека:1) HCoV-229E2) HCoV-NL633) HCoV-OC434) HCoV-HKU15) MERS-CoV6) SARS-CoV-17) SARS-CoV-2Последните два са най-новите и най-модерните.За всички гореизброени се знае, че причиняват т.нар. "ОБИКНОВЕНА НАСТИНКА" (в буквален превод от английски "common cold" - не си измислям!)Коронавирусите са известни от десетилетия.Последният от тази година е нов и ваксина още няма!

144

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

До 42031Каква тоталитарна държава? Как може да лекуваш, неосигурени със скъпи лекарства и да купуваш скъпи апарати или тестове, които всички нормални данъкоплатци да плащат? Такива хора трябва задължително да се ваксинират - хем е най-евтино, хем е безопасно за тях и всички останали - дори и да ги стерилизират(в което дълбоко се съмнявам) значи ще имаме по-малко, такива, които само папкат и не работят, което е голям плюс за страната...

143

Анонимен

преди 3 години

Нямате реална представа за ситуацията в България, ситуацията не е овладяна, напротив!

142

Шварцолд Арнанегер

преди 3 години

отдавна е казано - сит на глеаден не вярва. Тази топка лой го е грижа за здравето на хората колкото и Моско с живачните ваксини. Важен е единствено комисиона, останалото е без плява, която пада пред болниците

141

сорос

преди 3 години

Трябва да започне ядрена война за да изчезнат глобалистите.

140

42031

преди 3 години

До Доктор Сър ПичукПочти идеален образ на свърхтоталитарната държава. Ваксината Пфайцер още не е легална за ЕС. Да, бързо се появяват ваксините. Сравнете рекациите за първата обявена отрусия и продуктите на западните компании. Политкоректни бяха решенията, но това не означава, че те ще бъдат полезни за народите.

139

Анонимен

преди 3 години

До 37Не можеш да различаваш причина от реакция!Едно си го правиш ти (доброволно), другото ти го правят (не доброволно)!

138

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Трябва да се обвърже получаване на социална помощ със задължителна ваксина срещу коронавирус - всеки, който получава социални помощи, енергийни помощи или обезщетения за безработица - със задължителна ваксина срещу ковид-19. Всяко дете, за което се дават детски надбавки трябва да се ваксинира също или надбавките да се спрат. Всички държавни служители трябва също задължително да се ваксинират...

137

Анонимен

преди 3 години

Бързо, бавно- няма да мине номера, моето момиче.

136

Анонимен

преди 3 години

Измислете друг "вирус", с този се провалихте тотално.