188

Мишо

преди 3 години

Умбал Света Марина е най голямата морга във варна

187

дърт

преди 3 години

До 2233 197Отвори worldometers и погледни статистиката!

186

защото

преди 3 години

нали знаете, че ако една лъжа я повтаряш много пъти - тя става истина!

185

дърт

преди 3 години

Защо непрекъснато се твърди, че сме втори в Европа по смъртност, като има 12 европейски държави с по-голям брой починали на милион от населението от нас?

184

Хикс

преди 3 години

Д-р Чавдар Ботев говори за лечението. Не зная другите лекари какво правят, същото ли, друго ли, но той твърди, че има начини да се помогне на болни дори и в проблемно състояние.

183

Bili

преди 3 години

...а там с ваксината и плацентата ...к'во става? нек'ва масова стерилизация а? нема човек, нема вирус!

182

Възмутен

преди 3 години

Боко за какъв се смята та решава той на 21.12 да спре мерките, и то при тези тревожни данни? Той може само да спира и пуска пожарникарски маркуч! Я най-после всеки да си гледа работата за каквото е учил!

181

Що бе

преди 3 години

Тоя патрон рече,че врага е невидим! Е ,като е невидим,как пък решихме,че трябва да му противодействаме точно с ваксина! Не знаят откъде е тоя вирус,как се е появил,защо,кой го е пуснал и т.н.,но геройски отсякоха,че ваксината е изхода-и то единствения!Що не хапчета,лекарства,сиропи,нагревки и т.н.,а ваксина и само ваксина!? Що бе-въз основа на какво,на какви изследвания? Правили ли сте изследвания с други лекарства?Ами ако това е билогична война?

180

Мария

преди 3 години

До АнонименСъжалявам, че карате по 18 часа дежурства .Но всеки сам си избира професията. И когато установи, че това не е неговото, да си ходи. Защото никой няма нужда да гледа нацупени физиономии, дори и супермаркета. Това е професионалиста, когато е много изморен или ядосан да не го показва. Когато човек е болен и уплашен, последното нещо, което ще му помогне е лекар, който е ядосан заради дежурства, заплата и всичко друго. И вие сте човек, но преди това лекар! Наистина не Ви разбирам.

179

Анонимен

преди 3 години

Ами като сме втори по смърт ...що че отваряте на 21 декември ? То направо цирк

178

Анонимен

преди 3 години

Тия "МАСКИ" са вредни, ВРЕДНИ, ВРЕДНИИИИИИИИ! Това е все едно Борисов да задължи всички да пушат цигари или да дишат лепило, защото така наредил министъра на ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО :). От там нататък вече сами си правете сметка защо аджеба сме първи по смъртност и кой всъщност е убил толкова много народ в България!

177

Анонимен

преди 3 години

До 181Защото имам данни, а ти имаш усещане. Освен това съм бил стажант в СО от 87 до 92г.

176

Анонимен

преди 3 години

ТВА АКО СТАНЕ В ГЕРМАНИЯ, ЧУДО ЩЕ СТАВА....НАЛИ БЕ, АНГЕЛОВ, РАЗПРАВЯШ,Ч ЕКАТО В ГЕРМАНИЯ ПРАВИШ...

175

ВЪПРОСЧЕ:

преди 3 години

МВР ЗАДЪРЖА ЛИ ВЕЧЕ ВИНОВНИТЕ ДОКТОРИ,ИМА ЛИ РАЗСЛЕДВАНЕ И ПОВДИГНАТО ПРОКУРОРСКО ОБВЕИНЕНИЕ ПО СЛУЧАЯ?АКО НЕ ,ЗАЩО НИ СА ВСИКИ ТИЯ ДОКТОРИ,ПРОФЕСОРИ, ДОЦЕНТИ,ГЛ. ПРОКУРОРИСЪДИИ,МИЛИЦИОНЕРИ?

174

Герб завинаги

преди 3 години

Имаме волята - видими резултати

173

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 176Защо лъжеш,че смъртността по соца от инсулти и инфаркти е била висока?! Всички баби и дядовци,които помня от тогава доживяха до над 90 години.

172

Мария

преди 3 години

До АнонименМалко статистика:1 година сме намалели с 43 479 души, в момента сме 7 202 198. Ако тенденцията се запази, ще свършим през юли 2180 г.За една година населението на България е намаляло с 43 479 души, показват окончателните данни на НСИ за демографските процеси през 2014 г. Ако тенденцията се запази, българите ще изчезнат след 165 г.Според статистиката ясно се открояват няколко тенденции: намаляващо и застаряващо население и най-висока смъртност от цяла Европа.

171

Анонимен

преди 3 години

До някойЧовекът е починал пред ДКЦ, не пред болница и уви е пратен на уролог с направление вместо в болница при положение, че видимо е имал данни за бъбречна недостатъчност, но великите политици дават на Личния лекар само да те прати на уролог, който да те прати в болница и тази веркига често свършва така. Благодарете на тези, които управляват системата, а не на лекарите, няма как да спасиш човек по такъв начин пред ДКЦ-то мястото одавна му е било в болница

170

Кой ви е крив бре

преди 3 години

Половината вярват че е конспирацияДругата половина вЕрват че маските не пазятИ двете половини са убедени че Путин е великОколо една трета знаят твърдоче земята е плоскаС такЪф матрял толкоз

169

някой

преди 3 години

До: номер 172То и до гробищата не е необходимо да ходиш ако си умрял - закарват те.Един обаче така го забравиха умрял на стълбите на болницата, както си беше седнал - показаха го по телевизията, само един чаршаф му метнали отгоре.Бъди здрав!