32

На оръжие

преди 3 години

Научната догма е най-тежката.Цялата наука е измама!

31

Дюбен Лилов - Син

преди 3 години

десетия ден слъд cмъpтта или след аутопсията?

30

некой

преди 3 години

Не е ли малко странно че всички производители на ваксини са се 'подсигурили' да не носят никаква отговорност за последици от продукта им???Все едно ако отидеш да си ремонтираш колата, бойлера, печката - да ти кажат - ако гръмне и се нараниш или умреш - ние не отговаряме???

29

Анонимен

преди 3 години

А резултатите след една година никой не ги знае, пълна загадка.

28

Анонимен

преди 3 години

Ха,тази измишльотина сега ли ви дойде на "ума" бе ненормалници?Само до преди два дни дрънкахте,че ваксинациите са били две,с диапазон между тях от един месец,след което пак трябвало да се затапват муцуните с парцалите И ДА СЕ САМОНАБЛЮДАВАТ ВАКСИНИРАНИТЕ ЗА ДЕИСТВИЕТО НА ВАКСИНАТА И РЕАКЦИЯТА НА ОРГАНИЗМА - демек,може да си се разболее човек,че даже и да зарази другите???!!!Е,НА КАКВО ДА ВИ ВЯРВА ЧОВЕК,КАТО ВСИЧКО НАМИРИСВА НА ЕДИН МАСОВ ТЕСТ!НАЛИ СТЕ ГО ТЕСТВАЛИ И ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ЯСНО??????

27

Анонимен

преди 3 години

До До 9 - Ходи се боцни! И ако получиш проблеми - се обади на Арменския поп!

26

До 15

преди 3 години

Аз познавам 4 в обкръжението ми. Аз, мъжа ми, сестра ми и майка ми! Всички с различни алергии. Аз самата винаги нося хапчета в чантата си! при тежка алергична реакция трябва да взема 10 наведнъж от тях, а при обикновенна алергия -едно!

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен1-2 години след поставяне на ваксината ще почнат тромбози, увредени сърца, автоимунни заболявания, отключване на диабет и т.н. Чудесиите тепърва започват.-------------Mда. Само че нищо няма да признаят от пфайзър или разните им агенции за контрол. Ще кажат: "Няма научни доказателства, че ваксината е отключила диабет или автоимунно заболяване."Върви после доказвай нещо или ги съди!

24

Край

преди 3 години

Спутник още на първия ден те гипсирва.

23

въпрос

преди 3 години

Само да попитам - резултатът фатален ли е след 10-я ден? Или и по-рано настъпва?

22

Анонимен

преди 3 години

До 21Източник на информацията моля. Например научна публикация?

21

Анонимен

преди 3 години

много хора ще умрат от страничния ефект а други хора ще направят много пари бързо и доде се разбере парите у джоба и извинете че бързам

20

Анонимен

преди 3 години

1-2 години след поставяне на ваксината ще почнат тромбози, увредени сърца, автоимунни заболявания, отключване на диабет и т.н. Чудесиите тепърва започват.

19

Анонимен

преди 3 години

Ще продължат да наблюдават година участниците в клиничното изпитване , които са здрави , прави хора Ама няма никакъв проблем да я поставят на хора с хронични заболявания

18

Конспирацията

преди 3 години

Има няколко версии:1. Пандемията е фалшива и ваксината е фалшива. Цялото мероприятие е експеримент по социално инженерство.2. Пандемията е фалшива но ваксината е истинска и има за цел да навреди на хората като ги направи глупави и стерилни.3. Пандемията е истинска но ваксината е фалшива като целта е вируса да се разраства и да умират все повече хора.4. Няма нито пандемия нито ваксина. Всичко това е сън. Матрицата ни държи.

17

До 6

преди 3 години

Не знаех, че в Германия ваксинират:)))Явно са ти предоставили секретна информация, шото мноо та уважаат

16

Бяла мишка

преди 3 години

Ще се ваксинираш ли? -попитала едната мишка другата.ААА, не! Още не са минали опитите с хора.

15

До 9

преди 3 години

Тези с тежки алергии. Тежки.Колко хора познаваш, които носят инжекция с адреналин в джоба?Аз нито един. Пак: тежки алергии, тежки.

14

Разбиращ

преди 3 години

Да,бе, да! повярвах ви напълно!

13

Анонимен

преди 3 години

Ще измрат яко след 10тия ден ще видите