9

До 6

преди 3 години

Някой, който знае, че се пише "не знам", а не е зелка като теб

8

V

преди 3 години

Телевизорът е скучен. Изключи го. " Изглежда, че гледането на телевизия отслабва умствената дейност. От екрана на хората се дава определено мнение, някакви заключения, които се вземат за вярни, защото така работи телевизията. Стив Джобс .Това за грипа дето бил като спин е само едно от мненията по въпроса. Много телевизия гледате ;)

7

Христо Христов

преди 3 години

Най-устойчиви са тези, които не са заразени от смъртоносните брюкселски цевности.

6

Анонимен

преди 3 години

Нли хората са със маски,нали маските пазеха или вече спряха да пазят щот тряа да ваксинират хота,само ,че незнам кой ще си инжектира тази гадост доброволно

5

123

преди 3 години

Меркел няма да принуди германците да се ваксинират. Народното недоволство се трупа и ще избухне в даден момент и Меркел заедно с полицията ще бъдат линчувани по улиците.

4

Анонимен

преди 3 години

Пък ние тук се грижим за тяхната икономика и пазим и Кауфланд, и Лидл, и Карфур! Даже за гърците мислим! Да живее Jumbo!

3

Др Собаков, кинолог

преди 3 години

Е като е толкова страшен коронавирусът Меркел защо не пукне от него. Даже има спомагателни заболявания - високо кръвно, треперене, захар... Айде време и е да се гътва дружинната! В Германия ще настанат тридневни национални тържества.

2

Аушвиц Европа

преди 3 години

Германия има Опит! Само така До битъка, трябва да знае мястото си!!

1

Анонимен

преди 3 години

ЯКАААА БАБА ЯГАА