40

Анонимен

преди 3 години

Съгласно анализа на суперпрофесионалистите от ГЩ на РА, в непосредствена близост от западните граници на Русия са струпани 7 отановски дивизии за бързо реагиране. Това като численост е най-малко 70 хиляди въоръжени до зъби военни за бързо реагиране. Суперпрофесионалистите от ГЩ на РА си задават въпроса с каква цел са струпани тези 7 отановски дивизии за бързо реагиране? Пралелно задават въпроса "Колко на брой руски военни са дислоцирани на границата на лидера на отан?"

39

Анонимен

преди 3 години

Нестига, че им подарихме 2 милиарда за Белене, сега им строиме тръбите и пак недоволни. Едва ли ще тръгнеме срещу държава с хиляди атомни бомби.

38

Анонимен

преди 3 години

Защо неспециалистът АсанАгов се обижда на говорителя на руското Външно министерство Мария Захарова, която била заявила, че в България и Румъния се разполагат оръжия, а по време на учения на НАТО в Черно море, се разработват сценарии за нападения, включително и срещу руска територия? Нейните думи се базират на анализ на Генералния Щаб на РА. Според този анализ, в непосредствена близост от западните граници на Русия са струпани 7 отановски дивизии за бързо реагиране. Думите са отправени към отан.

37

Анонимен

преди 3 години

Агов не прекалявай с алкохола и си гледай незаслужената си пенсия.

36

гост1

преди 3 години

Журналиста Асен Агов е пламенен (и платен естествено) последовател на Сорос.Така,че от неговата уста към Русия излиза само отрова.Всизко казано от това човече може да се разчита точно наобратно.Истинско подобие на гнида.

35

от къде

преди 3 години

изчъгъртахта тъз изсъхнала курешка агов - специалист по всичко.

34

Анонимен

преди 3 години

Какво е сгрешила Захарова?България беше завлечена в нато и сега играе по натовската ***.Други въпроси?

33

Анонимен

преди 3 години

Глупости. Кои са почнали най-много войни, РФ или САЩ? Китай или Америка? Поредното чуждопоклонничество. А Щатите колко инвестират в милитаризацията? Да се тероризират по-малките държави или подражание. Пълна трагедия. Русия си взеха след референдум територията Крим след като СССР дарението се оказа неуспешно. Fucking ridiculous.

32

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече наближава 20 януари когато най-сетне Америка ще има президент а не фигурант и пaлячо като Тръмп толкова повече Русия истерясва. Руската дипломация е за сериозно психиатрическо лечение, особено лицата Лавров и Захарова. За тези двамата ще е нужен и специалист по зависимости от опиати.

31

Анонимен

преди 3 години

Защо България да не мже да провежда учения в Черно море, а Русия да може??Ние черноморска държава ли сме или не?Русия през септември проведе в Ч. море грандиозно учение на своя Южен военен окръг с 80 000 участници.Смятам за голямо нахалдство военните претенции на Русия спрямо Черно море.

30

Анонимен

преди 3 години

На колхозниците им запари на *** от Ф16 още от сега, а ще го имаме най-рано през 2024г. Големи бъзльовци са тва руските крепостни селяни. Те превърнаха Крим в склад за оръжие и нито ние нито румънците са се оплакали от техните железа, а те реват с 2 реда сополи вижте те искат да ни нападат със самолети които ги няма още. То е обяснимо всичко, особено след боя който изадоха руските самохвалковци от Турция. Турция не приказва като руснаците направо шамаросва. Това е вярната тактика с/у Раша.

29

Анонимен

преди 3 години

Сащ не са съюзник на България,това е лъжа и илюзия, която се поддържаот платени слуги като този агов.Просто един платен хорист от хорана американските слуги в България.Сащ работят и срещу ЕС като цяло,използвайки конфликти на интересимежду европейските страни.Добреплащат на слугите си, но сметката яплащат европейските държави, коитосе държат като колонии. Бойко борисовнапример иска да направи европроводот българския бюджет към сащ.

28

Анонимен

преди 3 години

Това не е никакъв журналист.Това е платен провокатор, който заплашвасериозно националната сигурност на България и трябва да му се търси отговорност по всички възможниначини -- трябва да млъкне веднъжзавинаги защото е заплаха. Отговорносттрябва да се търси и от съответнатамедия, която дава гласност на недоразумението и трови атмосфератаЦЕЛЕНАСОЧЕНО.

27

Анонимен

преди 3 години

Нека *** български премиеробясни на българския народ каквотърси български военен кораб, корвет, нанатовско учение край Крим, къдетоправи провокация като навлизав руски териториални води. Българскитемедии си мълчат като поссрани.

26

Анонимен

преди 3 години

Пашинян е национален предателза Армения. Заради неговатаантируска дейност като президент,Русия изгледа как турци и азерипревземат части от Нагорни Карабахбез да се намеси. Благодарение на негоТурция започна да заселва завзетитетеритории от Нагорни Карабах с изселници отТурция.

25

В. Узунов

преди 3 години

Само името Асан Сго кат му чуеш и си правиш сметка

24

Анонимен

преди 3 години

Оставка за националния предателбойко борисов от село Банкя -- неспира да работи тайно срещу изконнитеинтереси на България -- българскиятПашинян.Когато нещо излезе явно следват плоски лъжи за замазване и антирускиизказвания.Включва се и групичкадобре познати седесарски муцуни, многоактивни по време на разрушаването на социалистическата промишлености селско стопанство.

23

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтНещо си се объркал: Русия и Армения имаха договор за военна подкрепа. Руснаците изоставиха Армения и Азерите им видяха сметката. Това очаква всички, които разчитат на "добронамерената" руска помощ, защото това не е помощ, а инструмент за сваляне на правителства, както ще стане с това на Пашинян.Слава Богу, че успяхме да се откъснем от блатните чудовища.

22

Анонимен

преди 3 години

дежурните петоколонци изпълзяха.

21

Х

преди 3 години

До Отечествен ФронтБългария руска територия? Да, това мечтае всеки русофил, прояден от комплекси за малоценност. Но България никога няма да бъде руска, а ще надживее поредния си душманин.