12

Анонимен

преди 3 години

Христо Стоичков щял да оправи българския футбол...Нещо като нов бардак със стари к*р-ви.

11

търновец

преди 3 години

балъка е може би един от най смирените.някъде 1995, играем билярд с 1 приятел в търново. Вкарахме черната топка рано и играем с друга заплюта за черна топка - все пак пари сме давали :) Иде един пич, и чинно седи до нас и ни чака да свършим. Моя приятел нещо му стана и почна да ме ръчка да си ходим, побърка се и накрая си тръгнахме.После ми вика - "не видя ли че туй е е Балъков бре?".А той можеше да каже - "ей, ***, я изчезнете, без черна топка не се играе".

10

България над всичко

преди 3 години

поредните *** клишета.. ако тоя *** Балъков го питат какво разбира под рестарт и до утре няма да може да отговори, а *** Стоичков щял да управлява успешно цялата футболна структура в страната, защото...всичко сме знаели как говорел?!.. той ръководител, вземащ решения за промяна ли ще бъде или пресаташе, та да имат значение глупостите, които ще дрънка

9

Анонимен

преди 3 години

Пълен рестарт ще стане само,когато и балъка и псуващия селянин и цялото поколение от тая прословута 94 се разкарат от всякакви ръководни постове! От тогава те тровят българския футбол заради голямото си его, чието покритие отдавна вече го няма....

8

Жена

преди 3 години

Дори за мен е ясно, че няма друга възможност. Не може в отборите да няма българи и само да се чудят как да печелят от реклами и трансфери. Много е порочно. Феновете да са само едни побойници, които да ходят на мач, за да си организират Боен клуб. За спонсорите-бизнес начинание - щом не се класират еди къде си и няма приходи - край затваряме бизнеса. В детските школи - приоритет за децата на приятелите футболисти и др спортисти. Има ли някой който не знае това?

7

серена

преди 3 години

Този шарен Мурджо от Велико Търновско и той бълнува,като крадливите ни политици за рестарт.Рестартира се телефон,таблет,лаптоп и куп още технически пособия,но не и умрял кон!Родните ни ритни топковци вече могат да играят играта и без коженото кълбо!

6

Пената от Мировяне

преди 3 години

Като чета коментарите ,то май няма нужда от футбол,той се играе заради хората ,а не за кеф на диваци...

5

?????

преди 3 години

ТОЗ ОТВОРКО СЪСИПА И УНИЩОЖИ ЕДИН ДОБЪР ОТБОР -ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС ! ПОЛУЧАВАШЕ НАЙ-ВИСОКАТА ЗАПЛАТА В А ГРУПА ,

4

Анонимен

преди 3 години

Кой е тоя чичка?За какво се бори?

3

Анонимен

преди 3 години

Какво беше това футбол?

2

Анонимен

преди 3 години

Пълен рестарт означава той самия да си нарами бутонките и да се маха.

1

Анонимен

преди 3 години

Не рестартирай,а закривай!