132

Анонимен

преди 3 години

Започва втора серия на РАДЕВИТЕ РАЗМИШЛЕНИЯ И МАНГЪРОВЩИНАТА!СЕГА ББ ИСКА ДА ВИ ЧИПИРА!ДА СИ ПРИБЕРЕ ПАРА ОТ ВАКСИНИТЕ! ДА ДОЙДЕ ДА СЕ НАСТАНИ ДРУГО ПЛЕМЕ!ОЩЕ МНОГО ПРОСТОТИЯ ЩЕ СЕ ИЗЛЕЕ!

131

Иван

преди 3 години

Доброволна и безплатна, не задължителна и платена. Да се спре с това, че ваксинирането е поставяне на чипове за следене.

130

Анонимен

преди 3 години

Предлагам на Боко да се ваксинира по телевизията.Да се покаже момента от вземането на шишенцето до инжекцията.И след 3 месеца ако не е хвърлил топа отивам и аз да се ваксинирам.

129

Анонимен

преди 3 години

ПОМОЩ! ИЛЮМИНАТИТЕ ЩЕ МЕ ЧИПИРАТ И ЩЕ МЕ НАКАРАТ ДА СПРА ДА СЛУШАМ ЧАЛГА И ДА СИ ПРОДАМ 30 ГОДИШНОТО БМВ!

128

тоя от 143

преди 3 години

До IozeffТи германец ли си? Преди 15 години по-добре ли ти беше? Има 2 вариант или си на 65 или на 15 и не помниш въобще, какво кога е било.В Германия мрънкането не им е характерна черта, но виж работливостта и нагласата, че всеки на първо място зависи от себе си и никой не му е длъжен са много характерни. Това нещо да ти отговаря на въпроса? Кoчината не е кoчина, защото е построена такава. Кoчината е кoчина, защото в нея живеят прасета.

127

Анонимен

преди 3 години

До Iozeff 145Аз се доближаваш с всеки изминал месец. Там където съм аз мизерия няма. Щото аз така съм си го направил. Не съм ревал като ритнато куче като тебе само. Живей си в мизерията, аз се оправям.И с тая германия не спряхте да ревете, все едно сте германци. Ще видите германски стандарт с германски манталитет. А за сега се оглеждайте през кривия макарон може нещо да мярнете нещо.

126

100 процента истина

преди 3 години

Понеже работя за Бил Гейтс и не ви е нужно по-голямо доказателство от честната ми дума в този коментар ви гарантирам, че във ваксините се слагат специални микронанопикофемто съставки, които ви карат да забравите, колко хубаво беше по бай тошово време.

125

Iozeff

преди 3 години

До Няма угодияТи си десен герберски комунист! Погледни през прозореца и виж в каква мизерия живееш!11годинки вместо да се доближим до стандарта в Германия,ние затъваме в герберското блато на нещастието!За съжаление трябва да чакаме Господ да ни отърве от тези беди! Schone Abend!

124

100 процента истина

преди 3 години

Здравейте аз работя за Бил Гейтс и мога да потвърдя, че във ваксините се слагат микрочипове с нанотехнологии в които има пикороботи, които ви причиняват фемтомалоумнизъм. Ние видяхме с очи!Някакво по-сериозно доказателство трябва ли ви?

123

Анонимен

преди 3 години

Тоя не спира да кляка и да раболепничи пред най-нисшата част от обществото. Мрънкащите, паразитиращи мързели, на които все някой им е виновен и за всеки проблем имат причина. ББ им е перфектния лидер.

122

ишш

преди 3 години

ишщо

121

Анонимен

преди 3 години

Да се казва, да се казва, колко да се казва... Като започнат да ваксинират хората ще научат някои неща и на Бойко ще му мине мерака да казва всичко за ваксините, което знае... Приемам, че в момента още не е достатъчно наясно.

120

Няма угодия

преди 3 години

Ние всичко казваме каквото знаем ама уния у лево *** че било конспиративни теории.

119

Анонимен

преди 3 години

ако някой знае съобщете иманета на фирмите вносителки, и техните собственици.Полезно е да се знае кои са добродетелите и играят злкобния кютчека с Курана Въруса

118

Позитано

преди 3 години

Другаря Радев каза на Шипка , че България няма никакви проблеми с този мижав вирус. Другаря Мангъров и той колко пъти каза по телевизията , че такова животно няма ! Хвала на такива отговорни политици и доктори като тях, както и като Другарките Нинова и Йончева , които единствено и само, денонощно мислят за народа си !

117

Мъко,мъко

преди 3 години

Всички ваксини са с имунитет.И да умрете от тях- никой не може да осъди производители.Защо ли? Мислете.

116

Проблема е, че

преди 3 години

НИЩО не знаете! До вчера твърдяха, че вируса е нов и нищо не знаят за него, тепърва ще го опознават, и хоп и ваксина даже измислиха. А тези тарикати ще прехвърлят вината на докторите които ще слагат ваксината, те трябва да преценяват на кого да сложат ваксина. Сега съвсем ще останем без доктори, всички ще заминат в чужбина. А това за доброволност е пълна лъжа, където и да отидеш, ще искат да си ваксиниран, това ли е доброволно!?

115

47721

преди 3 години

За всичко са се подготвили с изключение на необходимите хладилници, които да поддържат минус 70%, зада се запази активността на ваксинатана Пайцер, която е с изкуствена Рибонуклеинова киселина. Това е новият, разбира се революционен подход. Носа нужни дълги изпитания. В някои бедни държави плащат на доброволци. А в нашата?

114

до133

преди 3 години

Много вече са така. Значи не ти трябва ваксина.

113

Абе тия нещо?

преди 3 години

Преболедувах ковид, бях и с +пср и с доста симптоми. Отне ми 20 дни да оздравея, вече имам антитела, които макар и нетрайни защитават организма известно време. Ваксина защо е нужна, при положение, че е респираторно заболяване, към което не се изгражда траен имунитет.. За стадо ли ни взимате или иакате да се бодем през 6 месеца?