17

SHEFA

преди 3 години

ЗАЩО ПЛАЧАТ САМО ЗА КОВИД ПАЦИЕНТИ А ЗА ДРУГИТЕ????-1-ВО ПРАВИЛО-ПСИХИЧЕСКА НАСТРОЙКА.-ЩОТО СМЪРТТА Е ЧАСТ ОТ ЖИВОТА.-НЯКОИ ТОВА НЕИМ ЛИ ГО Е ОБЯСНИЛ ПРЕДИ ДА ПОЧНАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ТАЗИ ПРОФЕСИЯ? Е ГАДНО Е НО ЧВЕК СЕ СПРАВЯ.-ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВИ.--НЕ СЕ СТРЕМЕТЕ ЗА СЪВЪРШЕНСТВО-А ЗА ПРОГРЕС.

16

Разтреперах се

преди 3 години

каква картина Боже ....мерзавците в бели престилки плачат за измислените жертви на измислената пандемия ... такива нагли, Гьобелски лъжи дори комунистическата пропаганда не сио позволяваше !!!

15

Анонимен

преди 3 години

Много се преекспонират нещата.... стига де ...баща ми почина преди години на 74 без да е болен чичо ми на 76 го писаха корона вирус

14

Анонимен

преди 3 години

Пинокио, отровното трио и Гаргамел защо не отидат на първа линия, а мислят само как да свалят правителството месеци преди изборитеЗащото не им е работа да са на първа линия, но им е задължение, както на всеки българин, да свалят това корумпирано и престъпно правителство и банкянския ***. Защото правителството престъпно пожертва живота на няколко хиляди българи за да защити мазнинките на Мутрата и неговите храненици. И престъпно оставяше с десетилетие здравната система без пари.

13

Гого до 11

преди 3 години

Ако мислиш че само тук е така, объркал си филма. Работя в чужда фирма, мога да ти кажа и на запада си е съвсем същото. Да не кажа и по-лошо щото там на пролет над 80 годишните не ги приемаха изобщо. Това да избираш кой да живее и кой не - не е за всеки.

12

ДНЕС,

преди 3 години

ПОПРАВЕТЕ СИ ЗАГЛАВИЕТО НА :" МЛАДИ АКУШЕРКИ ПЛАЧАТ КАТО ДЕЦА ЗА ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД ПАЦИЕНТИ!".ИНАЧЕ СЕ РАЗБИРА СЪВСЕМ ДРУГО.

11

Children of the corn

преди 3 години

Това не е държава, а филм на ужасите.

10

Анонимен

преди 3 години

Пинокио, отровното трио и Гаргамел защо не отидат на първа линия, а мислят само как да свалят правителството месеци преди изборите

9

Анонимен

преди 3 години

А *** си чопли носа и ***, прави топчета, гледа видеа, в които му казват, че маските не трябва да се носят и казва "Всичко е лъжа и измама".

8

Бибо

преди 3 години

ТЕ, И НИЕ ПЛАЧИМ. А НЯКОИ СИ БРОЯТ МЪНИ. МЪНИТАТА.... ИМАЛО Е МНОГО ВОЙНИ, ИМАЛО Е МНОГО БОЛЕСТИ. НО НАРОДА НА ЗЕМЯТА НЕ СЕ Е ПРЕДАЛ.. БЪДЕТЕ СМЕЛИ, СОЛИДАРНОСТ И ОБИЧАЙТЕ ТОЗИ ДО ВАС. НИЕ(НАРОДА) СМЕ СИЛА. ОБИЧАЙТЕ СЕ.

7

Анонимен

преди 3 години

вече си изсмукват от пръстите всякакви глупости само и само да са по темата за ковид ... наистина се усирате

6

Чарлз Дарвин

преди 3 години

Сухите съчки трябва да изгорят за доброто на всички, а психично лабилните не трябва да имат роля в обществото!

5

Сандо

преди 3 години

чудно ми е при тия заплати и тия условия кво правят още в България? ... но и те бързо ще се ориентират предполагам

4

Анонимен

преди 3 години

Насрахте се с този вирус!

3

Анонимен

преди 3 години

Ще си родят други.

2

НОЩ-мен

преди 3 години

Обяснявам им, че болестта е такава и че те трябва да свикват с това. ------А така, учете ги, учете ги! Трябва да закоравяват, какво са се разциврили, тепърва жътва ги чака! Отвара от орлови нокти, вълчи черен дроб и мечи мозък, стрити на прах в хаванчето и да пият по един филджан сутрин на гладно.

1

В. Узунов

преди 3 години

И това ще ми стават лекари и сестри. За тая работа си трябва касапин. ЕТ леглото,в чувала и следващият.