50

Фашизъм сър

преди 3 години

Не си мислете,че това е случайно,на някой висш служител просто му е хрумнала идеята как да убие бездомните!

49

123

преди 3 години

е баш в Русе ли, дето става -48 градуса на слънце

48

Анонимен

преди 3 години

До МехмедЯ няма ли да е по-добро за всички работещи български граждани, вируса да позичисти бездомници, социално слаби и разни финландци вегетиращи на държавни помощи...--------Никой не е застрахован от лош късмет и лоша съдба,особено в тази безработица в страната,която дори произведе демографска катастрофа, ако някой ден се случи на теб и на теб някой ти каже същото,как ще се почувстваш?

47

Анонимен

преди 3 години

при бай ви Тошо имаше ли бездомни гладни и безработни????????????Имаше разбира се но се криеше! Имаше и софийско жителство с което забраняваха на хората от провинцията да пребивават в големите градове повече от 24 часа.

46

До 51

преди 3 години

До селянинИ в С.Корея няма сигурно гладни и бездомни. Отивай там.Помниш ти при бай то Тошо какво е било.Я ***, я дядо ти са ти разказвали само...че "всички имали какво да ядат"..било страхотно,з ащото сме изнасяли всичко за СССР.

45

българин

преди 3 години

До: номер 51 (селянин)Имаше.

44

До 50

преди 3 години

До МехмедДа позачисти и такива като теб, няма да е лошо.Че, все другите са по-лоши...по-ненужни..а вие сте "цветът на нацията".

43

Анонимен

преди 3 години

ХА-ХА-ХА!!! Познайте как ще стане това?

42

селянин

преди 3 години

при бай ви Тошо имаше ли бездомни гладни и безработни????????????

41

Мехмед

преди 3 години

Я няма ли да е по-добро за всички работещи български граждани, вируса да позичисти бездомници, социално слаби и разни финландци вегетиращи на държавни помощи...

40

Анонимен

преди 3 години

Няма човек - няма проблем!Девиз твърде успешно възприет от нашенските политици и чиновници - за какво да се занимават с някакви си болни или бездомни - остави ги да умират като кучета, а самия ти си гласувай увеличение на тлъстата заплата и хубави бонуси раздай за добре свършена работа, първа линия и т.нЕстествено прикотквай ченгетата, защото те ти пазят гърба от народната любов. Останалите кучета ги яли :(((

39

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз си спомням,когато в едно от правителствата на Борисов, обикаляха и даваха топла храна на бездомниците и ги събираха,за да не измръзнат,сега не знам дали има все още такава кампания.

38

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли,че има бездомни хора с отрязани пръсти,заради студа на който са били обречени навън,защото са нямали дом? Студа умъртвява крайниците ,ако не знаете,това го знае всеки алпинист.Студа не е шега работа,трябва да се направи нещо за тях,обществото и политиците ,но най-вече чиновниците имат вина за това. Едни правила и хартии не са по-важни от човешкия живот,всеки има право на живот и минимални условия и храна за оцеляване!

37

Анонимен

преди 3 години

Според мен е добре държавата да подпомага този приют,да има такива и в другите градове,а също,това може да помогне на някои от бездомните отново да стъпят на краката си и да бъдат полезни на обществото.Много хора са толкова бедни и гладни,че нямат пари да си платят на институциите за издаване на лична карта и документи,а чиноивниците искат от тях да плащат тестове,медицински осигуровки и други такси,което е СМЕШНО!Християнската Каритас се грижи за много хора по света,нека им благодарим!

36

Анонимен

преди 3 години

Изглежда справедливо...

35

Край

преди 3 години

Според мен държавните служители трябва да започват работа след задължителна клизма всяка сутрин за тяхна сметка. Много се ояждат - кръвта им напуска мозъка и не мислят за хората.

34

гост

преди 3 години

Бизнесът създаде общество на конкуренцията. Борбеността не е хубава черта, стъпване един на друг върху главите за да се "изкачват", бутат се, мачкат се. Човешки облик само отвън, а вътре - не. Нали знаете, че Ада се описва точно така: блъсканица и бутаница, а морал няма - само борба. Раят се описва обикновено обратното, като спокойно място, малолюдно, с чиста природа, зелена трева и реки. Там борбените липсват. Кои създадоха този АД ще си замълча. Умни хора са, но надцениха разума безотговорно.

33

бг

преди 3 години

реалност

32

Анонимен

преди 3 години

А бря ,умници ,хора казвате бездомни ,и как очаквате да имат пари) ,*** ,гадове

31

БГ

преди 3 години

хахахахаах