537

Владимир

преди 3 години

Сърбия...Като я сърби - ще я начешем. (Пак)

536

Йокин

преди 3 години

Ми не ни искат,оставете ги на мира.

535

gio

преди 3 години

тези по времето на Тито понеже ги поддържаше запада, че показа среден пръст на Сталин жевееха добре. Падна комунизма и СССР се разпадна и видяхме колко струват с техните териториални претенции и колко хора избиха. Не че хърватите и бошняците им останаха длъжни, но каквото повикалоо такова се и обадило.Като гледам тези шовинисти още намират почва и поле за изява та даже бил и Мин. на външните работи.

534

Деян

преди 3 години

Този Дачич да се гръмне!!!

533

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха! ВЕЛИКА СРБИЯ остана сал Београдскиот санджак......

532

Анонимен

преди 3 години

"сърбите си мислят, че и ние сме като тях и искаме да присвоим македония"w8 , че не ускаме ли и ни юе това?

531

Пияния помак

преди 3 години

На мен бубото ми е разправял, че по Сърбия едно време са яли, пили и е*бали на поразия.Чевермета всеки ден, на няква бабка са и заколили телето да си правят кебап. На връщане към България са демонтирали 2 железни моста, единия днес е в Кричим на Въча.

530

Реторичен въпрос

преди 3 години

Помни ли господина след 44-та какво са правили сърбите с българите в Македония?

529

До 569

преди 3 години

Сега остава мухата да ти се из се ре на носа !

528

Абе

преди 3 години

Чудно ми е защо западните ни съседи все срещу нас продължават да бълват жлъч, а нищо не казват срещу германците ! И защо още по времето на комунизма все натам напираха да работят - при омразните фашисти-окупатори !? Май просто фалшът и лицемерието са им в повече !

527

Анонимен

преди 3 години

Дачич, а сръбската окупация на Македония бе?А разпореждането ако сърбин насили македонка, да не се преследва?А Заповедта в никакъв ръководен орган на Македония да не се допуска да работят хора, които не са сърбомани?А острова Голи оток, където вие в нечовешки изтезания ликвидирахте хората, които са се осмелили да се нарекат българи?А всекидневните пребивания до смърт на българи в Македония, които са потвърдили, че са българи.А вашата "македонската нация", след као с терор не ги пречупихте?

526

Анонимен

преди 3 години

Сърбия е най-гнусния враг на България след Русия.

525

Анонимен

преди 3 години

Какво е България, че нещо не я виждам на картата:?А видях една муха беше кацнала :)))

524

знаем

преди 3 години

колко глупав и арогантен е Дачич.И знаем колко Българи са избили сърбите от 1940 до 1945 г.И знаем защо сърбите махнаха 3 букви от Българската азбука за да направят - езика на макетата.

523

Анонимен

преди 3 години

А истината е че фашистка държава е била само и единствено Италия-------Фашизъм е нарицателно, произлиза от италианския фашистки режим и е приложим към повечето държавни управления в Европа през 30-те години. Вкл. СССР, Полша, България, но и Испания, Гърция и Югославия, Румъния и Унгария. Абсолютно същия монархофашизъм е имало и у нас, и в Югославия (практически Велика Сърбия), и в Кралство Гърция. После са се разделили на лагери и са се почнали.

522

nimportequi

преди 3 години

Там явно живеят в комунизма щом все още се борят срещу фашизма :)

521

Анонимен

преди 3 години

До 563Не е точно така ,България е владеела и на запад от Белград.дори и при цар Калоян.Загубата от Хърватите я преувеличаваш ,там не е воювала цялата бг армия,главните сили са били срещу Византия.Хърватите набързо предлаг мир защото знаят какво може да последва.Унгарците също победиха Симеон във Влашко,но после удърът на Симеон бе унищожителен и маджарите избяга на северозапад.Всъщност това поръжение на маджарите определи къде ще създадът държава.

520

Анонимен

преди 3 години

България е била до Италия,Словения и Австрия!------ България никога не е била до Словения, максимум до Белград. Цар Симеон е загубил от хърватите и повече не се е пробвал. Било е една от големите поражения на българите - тотално клане. На следващата година Симеон умира или го убиват заради издънката.

519

Анонимен

преди 3 години

Каквото кажат в Белград в Скопие отеква като ехо,демек господарите нареждат на слугите и така вече 108 години с малки прекъсвания от общо 6 години.България удря вето на сърбоманска дупка и в метрополатасе възмущават,нали УЖ СМ била незавИСНА,май е само УВИСНАла в ръчичките на удбашите.

518

Анонимен

преди 3 години

За сведение,славяните са живели изключитело просто първобитно,буквално в землянки,избягеали са стълкновения и войни.Най-миролюбивите племена в древноста.Плюсът им е бил ,че се размножавали изключително много ,за има-няма 2-3века стават доминиращ етнос в изт.Европа.Градове не са създавали това става на по-късен етап ,когато се заселват в чужди.Прабългарите нигога не са живели в землянки и навсякъде са градели градове.Това са истор,факти.