69

Анонимен

преди 3 години

До Програмист 66Имам изкривена представа? Та това е 95% от индустрията бе, момко! И то високоплатената!И български работодател не можел, да ти се позволи. Не са всички квартални батки, дето имат бизнес в гараж, сещаш ли се. "Не ме бъркай с тези по кол центровете." И сега какво ще кажеш? Че си "професионален fullstack"? Ок - с какво се занимаваш? Или е сложно?

68

Анонимен

преди 3 години

Та заради тези ли 35 000 и индианци, които така или иначе не учат държаха децата до последно присъствено, докато не пламна държавата.

67

Анонимен

преди 3 години

Тук става въпрос за едни магнитни частици които така или иначе присъстват само за помощи. Иначе какво учат като всичко го има в интернет на много по-високо ниво от колкото средностатостатистически учител го е назубрил?

66

Анонимен

преди 3 години

До 37Когато детето ти учи в добро училище, 10 години успеха му е бил над 5.50, ходи на олимпиади и има прилични резултати и изведнъж започва да реве, че не разбира и учителите не обясняват, не преподават.Застоявам се няколко дни удома, защото имам навика да проверявам думите на отрочето, и се хващам за главата. И стигам до извода, че не са 35000, а 350 000.

65

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 56Имаш доста изкривена представа. Само ще ти кажа че български работодател не може да си позволи услугите ми. Сумата ми започва от 300-400 хил. евро на годишна база, и дори тогава може да откажа - аз избирам за кого и по какво да работя. Не ме бъркай с тези по кол центровете.

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Нееее, махаме онлайната и ВЕДНАГА на училище.

63

От 59

преди 3 години

До АнонименЕее ... а ся де?

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Невероятна идея! Защо не по-догодина?

61

Анонимен

преди 3 години

До 60 анонимен Да веднага трябва да го махнат и на училище чак следващата година .

60

Анонимен

преди 3 години

Дали им лаптопи, разпродали ги. Това си е кражба!

59

Анонимен

преди 3 години

До до42 от работодателTo IQ и 90% от съвременното програмиране, не са свързани.

58

Анонимен

преди 3 години

Махайте го това онлайн !!!

57

Не съм програмист

преди 3 години

До любител програмистНевалиден въпрос. Не е нужно да имаш познания по tensorflow и употребата му в ANN, за да си добръ програмист. А и все пак е продукт на Google, така че за някои от нас е по-скоро философски въпрос.

56

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Обучението на 35 000 шимпанзета ще бъде далеч по-ефективно и полезно за икономиката отколкото обучението на гореспоменатите 35 000 хъхрещи нетъмнозелени арийци...

55

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистИ къде си? Забил в работа, която си мислиш, че е high-tech, а всъщност си с една идея на средностатистическия преводач в кол центъра. О какво? Не превеждаш ли? Дават ти едни *** бизнес изисквания, котио и 4 годишен ще разбере, а ти пишеш еднотипен код, без да прилагаш и 2% от интелектуалния си потенциал. Това не те прави умен, това те прави добре платен папагал.

54

любител програмист

преди 3 години

До 38 ПрограмистПрограмиста, хайде сега да те видиме. какво е " tensorflow " ?

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Годината не е 1993-а. CRT мониторите не се произвеждат масово от десетилетия вече. Работя от 14 години с компютри. Идеята, че развалят зрението е глупава. Ако имаш генетическа предпоставка, дали монитор, дали книги, пак ще имаш нужда от очила. Ако носенето на очила е цената на знанието, то е много малка цена, ако трябва да бъда честен.

52

до47

преди 3 години

Съгласен, но трябва да има механизъм да се помогне на ромчетата които искат да учат. Защото със сигурност има и такива. (Справка - Чирков, бог да го прости)

51

Анонимен

преди 3 години

Само 35 000? Според мен са поне 350 000. Министърът лъже на едро.

50

Програмист

преди 3 години

До до42 от работодателНякой да е казал че си търся работа, "работодателю"? И да ме молиш няма да мръдна откъдето съм.