46

Анонимен

преди 3 години

глупусти на търкалета, английските *** и често допускат грешки, всъщност в последно време нямат почти нищо успешно, после с много завъртян и усукан "академичен" английски език с леко шотландски акцент се опитват да убедят клиента че грешката всъщност е нещо много добро и резултатите в следствие са много по-добри от очакваните.

45

Анонимен

преди 3 години

Въпрос на време е да изплюят камъчето и за ваксината на pfizer. В случай, че се чудите защо набират доброволци у нас да я получат "безплатно".

44

пияница мистик

преди 3 години

До АнонименХахахахахаха :))) BioNTech и Pfizer са американска и немска компании бе, другарю, що не погледна Гугъла, а?

43

Генерал Муфтаджийски

преди 3 години

Ще се сбръчкате от сбърканата ваксина. Ще измрете яко с невиждана ярост.

42

Анонимен

преди 3 години

BioNTech и Pfizer са още по-зле...За амириканската да не говорим, нея да я пробват първо на BLM.

41

Антивирусоид

преди 3 години

Произведена от сбърканяци за сбърканяци, каква да е освен сбъркана.

40

УМЕН

преди 3 години

Сбъркана, несбъркана - все тая, няма да се ваксинирам. Няма да сбъркате ако и вие го направите.

39

Анонимен

преди 3 години

Сега засега пълната текуща схема на ефикасността на ваксината на AstraZeneca е62%. Интересни новини идват от Русия. РФПИ предложи на разработващите "оксфордската ваксина" AZD1222, AstraZeneca да се комбинира със "Sputnik V", чиято ефективност е 95%.Дали няма да излезе абсолютно точен руският виц:Гестапо перекрыло все выходы, но Штирлиц вышел через вход.

38

kireza

преди 3 години

Зенеката е най убийственната ваксина...Убитите от нея хора се вписват в доктрината "Златен милиард",според която на Земята трябва да останат не повече от 800 млн. човека,т.э.,трябва да бъдат убити 6млн.Въобще всички западни ваксини се вписват в тази доктрина.Изключение са руските ваксини и не напразно Индия,с идеална фалмацевтична промишленост,ще произвежда руски ваксини!!!И до сега индийската фармацевтика е по-добра от европейската!!!

37

Додо

преди 3 години

Не е възможно хората на "нАуката" да сгрешат! Науката (с ударение на първото "а") е безгрешна! Ама ха! Армстронг караше дюнни бугита по Луната още 60-те години на миналия век! От друга гледна точка, това, че научниците са сгрешили го пише Дойче Веле, а ние, редовните читатели на Днесa знаем, че Дойче Веле пише само истината и е най-достоверната новинарска агенция на света! И те така, обърках се вече!

36

Анонимен

преди 3 години

Поставяли ваксината само на хора до 55 години и то на около 2000 души и регистрирали ефикасност 90 %. Ако я поставят на хора до 25 години и групата е от 50 души може да регистрират и 98 % ефективност. То може да се окаже, че при по-ниска възраст и без ваксина толкова е процента на хората, при които срещата с вируса е била незабелязана.

35

Рушофилски трол

преди 3 години

Е няма да си я сложа и с пистолет да ме заплашат..........хубава новина......такива, като теб трябва да са пътници!!!.

34

Анонимен

преди 3 години

Започват номерата. Хазарите пак ще се опитат да нападнат българите и България. Първо ние а после англичани и германци. Тези постановки да си ги набутат с бясна скорост.

33

Българин

преди 3 години

Значи случайно някой открил половин доза, че после цяла доза ... ама то било по-добре ... едни 70% ... дрън дрън ... Е няма да си я сложа и с пистолет да ме заплашат.

32

Анонимен

преди 3 години

Аз разбрах това:Ако сложиш цялата ваксина - лошо.Ако сложиш половината - по-добре.Ако не сложиш ваксината - най-добре.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Сбъркал си..........като чета смехориите за оксфордската "ваксина" мисля че днес е 1 април!!!!!!!!!!!

30

Анонимен

преди 3 години

До 32Само не разбрах ти какво си дал на света.И по кво съдиш, че не си питек.

29

Леваците

преди 3 години

Нали се разбрахме - ваксината не е задължителна. Вие се затваряте на село и рупате киселец и див лук, а аз се ваксинирам и подкарвам гръцкото море и узото от Май!Тъкмо ще ми спестите малко калабалък. Досадно стадо са антиваксърите - все нещо им е криво и гюрултия вдигат. Я нямало безалкохолна бира, я пицата не била вегетарианска, я на гаджето й му бил малък. И после търсят кусур на нас нормалните. Аре у лево!

28

Троловете

преди 3 години

Хайде не си измисляйте несъществуващи проблеми! Ваксината си е доказано безопасна и ефективна, дискутира се само , дали първата доза трябва да е цяла или половин. До края на годината англичаните ще се изпонабодат, след което ще изкъртят кръчмите.

27

Мисия и цели на комп

преди 3 години

Фарма:"Нямаме нужда от здрави хора.Нямаме нужда от мъртви хора.Имаме нужда от хронично болни хора, които доживотно да купуват нашите продукти."