94

Анонимен

преди 3 години

Хотелиери притеснени: от фалит! Не ходи в гората ако те е страх от мечката.

93

Анонимен

преди 3 години

Мили хотелиери питайте управляващите на които им пълните шкафчетата, защото ако бяха направили училищата онлайн за големите, посещение само от малките и то по 15 в клас на две смени, ако университетите преподаваха онлайн сега щяхме да имаме 4% заболеваемост, но калинките просопаха лятото. Е, сега умниците нека дават съвети как да се запази икономиката с болни работници, как да запазят лекарите и учителите, как да има почиващи по хотелите, на които са им свършили парите от ходене по доктори.

92

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Елате да видите в Общината ни, как се строят нови (апарт)хотели, къщи за гости основно се реновират, празни места се застрояват ... тогава ми говорете за фалит !

91

Анонимен

преди 3 години

Колко персонал има една къща за гости? Подозирам, че да назначили цялата рода за да реват и цицат помощи от държавата.

90

Анонимен

преди 3 години

природата отвръща на удара!!! Хубавичко ви беше да изсичате дървета и да тровите въздуха, водата и земята!!! Сега всички ще си понесем заслуженото и ако не се вразумим и по-лошо ще става!!!

89

Анонимен

преди 3 години

болшинството от хотелиерите са такива с мръсни пари от наркотици, проституция, крадене от обществени поръчки, търговия с влияние, корупция и прочие слабости на т.нар. демокрация. Отгоре на това съсипват природата и бетонират наред. Заслужават да фалират 100 пъти ако не и 1000 пъти подред!

88

Истината

преди 3 години

Те хотелите с крадени пари правениот където дошло там отишлоТова ако не е Видов ден

87

до 97

преди 3 години

Лекар е. Работи от много години в Испания. Не е лесно. И там не е лесно. Но хората там са някак по-топлосърдечни. Няма злоба. Няма я тази завист. И там си имат слабости. При тях най-много им тежи, че не може да правят фиести местните. Първоначално и там не вярваха в пандемията. Хотелите сега са празни. Магазините са пред фалити.Преди месеци пускаха по един от къща до магазина.Там спазват повече мерките.Имат хора с ампутации на крайници в резултат от тромбите три месеца след излекуване от Ковид.

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84 Къде е вуйчо и как е там, не е лошо за сметка на вуйчо си правиш екскузийки.

85

Анонимен

преди 3 години

Кога фалират и продават хотелите за 1 лев?

84

Анонимен

преди 3 години

Хотелиерите са си направили едни криви сметки без кръчмар където се казва и в тези сметки са предвидили печалба за година. Някои са предвиди печалба за повече години напред. Сега ще си търсят предвидените печалби, но сметките без кръчмар излизат празни. Сложили са тигана преди да хванат рибата. Като няма риба ще търсят от държавата да ги компенсира. Тези хотели са напълно излишни за България.Лесни пари търсят хората.Кибик и айляк.Бърза печалба.Чужденци няма да видят скоро с високата смъртност.

83

иш

преди 3 години

Само да кажа , че държавата няма проблам, кой има да си го оправя хахахха

82

Анонимен

преди 3 години

Хотелиерите, ако бяха... гъвкави и умни... щяха отдавна да са наясно накъде духа вятъра.Половин година ежедневно се говори и пише за вируса и какво се очаква през зимата... Ама с вятър в главата не се прави бизнес.

81

www

преди 3 години

АКО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ЧЕ ТОВА Е СВЕТОВНА ИЗМАМА - ВЗЕМЕТЕ И СЕ ГРЪМНЕТЕ...

80

Зозо

преди 3 години

С пожарникар тиква е така

79

Анонимен

преди 3 години

Малееее, ми ся кво ще правят Ветко и Маринела Арабаджиеви? Направо да ги ореве живи човек! С какво ще пълнят кутиите за обувки и куфарите?

78

Анонимен

преди 3 години

Щом и Сашка Васева стана хотелиерка :D смятай!

77

замислен

преди 3 години

Не правя чужди сметки, но ако 200К+100К могат да фалират един хотел ... по-добре да си сменят професията.Странното е, че въпросните хотелиери си калкулират пропусната печалба като загуба. И ще виснат на държавата да им я покрие. И понеже тоя бранш са винаги най-гласовити баш Тулупът ще им напълни частично чекмеджето. Да му мислят хората на заплата, които са уволнени/съкратени.

76

Анонимен

преди 3 години

В Испания да не би да няма хотели? Валенсия преживява също от туризъм. Но там хората не са седнали да реват като в България. От 20 години всяка година съм живял по 1 месец през лятото при вуйчо и знам какви огромни курорти има. Сега всичко е празно. Бенидорм е като призрачен град. Нямат бъдеше тези големи комплекси. Макар и с просторни плажове. Докато в България плажове не оставиха. Застрояват всичко до плажа. Като легнеш по гръб и погледнеш към небето виждаш близкия хотел сякаш ще падне над теб

75

Бай Ганя

преди 3 години

Питам нормално ли е един чай да струва 10 лв щото било до лифта (БАНСКО)??????