37

Анонимен

преди 3 години

Koe e po-cenno 1 milqrd za gadnite bogati mutri ili 6.500 000 duschi naselenie ili ko vi puka za naselenieto za vasmutrite sa vajni.

36

Berba

преди 3 години

Едно време, тази я минах на Слънчака

35

а колко

преди 3 години

от тези хотели си плащат данъците в България ?? колко от тях осигуряват работниците си на реалния доход ?? защо въобще държавата трябва да подпомага фирми регистрирани извън България или укриващи данъци ??

34

"ЛокДаун"

преди 3 години

Понятието "локдаун" го употребяват по простата причина, че така им е спуснато, а те са толкова некъдърни, че не могат да намерят превода нa думата, а си цитират нарежданията от горе.Толкова не стават тия.

33

Безсрамници

преди 3 години

Точно за мутренските хотели ми е през оная работа.

32

КЪДЕ Е ТИКВАТА

преди 3 години

В Тикволандия хотелите на мутрите са по-важни дори от животите на тия мутри, а за редовия гражданин... да не говорим.

31

Анонимен

преди 3 години

На кого ще струва, другарко? Няма ли да оставите мутрите да си покриват загубите както могат? Или пак от данъците на хората ще наливате в мутренските курорти?

30

Krum

преди 3 години

Обикновенния българин няма да усети че "курортите" са на загуба 1 милион, нито ще разбере ако те са със 100 милиона или милиард печалба. До тук не съм усетил да имат принос в дохода на работещите и на пенсионерите. Така че да затварят, да си почине малко природата от мизерията която създават.

29

бай Тъпчо

преди 3 години

Аз чета туй, пък жената стои пред огледалото и вика: Еййй каква съм станала бе-дебела, стара и грозна, айде успокой *** малко де...Пък аз и викам: Ами очите ти са в отлично състояние ***, всичко правилно си видат. Та тия женки-Бойчовите де, кат ги слушам как си премятат тия милиони и милярди, гаче ли аз премятам топчетата на броеницата бе.Мойта вика-ами много учили и много разбират.Викам и: Ти помниш ли едно време че кат хванеш е магарето за онуй и тогаз познаваше, че е мъжко-и тия толкоз разбират

28

Анонимен

преди 3 години

Произвеждайте смартфони и продавAйте, задето не произвеждаме смартфони и автомобили и не продаваме ни струва 100 млрд Кое е повече 100 млрд или 1 млрд.

27

Българин

преди 3 години

Споко, тази криза е преходна, сега като дойде западната ваксина и ще си ударим по една ваксина и ще се отървем от вируса, а като дойде Джо в Белия дом и ги започваме руснаците и като приключим с тях ще имаме ресурси и евтина работна ръка и ще живеем богато, ще си купуваме нови модели айфони, яки западни коли и ще ходим да почивки ол инклузив в чужбина където можем да пътуваме свободно при демокрацията, споко.

26

бански кръчмар до 31

преди 3 години

Я да се мащащ с твойте идеи! На кого ще си пробутам чибапчитата и мазната капама за 20 лева порцията, ако дойдат само да спортуват на чист въздух?

25

?

преди 3 години

Какво е "локдаун" и няма ли българска дума за него?Питам не защото не зная, а защото постоянно се употребява по медиите, а има хора, които не разбират какво им се говори!

24

Анонимен

преди 3 години

Този сезон? Абсолютно безопасна руска рулетка с 2 патрона, играта да започва

23

Анонимен

преди 3 години

Зимният спорт е един от най-здравословните. Хората са на вън, всички са с ръкавици и шалове, някои ползват и шлемове. Проблемът е купоните след спортуване. Ограничете тяхната възможност и запазете останалото. Така ще има приличен сезон, минимални загуби, а и хората ще могат да спортуват и да са здрави. Не разбирам истерията на Меркел, а и германците и австрийците също не я разбират. Аз съм против пълен локдаун, частичен да, върху дискотеки и клубове, но само толкова.

22

Анонимен

преди 3 години

Туризма такъв какъвто го познавахме до момета за съжаление няма да го има поне в близките 5-10 години. Безмислено е да се наливат пари в сектор, който няма да може да ги възстанови

21

Анонимен

преди 3 години

И без това има много хотели за бутане. Време е да се разчисти малко пейзажа по морето и планините от техните грозни туловища!

20

Сигурен източник

преди 3 години

Другото лято забрана за морето. Група учени доказаха, че един единствен вирус изпуснат в морска вода, може да зарази целия световен океан. Държавата ще отпусне безлихвени кредити за закупуване на надуваеми басейни за терасите. Китайците да слушат и да почнат производство от сега

19

баба мара

преди 3 години

изобщо не ме интересуват хотелите на валери и компания човешкият живот е наиважен за да не фалират да си продават имуществото и да се спасяват това са законитена капитализма от държавата не искаите защото ще останем без пенсии

18

Анонимен

преди 3 години

И тая за милиарди бълнува. Да иде да се тунингова като Ангелкова, защото от туризъм нищо не разбира! И тъй като скоро ще е безработна с подобрен външен вид може и да залъже някой друг дърт надръвняк като WCимеонов!