231

Анонимен

преди 3 години

До ГосТМоите дипломи и степени какво общо имат тук? Аз нищо не ти казвам, повтарям, говорят данните.

230

ГосТ

преди 3 години

Ако отбираше нещо, поне малко от малко от всички 50 000 неща, щеше да хванеш поне 5. Жалко че си изгубих времето с невежа. Не че е много, но се чувствам омерзен. Тая публикация за Исландия нали знаеш какво да направиш с нея ?

229

ГосТ

преди 3 години

Отишли трима новобранци в пустинята със френския легион. След известно време обаче, ги налегнали сексуални нужди. Отишли при старите и им разказали. А старите им отвърнали, че няма проблем и им казали че има камили. На следващия ден новобранците гузно им разказали какво са направили с камилите, а старите им казали " Ах, то и така става, ама ние ползваме камилите да ходим до селото при жените " хахахаха Как е логиката, льольо ?

228

ГосТ

преди 3 години

За момент си помислих че отбираш нещо, но явно си поредното назобано мениджърче, което ми размахва нек'ва публикация за Исландия. Ти поне имаш ли лекарска диплома? Просто от интерес ?

227

ГосТ

преди 3 години

Наистина не си особено умен.

226

Анонимен

преди 3 години

До ГосТКакво? Човек, ти говориш страшно несвързани неща, в които няма никаква логика.

225

ГосТ

преди 3 години

Да, и точно затова смятам че предвид леталните изходи от този вирус и високото му репродуктивно число без мерки, трябва да бъдат взети такива. Макар да смятам, че най вероятно лично аз бих го изкарал по леко (което е сигурно обаче, колкото и тези тестове за антитела :)))

224

Анонимен

преди 3 години

До ГосТИзясни си първо аргументацията. Ти каза 50 000 неща, повечето от които нямат никаква връзка с изследването. Кажи точно и ясно какъв ти е проблема.

223

Анонимен

преди 3 години

До ГосТТи уважние имаш ли, да те питам?

222

ГосТ

преди 3 години

Хайде стига. Казах ти кои са истинските методи и защо тези тестове нямат нито приложно, нито изследователско значение. Още в началото ти казах, че извадката не е от значение, ако метода е лош. Исландия и Гренландия не ме интересуват. Всъщност и България (за близките ще се погрижа). А на тези с минусите - бъдете здрави,имайте малко уважение един друг и умната.

221

Анонимен

преди 3 години

До ГосТЗащото е напълно достатъчно за целите на това КОНКРЕТНО изследване, първо. Ти ми говориш, че това конкретно изследване в Исландия е маркетингов продукт, защото някой някога си е изхвърлил някакви си тестове?? Та това няма нищо общо. Както и твърдението ти, че е маркетингов продукт няма абсолютно нищо общо с твърдението ти, че тестовете, използвани в него не са достатъчно, което ти сам обори.

220

ГосТ

преди 3 години

Е как да няма? Като в страните овладели епидемията всички останали тестове ги хвърлят в кофата? А точно тези изобщо не ги ползват,защото торс 1 е също толкова разпространен колкото 2 (айде, по малко, но достатъчно). И защо да правят тестове с 90% специфичност в най добрия идеален случай, като могат да правят 100% специфични?

219

Анонимен

преди 3 години

До ГосТТи говориш за марка, като казваш, че изследването било "маркетинг на продукт". Такова нещо няма.

218

ГосТ

преди 3 години

Това за първия торс в България пак ли на боб го разбра ?

217

ГосТ

преди 3 години

И как да не говорим за маркетинг, като говорим за една конкретна марка,която заявява че не може да различава изобщо "само" двата най опасни и разпространени коронавируси, а другите различава с 90% ? Защото останалите и това не могат и ги хвърлят в кофата.

216

Анонимен

преди 3 години

До ГосТКой ти говори, че трябва да повторим изследването в България, това е обрантото на това, което казах. Разбира се, няма да е проблем да го направим и методът е приложим, защото САРС-1 и тук нямаше. За другия ти въпрос няма нужда да пиша нищо, защото вече отговорих. Посочих ти изследване, че разлика в смъртността има само когато има разлика във възрастовата пирамида. Това го признават и много хора. Ти нали спореше, че изследването не е достоверно, сега пак скочи в друга тема, че не било п

215

ГосТ

преди 3 години

И какво ме интересува конкретния случай в Исландия или Гренландия, след като в България е неприложим ? И защо трябва да се използва точно този метод който 100% не различава два разпространени корони , а другите различава 90% при идеални условия ? И какво общо има смъртността в Южна Корея с тази в България ? Масспектрометрията е единственият точен и признат метод за белтъчни маркери и де използва за валидиране на резултати от антигенни реакции. 90% в идеални условия е слабо. На всичкото отгоре.

214

Анонимен

преди 3 години

До ГосТОбясни как не са подходящи, като сам на два пъти потвърди, че не различават само САРС-1, който няма как да ни интересува в КОНКРЕТНИЯ случай.От тук следва, че тези тестове са напълно достатъчни за такова изследване. Спектометрията в случая, не е нужна. Защото ВЕЧЕ знаем перфектно какво точно откриват тестовете и какво не, те са си изследвани.

213

ГосТ

преди 3 години

Продължавам да твърдя едно и също нещо - тези тестове за антитела не са подходящи нито за приложни цели,нито за изследователски. А разнообразявам, за да не става скучно. Това ми предложение за инфраструктурата в България и стимулиране на персонала, сред който безспорно има квалифицирани, пък макар и малцинство съм го писал многократно. Но явно няма да стане. Затова, особено младите, да си опичат работите докато е време и да евакуират час по скоро !

212

Анонимен

преди 3 години

До ГосТАз пък искам да ти кажа, че първо твърдеше нещо, после сам си го обори и сега скачаш от тема в тема и вече взе да говориш колко ти си си опекъл нещата и т.н., което, може да е грубо, но не ме интересува.