88

Путин

преди 3 години

Моят приятел Орбан първи ще тества ваксината....да не съм лус си мисли Орбан....

87

Анонимен

преди 3 години

а американците ... щее доставят тоалетна хартия... хахахах

86

Хей простак

преди 3 години

Унгария изпитва "Sputniк V"........Те взеха 10 бройки......за тест...

85

Анонимен

преди 3 години

Трета фаза клинични изпитания на ваксината "Спутник V" се провеждат също в Беларус, Венецуела, ОАЕ, Индия и много други държави. Унгария изпитва "Sputniк V".

84

не се ваксинирайте!

преди 3 години

с руската ваксина! Путин се опитва да разпространи биологическо оръжие. Руската ваксина е бомба със закъснител - всички руски граждани които са били ваксинирани с "Спутник V" ще получат антидот, а тези които не са от "отбраните" ще бъдат генетично увредени, както самите те така и техните деца, внуци и т.н.Руската ваксина е нож с две остриета, посъветвайте се с хора с близки в руското посолство или с руснаци които живеят в България. Ако са ви много близки приятели може би ще споделят с вас!

83

LK

преди 3 години

Най - хубавото е, че пази и от шап!

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Г.ан.ьовците масово, ще се ваксинират с руската ваксина......Кого наричаш така, дон Педро Ибанес? Внимавай, всички добри специалисти по лицево-челюстна хирургия избягаха в чужбина!Аз съм българин и с радост ще си сложа руска ваксина! Братя - славяни са я правили!

81

Рушофилски трол

преди 3 години

Дори в русия не искат рублей.

80

Ваксина за всички

преди 3 години

Хайде всички русофили да си набият по една руска ваксина срещу най-страшнивт вирус на Планетата.А русофобите за да не останат по-назад да си набият в гъзoвeте по две от тия американските за да имат живот вечен!

79

Анонимен

преди 3 години

Уж руска,пък тук цифрите в зелено.Кво става и аз не знам.

78

Анонимен

преди 3 години

Само сега ако купите 3 на цената на 1 :) телешоп раша

77

1

преди 3 години

Руската държава И тази година ще отдели голяма част от печалбата си от износа на нефт и газ за пропаганда, субсидирайки ваксината си за техните сателити.Даже не го крият.:D

76

Анонимен

преди 3 години

Г.ан.ьовците масово, ще се ваксинират с руската ваксина.

75

Анонимен

преди 3 години

*** масово, ще се ваксинират с руската ваксина.

74

Анонимен

преди 3 години

Орбан купи лиценз на руската ваксина!Проверете!Орбан Тиква ли е?

73

Анонимен

преди 3 години

А каква ваксина направиха българските лекари т.е. тези които останаха?Виждате що за лекари са останали, не способни да защитят себе си или не знаещи как! Отхвърлят пациенти заразени от ковид, защото нямат елементарни познания как се прави! Малки изключения има, но повечето които не са си купили дипломата т.е. имат истинска, са навън! Благодарение на ковида-а вече имам български лекар в кантона! Максимално още една година и ще перфекционира езика и back to the roots през крив макарон! САМО ГЕРП

72

Анонимен

преди 3 години

Първо ни го съобщаваха колко е ефективна и ефтина на 10 дена, после почна на седмица, после - всеки ден, сега очакваме сутрин, обед и вечер.Да не споменаваме, че още се изпитва.

71

да бе

преди 3 години

би трябвало да струва 20-30 копейки след като е просто модифицирана ваксина за шап при говедатане ми е ясно кой ще я употребява но няма да си взема от нея със сигурност

70

Анонимен

преди 3 години

А ние колко ще плащаме за ,,демократична ,, ваксина ??? Сега това е въпроса ??? Къде са ни правата да изберем по евтина и надеждна а не ,,демократична,, Колко от нашите пари са отишли до сега и колко още ще даваме ако не се избавим от ЕС ???Тия въпросчета кой ще ги зададе ? Пак ли само аз ?

69

споко

преди 3 години

До брехТи не бери грижа за чипа. Бил гейтс знае как да ти го навре.