74

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че по-същественият въпрос е как да се опазим / излекуваме, а не как е възникнал.

73

БЪЛГАРКА

преди 3 години

СТИГА СА НИ ЗАЛЪГВАЛИ----ВАКСИНА СЕ ПРАВИ ЗА ДА НИ ПРЕДПАЗИ, А НЕ ДА НИ ЛЕКУВА---ТЯ НЕ Е ЛЕКАРСТВО !!!

72

Германец

преди 3 години

Абе върти го, сучи го, 80% сте протопитеци...

71

Наглост

преди 3 години

Вирусът е целенасочено създаден,разпространява се чрез пръскане на въздуха..ще се принудят богатите държави да харчат милиарди за ваксини,за подкрипа на бизнес и хора...и ще дойде момент,в който ще имат нужда от свежи кредити...от Еврейската ционистка банка,която е хванала целия свят....

70

Анонимен

преди 3 години

Като разберат един ден,че няма такава болест, ще осъзнаят какви наивници са. Преименуваха един грип и ги направиха на маймуни.

69

Анонимен

преди 3 години

До баба мараUSA лаборатория в Китай - няма. Можеш да се благодариш на братския китайски народ, ком. партия и лабораторията в Ухан, все пак от 10г. разработват вируси за да "пазят" родината. След пускането му у дома - кой ще посмее да ги обвини? После пуснаха заразените по цял свят за НГ. и така удариха САЩ и ЕС.

68

Протестираща

преди 3 години

Хора не вярвайте в конспирациите за коронавируси, не на маките, искат да ни чипират, но Президента Радев ще ни обедини и ще сменим системата

67

Andros

преди 3 години

Първо всички вярваха, че е измислица. Сега вярват че ги пръскат със самолети. Българина е просто уникално глупав и ограничен. Докато на запад процента такива *** като антиваксъри и прочие е малък, у нас е доста голям. Всичко и всички са ти виновни само да не видиш своя дял в проблема

66

Васил

преди 3 години

През януари 2021 ще има среща на Международния Икономически Форум на тема 'The Great Reset'. Клаус Шваб (основател и президент на форума) дори има книга по темата. Става дума за социален, икономически и всякакъв друг рестарт на света. За това става дума тук. Нов световен ред. Всичко това има забележително припокриване с Библейски пророчества (например Откровение 13:16-18, ако напишете в Гугъл), което допълнително трябва да даде увереност на вярващите хора, че Християнството е истина. Имайте вяра

65

Анонимен

преди 3 години

Заглавието е манипулативно. Не вярваме, че има такъв вирус.

64

Браво

преди 3 години

Умен народ - силна държава.

63

Анонимен

преди 3 години

Поздрави от Г- 8 ! Ако си мислите че ще Ви траем да станете 17 милиарда, горчиво се лъжете.

62

всеки първи

преди 3 години

Всеки втори вече няма да вярва, защото на оня свят няма вируси.

61

Анонимен

преди 3 години

Ще го кажа така: Всеки втори вярва, че използвайки търсачка, автоматично може да се самодипломира по всички въпроси и области. Това са новите "експерти"

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67Не всички сме тъппи като теб !!

59

Анонимен

преди 3 години

Човечеството стана изключително ***.50% вярвали.............в какво бееее?!?!Първо "вярваха' че няма вирОЦ, сега пък е изкустено създаден.Същите вярват че земята е плоска, че 5G убива, че Тиквата е генерал и че ....Аман от вЕрващи ЕдЕотЕ !!!

58

АнонимеН

преди 3 години

ДО СЕПТЕМВРИ 2021-ВА ПОЛОЖЕНИЕТО ДА Е РАЗРЕШЕНО ПО ЕДИН ИЛИ ПО ДРУГ НАЧИН, ЗАЩОТО ИМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ХОДЯ НА ПОЧИВКА. :)

57

Анонимен

преди 3 години

"Всеки втори вярва, че коронавирусът е изкуствено създадена болест", а останалите вярват още в дядо Коледа... :) ...

56

redordead

преди 3 години

До Ционизма - планетата Земя съществува от около 5 милиаарда години, не един - вземи се пообразовай малко преди да почнеш да ръсиш акъл...То тя си е съществувала пак толкова време преди човечеството изведнъж да я замърси и с пластмаса и радиоактивни отпадъци, ама за такива като теб е трудно да прумеят, че това не е заторена система, в която нищо ново не се случва.

55

Шаши

преди 3 години

До 56Зъл умисъл за нас, добър за тях. Различни ценностни системи. Винаги е имало зъл умисъл. И той е движел цивилизацията.