233

Анонимен

преди 3 години

Няма проблем между нас.Само една граница ни дели.Като си говорим,се разбираме без преводачиЕдин народ сме,Но!!!!!!Политиците ни разделят.

232

Анонимен

преди 3 години

Винету,подай си оставката.Това е единственото добро нещо което може да направиш.

231

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 240Накрая ще останат сами макетата, разбира се със сърбите :)) Не знаят че ядосан бай *** е равнозначно на най-лошото, не е майтап това :)))

230

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 236*** - ВЕДНАГА СКЪСАЙТЕ ДИПЛОМАТИ4ЕСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ С ТОВА СРЪБСКО ОБРАЗОВАНИЕ И ТИТОВСКА АГЕНТУРА!! ДА СИ СТОЯТ В ЗАДНИЯ ДВОР НА ЕС ....А ти веднага скъсай дипломата си за основно Образование и пребий госпожата си до четвърти клас докато и се Убразува цицина на главата, за дето те е пуснала в 5-ти. Ама иначе - македонците ви били откраднали езика...

229

Шегев-Ге

преди 3 години

Въпрос-Колко книги е прочел Борисов и каква му е била комисионната?И на двата въпрса почти няма отговор.Всъщност,има.Нищо не е прочел,а второто е засекретена информация.Послеслов-Ако някой не е разбрал,аз просто се подигравам на БИ БИ-тко

228

Анонимен

преди 3 години

Сърбите ни се мазнят, обаче макетата си мислят че сме баламурници :))) Знаем че сме зле, признаваме си го, обаче при нас няма етнически конфликти :) Сега кадъната ще попита защо, ами ние сме миниатурна част от България, ако имахме претенции, целия Балкански полуостров до Хърватия + Молдова щяхме да претендираме че сме велики антични българи, ама не претендираме :))

227

gogo

преди 3 години

Без диломация няма как да се върви напред Франция - ГерманияСАЩ- Япония Само преди 70 години са се избивали като луди сега са по добри приатели от всякога

226

Анонимен

преди 3 години

*** - ВЕДНАГА СКЪСАЙТЕ ДИПЛОМАТИ4ЕСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ С ТОВА СРЪБСКО ОБРАЗОВАНИЕ И ТИТОВСКА АГЕНТУРА!! ДА СИ СТОЯТ В ЗАДНИЯ ДВОР НА ЕС ....

225

Анонимен

преди 3 години

България и Македония - две държави РАЗДЕЛЕНИ от общите си език, култура и история. Няма такава простотия в световната история и това е най-голямото доказателство, че сме един народ, но и най-доброто обяснение защо част от него не иска да има нищо общо с другата.

224

Анонимен

преди 3 години

До има начин..........Има начин. Просто трябва да излезнем от НАТО и ЕС....Е айде, озарете ни с откритието си къде да влезНем, след като излезНем от НАТО и ЕС.

223

Анонимен

преди 3 години

Какъв е тоя Георг?На български се казва и пише ГЕОРГИ, не ГЕОРГ!!!Подозирам обаче някой има интерес от това противопоставяне!!!Май са ония,които ни продадоха все още непроизведените самолети,а децата ни ще плащат..

222

Север Македонов

преди 3 години

Държат се като ***, ако нещо им откажеш скачат на бой или почват да те крадът...Жалко за добрите, чести и достойни хора в Македония...

221

Анонимен

преди 3 години

Все едно гербавите някой ще ги чуе. До нова година ще клекнат. От тях нищо не зависи. А е хубаво и да четат историята, не само комунистическата.

220

Анонимен

преди 3 години

Макетата са били и ще са винаги на светлинни години. Другото са кьорфишеци.

219

Шаши

преди 3 години

Генетично с македонците нямаме общо. Взели са нашият език, защото Ал. Македонски е говорел на елински. Тогава никой не им е казвал гърци. Греки са фамилия в Янина. Сега нарочно изопачават българския. Но винаги са били част от нас.

218

има начин

преди 3 години

До отношения?Има начин. Просто трябва да излезнем от НАТО и ЕС.

217

има начин

преди 3 години

До отношения?Трябва да излезнем от НАТО и ЕС и няма да има проблем.

216

Анонимен

преди 3 години

Не сме единствен СТОПЕ,ах език свещен на моите деди кой не те руга и не окепазИ!!Добре че в случая са ВМРО/ако не се извъртят и те/ иначе като слушам Борисов пък и този са готови в името на сръбския турбофолк и братсвосестринството да ни предадат.НЕ СА НАЙ-БЛИЗКИЯ НАРОД,само СЪСЕДИ които НАЙ=МНОГО НИ МРАЗЯТ!Вземете пък се вслушайте вече какво говорят българи от там които нямат български паспорт.Защотот тия с паспортите искат да репатрират малкото останали българи оттам в България.

215

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 223Може и да е вярно, мутренски времена :)

214

Анонимен

преди 3 години

Вярно ли е,че Бойко е бил арестуван и е лежал в затвора в Чехияза кражби на коли?