77

Анонимен

преди 3 години

Как са софка, гринго, лоренцо, азис, кали, че ми е важно за българската култура...

76

Щерю

преди 3 години

На Путин му е дошло байдън от изтръпване, затова...

75

Под статията

преди 3 години

Гладни ***, настървени за аванта.Лапкайте на шорош и мечтайте.

74

Анонимен

преди 3 години

Щото знае че на он не му и пука :)

73

До 77

преди 3 години

Е кой да е виновен, като не е поздрарил. Ванга ли?

72

Анонимен

преди 3 години

Тоя като последно се оказа голям***

71

Ники

преди 3 години

Айдеееее, пак Путин е виновен ... :D

70

Анонимен

преди 3 години

Блатная успя ли да си произведе тостер или още не откраднала технологията?

69

Обективно

преди 3 години

Периодичната таблица на химичните елементи също е открият от руснак - Дмитрий Иванович Менделеев.Американците стъпват първи на Луната, откриват ДНК, gsm-ите и Интернет.Всяка нация има успехи и провали, абсолютно глупаво е да отричате цивилизационните постижения на Русия, много са и са за няколко книги, а не за няколко коментара.Айде лека нощ, че не съм като вас тpoл на заплата при Ccoppoc

68

Обективно

преди 3 години

Всяка държава има периоди на подем и на по-забавено развитие.В момента Русия има временни трудности, заради Втората Студена война, която Западът води срещу нея, но това няма да е задълго.Американците правят първата атомна бомба и избиват стотици хиляди невинни хора в Хирошима и Нагасаки, а РУСИЯ ПРАВИ ПЪРВАТА МИРНА АТОМНА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА, първият човек в космоса също е руснак - Юрий Гагарин, първият сателит в космоса също е руски - Спутник-1, изстрелян през 1957 г. Периодичната таблица на хи

67

Анонимен

преди 3 години

Колос на глинени крака. Как само подхожда на Русия. Много ви се иска да припишете загуба на един човек, но истината е, че Русия е била и си остава допотопна. Няма потенциала да се мери с великите сили.

66

Обективно съм трол

преди 3 години

който страда по ТКЗС тата.

65

ристУ

преди 3 години

Защото свободните хора не смятат за нужно да се подмазват............хи хи, та "свободните" не могат да стигнат до Армения без да поискат рарешение.

64

Обективно

преди 3 години

СССР се разпадна, защото беше предаден отвътре, от предателя Горбачов и до 2000 г Русия беше управлявана от друг предател - Елцин.На 17 март 1991 г се провежда Всесъюзният референдум за запазване на СССР на който 113,5 млн граждани на СССР гладуват за запазването му и едва 32, 3 млн за разделяне, но въпреки това предателите разделят Русия. У нас след промените народът също си избира БСП напълно свободно и доброволно.

63

Анонимен

преди 3 години

до Обективно,велика и древна цивилизация. ОМГ WTF?!?!? Кво ти е предписал лекаря бе другарю!?

62

Спя на печката.....

преди 3 години

Тя самата е център на велика и древна цивилизация, и велика световна сила.........от което остана само спането на печката с чаша квас в ръка.

61

Обективно

преди 3 години

До Путин първо да си признае, че Русия загуби Студената Война. После да почне да се присламчва към Запада вместо да гледа постоянно към Чайна, Индия и Иран и да се прави на фактор!1. Русия и Путин никога не са отричали, че са загубили Студената война. САЩ даже си имат медал за победа в Студената война2. Русия няма нужда да се "присламчва" към когото и да било. Тя самата е център на велика и древна цивилизация, и велика световна сила.

60

Анонимен

преди 3 години

до Ха-ха,няма ли да отговориш на въпроса, преди да започнеш да се отклоняваш от темата.Га е било толко добре, оти са разпадна? Нали тогава сме имали и ракети и танкове, пък убавия социализъм се самоликвидира. Оти така? Друг въпрос: Оти при отварянето на МакДоналдс в Москва на червения плошчад имаше повече хора от първомайска манифестация? Оти? Оти?

59

Ха-ха

преди 3 години

До АнонименА бе аланкоулу,сега външният дълг на България е в пъти по-голям от тогавашния и зад него вече не стои НИЩО,освен Чекмеджета!Една криза ще ни прати вположение по-лошо от гръцкото!

58

Анонимен

преди 3 години

Путин първо да си признае, че Русия загуби Студената Война. После да почне да се присламчва към Запада вместо да гледа постоянно към Чайна, Индия и Иран и да се прави на фактор!