40

Анонимен

преди 3 години

Аре бабичката на село да сади домати и да си гледа старините. Стига!

39

Анонимен

преди 3 години

КРИЗИ НЕ КРИЗИ ЗА ТОВА ВРЕМЕ В АНГЛИЯ СЕ ИЗРЕДИХА 20 ПРЕМИЕРИ И КРИЗАТА Е ПЕРМАНЕНТНА.

38

Анонимен

преди 3 години

ТОА САЙТ ОСВЕН ДА КРАДЕ (КОПИРА) НОВИНИТЕ ОТ ДРУГИ САЙТОВЕ НЕЩО ДРУГО МОЖЕ ЛИ?ВСЕКИДНЕВНО КРАДЕНЕ ОТ ИНТЕРНЕТ , ТВА СА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ПАТЕРИЦИТЕ НА БОРИСОВ

37

ПроСоТо

преди 3 години

хм!..Ние си правим майтап със самите нас,но дойчовците май ни "слагат в малкия си джоб"....Тая ...нация е толкова дисциплинирана,послушна и безпрекословно изпълняваща волята на вождовете си,че и магаре да турат за канцлер,ще се наредат единни зад опашката му....припомнете си Хитлер и "Пиянството на един народ"!...Тази .."дама" приключи пъкленото си дело-ЗАРАЗИ и Германия и ЦЕЛИЯ ЕС със.."скакалци"....сега спокойно може да си почива..Ако не е решила да почине на тоя пост де..

36

Е?

преди 3 години

Таз бабка диктатор ли е сега, че е 15г.несменяема на власт?! За един приятел питам, платен сороски драскач на коментари ахахахахаха

35

Анонимен

преди 3 години

съсипа цяла Европа тая пенсионерка бездетна гр0зна

34

Факт

преди 3 години

До АнонименГермания е първа икономика в Европа от хитлерово време с малко прекъсване след войната.Меркел няма никакъв принос за това.Виж,тоталната ман*га*лизация си е чисто нейна заслуга!

33

Анонимен

преди 3 години

До Колко чекмеджетаИ от какви други ценности се ръководят жените? Това не е ли сексизъм?

32

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРМАНСКАТА ВАКСИНА НА БИОНТЕХ Е МЕНТЕ КОЕТО МЕРКЕЛ ЩЕ КУПИ ЗА ДА НИ ЧИПИРА ИСКАМ ДА КАЖА ВАКСИНИРА И ЩЕ СЕ ОБЯВИ, ЧЕ ИЗОБЩО НЕ ВЪРШИ НИКАКВА РАБОТА!!ВЪВ МОМЕНТА СВЕТОВНИТЕ ИКОНОМИКИ СЕ КРЕПЯТ НА НАДЕЖДАТА, ЧЕ ВАКСИНАТА ЩЕ ПОМОГНЕ!!ИЗБОРИТЕ ЗА НОВ ФЮРЕР В ГЕРМАНИЯ СА ЧАК В КРАЯ НА 2021-ВА ГОДИНА!!КОГАТО СЕ ОБЯВИ, ЧЕ ВАКСИНАТА НЕ СТАВА БОРСИТЕ ЩЕ РУХНАТ ОТНОВО И МЕРКЕЛ ЩЕ БЪДЕ МОЛЕНА ДА Е НАЧЕЛО ДОРИ ДА СА ИЗБРАЛИ ВРЕМЕННО НОВ ЛИДЕР НА ХРИСТИЯН ДЕМОКРАТИТЕ КОЙТО ПАК ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ!!ПИЯВИЦА

31

Анонимен

преди 3 години

15 години унищожаване на германския народ. 15 години опити за унищожаване и на европейските народи. Господарите й трябва да са доволни, добре си върши работата.

30

Колко чекмеджета

преди 3 години

Има в нощното си шкафче?Жените се ръководят от други ценности, затова е трудно да се корумпират.

29

Анонимен

преди 3 години

МногоТъпаци тук отново се "изявяват", като политолози...Сърбайте си чорбата и не пишете повече глупости.

28

Анонимен

преди 3 години

При тази "бабичка" Германия вече 20 години е първа икономика на Европа. И колкото и да се напъват останалите не могат да я догонят.Не случайно германците си я избират толкова време.Заплатите им са такива, каквито тук можем само да мечтаем.Пенсиите са им такива, че с една пенсия човек може да си направи околосветско пътешествие.

27

Анонимен

преди 3 години

Германия е 40 процента от БВП на България и по 10 процента на Турция и Русия

26

Анонимен

преди 3 години

Наследническата на Хитлер, мерките ,които въведе в момента и Адолф би и завидял. Палача на Европа е Меркел

25

Анонимен

преди 3 години

Тази бабичка ще остане в историята като по-вредна от Хитлер. След него Германия,Европа и света се оправиха,но след този Европа тотално ще бъде съсипана. Жалко,че и нас ни качиха на този потъващ кораб ЕС под ръководството на фюрера Меркел.

24

Анонимен

преди 3 години

Блокират икономиките на източна Европа за да им купуваме стоките. Режимът в Брюксел налага европейски стандарти на производство, които са си германски, но защо не наложи на немските и други западни производители като Фолксваген, Мерцедес, БОШ, Сименс да споделят технологиите си с източна Европа за да може и източноевропейците да приизвеждат с техните технологии и да се изравнят стандартите!

23

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Тоз бабугер ще остане в историята като жената която разпадна Европейският съюз и затри собствената си държава, предавайки я на исляма без съпротива!

22

Анонимен

преди 3 години

Колите които произвеждат вече ги трупат на камари.

21

АнонимеН

преди 3 години

АНГЕЛА МЕРКЕЛ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е НАЧЕЛО НА ХРИСТИЯН ДЕМОКРАТИТЕ КОИТО ЗАРАДИ КРИЗАТА ЩЕ ОТМЕНЯТ ДО ПОСЛЕДНО ИЗБОРА НА НОВ ЛИДЕР--------------------------------КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ЩЕ ИМА ПЛАТЕНИ ШЕСТВИЯ КАК ГЕРМАНЦИТЕ Я МОЛЯТ ДА ОСТАНЕ -----------НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ ИЗГЛЕЖДА НА 100 ГОДИНИ ТА МЕРКЕЛ ЛИ НЯМА ДА УПРАВЛЯВА ПОНЕ ОЩЕ 2 МАНДАТА