35

Анонимен

преди 3 години

До 32ОщеМойта има една приятелка дасщалица е там.Женизата реве през ден по телефона на мойта, тормози ги.сега имало ковидясали ечигели с болнични.Той ги карал да работят болни .Дали ще и плати?? Криел бройки на болни.Абе тия делегирани бюджети..ни си е работа.У-щето е И.Вазов в Плевен

34

Анонимен

преди 3 години

До 32 - ощеЗа това у-ще - още има.телевизори по коридорите, кадето никой не ги гледа, само да не даде за нова година нещо. Заплата за декември дава чак януари да не би да я изхарчат бързо! Даже им викал - абе не знам защо на жена ми и дават заплатата за декември в края на декември, като финансовата година свършвала през януари. И жена му е даскалица ама в др.у-щеНе им плати някакви допълн.часове и за класни също и то по 400-500 лв на човек .и с тия пари купи плочките, бонзая и оградата.

33

Анонимен

преди 3 години

До 32.Много си прав! А директорите се скъсаха да крадат, да правят ненужни скъпи ремонти, да не плащат пари на учителите си.Пример - Плевен - едно от големите у -ща.Купен снегорин уж за сняг, някъде исчезна, пейки за 60 000лв в двора,отвън храсти и пейки и банкомат- сега са махнати.Стол за над 200 000лв, който ще се исплати след незнамси колко години, сменени плочки пред у-ще защото било грозно с асвалт и бонзай за 4000 лв., ограда , ама от най -скъпата.Тия 3те работи сега след карантината!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Чак да отказваме е прекалено. Ама предвид, че аз и доста колеги се разболяхме много тежко - трябва ли да има още смъртни случаи сред млади, за да се сетите, че и студентите са хора и много от тях не сме ходили на дискотека още от началото на пандемията и са сериозни в образованието си, просто ни пука за здравето ни и не сме готови да го дадем в името на това да пипнем овехтялите им уреди?

31

Анонимен

преди 3 години

До 25# от 1 на 10 000 смъртност, А каква е смуртността от други причини? На годините на студентите, общата смъртност на година очаквам да е в пъти по-голяма от това (не намерих данни за БГ, но очаквам да е от порядъка на 1 на 1,000 - 1 на 2,000). В това сравнение, ако студентите чакат една година без да взимат тези часове заедно, за пропилели година от живота си, като са бягали от малък риск.

30

Анонимен

преди 3 години

Защо университетите са пълни с тройкаджии?Отговорът е *** - Заради сегашния министър, икономистчето Кр. Вълчев!Предисторията я помнят вече малцина, защото е от вече далечната 2007 г., когато имаше учителска стачка. Тогава министър бе Даниел Вълчев, а Кр. Вълчев бе главен секретар на МОН. Тия двамата измислиха т.нар. делегирани бюджети, с които превърнаха ученици и студенти в ходещи кинти. Има ученик и сутдент - има кинти. И качеството на образованието твърдо надолу вече 13 г.

29

Инж. Митев

преди 3 години

Много се хитрува дистанционно и така свикнаха да изкарват без да учат. И едно време преписвахме, но сега ти е бедна фантазията.

28

Мда

преди 3 години

А кога ще се подпишат и в петиция да не се събират по заведения и в молове...като не им се учи присъствено има и задочна форма на обучение.

27

Анонимен

преди 3 години

Най-големия виц са онлайн изпитите.

26

Анонимен

преди 3 години

До ГосТ 6"За сметка на това, хореографите и педагозите от юзуту правят подписки за редовни занятия."Никой не смята ЮЗУ-то за каквото и да било училище, камо ли пък за "хуниверситет" - мъже почти няма, а плеймейтки, репортерици, чалга-диви, уонаби-президентши, пи-Ярки, HR-ки, баш-меринджеи и ***....тини от цяла България плащат здравата за голата тапия.Присъственото обучение е за съешаване, не за научаване на каквото и да било, а и като им знаем яловите преподавати (препоВЗЕМАтели)...

25

Анонимен

преди 3 години

Искат веднага да им предложат директорския стол на всяко интервю още като практиканти.

24

Анонимен

преди 3 години

Ми като ги мързи.

23

Тест

преди 3 години

Естествено, че са прави студентите. Да, животът обича смелите, но никой не може да е толкова смел да рискува шанс от 1 на 10 000 смъртност, в случай че хванат вируса. Това е безумно висок риск, почти колкото да те удари гръм, безумие !!!

22

Анонимен

преди 3 години

Безумието тръгва от алчните университи.Пълнят се със 3 каджии само и само за пари.После защо студентите били лентяи.На България не са й нужни толкова много студенти и университети.

21

Анонимен

преди 3 години

Прави са студентите. Ректорът на ТУ да подава оставка.

20

Анонимен

преди 3 години

Браво, лентяи!А защо на он-лайн лекции от 94 човека поток присъстват едва четирима?И после - Властта не вземала мерки, преподавателите късали на изпити и затова ходим в Англия. ами в англията и Германията ви държат по два-три семестъра, докато сами се задръстите от мързел и простотия, после идвате в България да врещите колко сте "умно-красиви" и "кадърни" и как не щем да ни осир...те воглаве с ***-Божков-Бойкикевците.

19

Преподавател

преди 3 години

Представете си как в малките лабораторийки ще се скупчат студенти и преподаватели, болни, не болни, няма значение. Човешкият живот за Ректора не струва, пред това да пипнат някой стар уред - с оправданието че така получавали знания! Ректорът и членовете на кадемичният съвет не водят лабораторни упражнения, правят го само простосмъртните!

18

Анонимен

преди 3 години

На студентите не им се учи,разбирам.А защо плащат тия такси ,за да са студенти-това не разбирам.

17

Test

преди 3 години

Така е, как ще рискуват смъртност от 1 на 10 000, в случай че се заразят. Все пак корона е цели 2 до 3 пъти по-смъртна от грипа, а всички знаем как всяка година се залостваме по къщите при грипни епидемии .... чакай малко

16

ГосТ

преди 3 години

А на льольовците с коментари за качеството на висшето образование в България, ще кажа че все още е на едно доста добро ниво. Благодарение на Руската школа.