40

Не. не...

преди 3 години

Няма как да стане някакви паникьосани хипохондрици да се справят с тоя проблем.Като ви е страх толкова много, знаете кво да правите - 2 торби с Апчета, заключвате се у вас и си трайкате.Ако питат мен, бих ви иззел и компютрите - за да не тролите. Гномове.

39

Ебача на жена ти

преди 3 години

Не може да звъните на 112, когато се разкашляте или вдигнете температура. Тази паника натоварва съсипаната и окрадена здравна система.Вместо да приемат някой нуждаещ се, се приемат хора, които просто трябва да пият един чай и да си лЕгат. Паниката УБИВА!

38

27

преди 3 години

До според 27Естествено, че се умира от паника. И по-точно от последствията от нея. Да ти го обясня като за по-***.

37

според 27

преди 3 години

От паника се умира.

36

Бочко

преди 3 години

Хората умряха в студа в 21 век във втория по големина град в България на стълбищата на здравно заведение....- координационни проблеми -бийч плийз...

35

На 112:

преди 3 години

- Помощ умирам!- Кови ли имате?- Не, имам обилен кръвоизлив! Помощ!- Кови ли е причината за това?- Не ***! Не Кови, нямам Кови!- Господине, този телефон е само за спешни случаи!Тъъ-тъ тъ-тъ

34

Shark

преди 3 години

А не! Няма такъв челъм. Ще отговаряла държавата, откъде накъде. Че да може от нашите данъци да се платят обезщетенията на хората и хонорари на адвокатите. Ще отговарят персонално, има там хора, те си имат имена, които трябва да отговарят. И друго-всички управлявали от 90та насам трябва да бъдат дадени на съд. Защото вината за това положение в здравеопазването е тяхна, те изгониха медиците ни навън, те закриваха болници. Особено управлението на ГЕРБ, от тях трябва да се започне.

33

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

До до27Напротив. Направиха ви хипохондрици и сега, като вдигнете температура, вместо да пиете един чай и да си лЕгате, започвате да звъните на 112, все едно че умирате и юруш към болницата, където "лежат" 15 мaнгaла, които друсат гюбеци в отделението.И в тая прекрасна картинка, хората които наистина имат нужда от помощ умират по тротоарите.Паниката от хипохондрията, подклаждана от ГЕРБ го направи това. Не кови-то.

32

Китайци

преди 3 години

Ами да внесат и китайски лекари и болници. Както внесаха и заболяването.

31

баба мара

преди 3 години

имаше време да закупят от китаи полева болница за 1000 души която се сглобява за5 дни ако доидат лекари и сестри още по добре ама не ще разделяме болници щемешаме потоците от пациенти да *** по бързо и да не тежат на систематасъд до дупка

30

до27

преди 3 години

ами като видиш че човека бере душа как да не се паникьосаш и да се обадиш на 112?

29

Анонимен

преди 3 години

Няма как да отговаря нещо, което го няма!

28

Няма ВирОс

преди 3 години

До ДО 27И от какво са умрели хората? Я кажи бе гном?

27

111

преди 3 години

Този гей Екимджиев само мисли как да злепостави държавата. Предател!

26

ДО 27

преди 3 години

Само да ти напомня че не е било Паника , Хората са УМРЕЛИ - даже са ги закопали в Гробищата .

25

Няма ВирОс

преди 3 години

Има само паника. Проблема не е с вируса, а с това, че всеки звъни на 112, когато вдигне температура.Ако слушахте Мънгъра, нямаше да стигнем до тук. Паниката е много опасно нещо. Сърбайте си ГЕРБАВАТА попара сега.

24

Освиенцим

преди 3 години

Управителя на концлагера ви го каза оня ден "Арбайт махт Фрай"!Арбайтен и не мрънкайте!Комините на крематориума трябва да пушат!

23

qmsi lainata

преди 3 години

Забелязвате ли как за медиите ако има проблем е виновна държавата, а не отговорния - Бойко Борисов?

22

Анонимен

преди 3 години

Няма как да е виновна държава защото няма държава ! Нещо което липсва не може да има вина за каквото и да е било, тук е някаква територия и който както оцелее !

21

Анонимен

преди 3 години

До 20 Лекар бил той