58

Анонимен

преди 3 години

Мария нали искаше да извади Даяна от зоната и на комфорт при Данчо,защо не я изпрати първи дуелист?Да ама не, от продукцията и подшушнаха да я прати в конфортната зона на шуменския "Аполон" да му начесат без това надутото его.И много и е комфортно на Мара да я масажират трима мъже едновременно а тя да яхва да масажира Кано у фермерската къща,че после и "Аполон"пак там.Двама вице фермери ли има?Много "приятелски"го раздава с двамцата.

57

Анонимен

преди 3 години

Иван и Андрей "нищо не разбраха" когато Мара се държа агресивно с Поли в кухнята,а Кукуто и "Аполон" се спотаиха като пръдня у ***.Трябваше да мине седмица и Поли да добие смелост и подкрепа от Милена за да им отвори очите.В снощния епизод обаче веднага скочиха след разговора на Стоян с Митко и събраха глутницата на "другарски съд"и Андрешко посочи на Стоян вратата с предложение да си ходи.Жалко отношение на двама *** унижавайки едни хора за сметка на други.

56

Анонимен

преди 3 години

До....Абе тая Даяна....То и Данчо врътлив, Дон Жуан-сам си го каза,навън душата на компанията,а у дома сухар и киселяк.Заслужава Камелия да го зареже.Даже не разбирам защо го търпи.Той винаги ще си е коцкар.

55

Митьо Шестака

преди 3 години

6-то У-ние на ДС мииирно!Пребой се!Кви са тия гайди отзад...?

54

Анонимен

преди 3 години

Не Стоян "изхвърли" Митко, а фемерката Мара като прати спечелилия дуела Стоян срещу готвача отново ратай и първи дуелист.Също както КуКУ Ванче изхвърли Ангел като го избра за ратай и първи дуелист.После рониха крокодилски сълзи хиените.

53

ПуткомаФАНИ-гайдар

преди 3 години

И му пробих мехо на гайдата,и му вкиснах виното и накрая му го набих...

52

:)))

преди 3 години

От снощният дуел се разбра,че в Алманаха на Иван и Андрей има ГРЕШКИ. На цена 34.90лв.

51

Анонимен

преди 3 години

Митко Шестака е само на 48 години.Не разбирам защо са го зачичкосвали всички даже Иван и Андрей които са на по 41 години и са като мехове на гайди спрямо него.Калоян по говор,манталитет и интриганстване е много по-стар от Шестака.В разговор с Петър на четири очи си казаха,че те нямат проблем да предизвикат слаб дуелист стига това да им осигури оставане в играта.Сега пускат''сълза" за Митко само защото им останаха единствено силни опоненти.

50

Абе тая Даяна

преди 3 години

много врътлива. Толкова грозно поведение има спрямо Данчо. Тя трябваше да отиде на дуел. Дори нямала образование за актриса, ама то си й личи, че е некадърно красива.

49

До 62

преди 3 години

Когато Ангел се кефеше да е ратай, тогава избираха за дуелистка от всички участници. Като направи гадостите, и плащаха глобите му, върнаха старото правило. Тогава той си живееше райски, метеше и ядеше от храната на кучетата. ***.

48

Анонимен

преди 3 години

Визията,държанието и говора на Мария е като на изрусена агресивна ромка влязла в болнично заведение да създава скандали.Ненапразно Боби и "написа"стихотворение ни в клин ни в ръкав.Личи си че я харесва,като нищо ще я заведе в любовната си квартира само ако му даде знак.Той си пада по тънката част нищо,че е много предпазлив и обран в държанието си/все пак има мисия/но си му личи.Иначе е работлив и способен строител,но се присламчи към хиените.

47

Анонимен

преди 3 години

До Стоян мъжкаря Ами ако е разтеглил сухожилие. Той е с плоско стъпало. Вижте му краката на хлъзгавия тепих, човек, които не е професионален борец може да се кантузи

46

Вики

преди 3 години

Ако Милена и /или/ Асен уговорят Стоян и Поли могат да заведат дело срещу продуцентите за това, че Андрей умишлено унижи Стоян и не се намесиха когато Мара заплашително с нож в ръка разговаряше с Поля ще спечелят делото. Тогава "големият мъж", Петър се измъкна като мишка, а сега се перчи, че щял да разкости Стоян. ***..ст. С жената-гвардеец си делят едно легло и се правят на мъже? Пфу, каква гадост. Даяната пък да не говорим Тя най-добре да си потърси подходящият лекар и да я озапти с илачи

45

Майна

преди 3 години

Милена, Пловдив е с теб ! , " Няма нищо по-лошо Майна от организираната посредственост." проф. Азарян

44

Сега реват за него

преди 3 години

Сега реват за него. Когато трябваше да го изберат те него избраха. Такива лицемери не съм виждала.А младите двамата пилота и гвардееца са такива мъжки клюкяри и нагли,че нямам думи.Те предварително се сдушиха и си разпределиха първото място. Пази Боже от такива младежи калпави и нагли.През цялото време спяха и се напиваха и правяха конспераций къде бяха продуцентите на предаването . Надя влезе в тази мандра и само настройва хората.

43

Дидка

преди 3 години

Хубав мъжки дуел показаха Митко и Стоян ! Само Андро се изложи с измисления отговор за Петковден. Ако Алманаха им е "точен" като Андрей да спрат продажбата му. Във фермата традициите на които заложиха са любовни триъгълници, ярост, злоба, жажда за мъст, кроежи кой как да достигне финала унижавайки неудобните . Летеца и гвардееца са на почивка - мързел, пиене и шушукане. Много яко се изгавриха с Ванчето като и "продадоха" по стар български обичай календар със сексапилната Жане.

42

Ванеса

преди 3 години

Тъпо заглавие на статията,,Стоян изхвърли Шестака"Не го изхвърли,просто го победи.А чичо Митко,е колоритен участък във Фермата.Жалко,че си тръгна,но това е играта все пак.

41

Рошко

преди 3 години

Димитров ден беше верният отговор на Алманаха и го даде Стоян. Андрей и Иван са гадняри. Спомнете си как охулиха Васа Ганчева и тя почина. Фермата/Бардакът/ прилича на Колизеумът, но се бият с хора, а не с животни. Едни хиени са избрали за жертви Стоян и Милена и ни правят свидетели на гнусната им игра. Не купувайте Алманаха,фанелките, календарите. Не пращайте SMS-I. Дано СЕМ се намеси и го спрат както Биг Брадър. И "Папараци" трябва да се спре. Стига сте поднасяли гадости от екрана. Стига с тези плейтмейтки, ку..ви, фитнес маняци, чалгари, интриганти и злобари. Това не са българите!

40

Анонимен

преди 3 години

Иване трябва да ви е срам как лажете цяла балгария.за тази схема ти трябват хора на много високо ниво.не некви плиткоумни.и за какво са ви схеми един *** боби ви прави за смях балгари.балгария вече нее даржава само табелката седи.и пак сигорно боико борисов ви е виновен че нямат акал някои балгари

39

Анонимен

преди 3 години

Иване всички разбрахме че ще си поделите парите с калоян и мария от вън.вапроса е с кои още играеш от бтв медия груп кои сте в тая групичка или спиш с шефката на бтв.ния виждаме че калоян и мария за пари са готови на всичко как маниполират нищо незнаештите петар ванчето даяна надя.и защо бтв не взима отношение по вапроса можеби спи с шевката на бтв.калоян го побутнахте срещу ангел.чак се прави на приятел на петар играха неква игра побратиме.колко човека сте "Иване"