28

Анонимен

преди 3 години

БитИебан не си признават, а доналТ е и двете.

27

Анонимен

преди 3 години

Тръмп си е опекъл питката. Отдавна се знаеше, че глобалистите ще фалшифицират изборите, затова президентът е взел предварително мерки да назначи свои хора във Върховния съд. Нещата рано или късно ще стигнат дотам. При 6 на 3 гласа Байдън няма как да спечели. А пък нека само да пусне черните си щурмоваци да правят размирици след това, армията ще ги помете.

26

Анонимен

преди 3 години

американското военно разузнаване ще конфискува сървърите на Dominion в Германия.............Глупости......пълни.....2016 когато McDonald спечели изборите със същите машини никой не спомена за тях.

25

Прокурорите

преди 3 години

чакат McDonald на изхода на Белия дом

24

Анонимен

преди 3 години

Чуден избор за САЩ на тези избори. От трън та на глог ... Фалшифицирани били изборите, ама доказателствата - чакай. Другият пък е на 100 ... СССР от 80-те. Ако има някой да помни.

23

Рушофилски трол

преди 3 години

дончУ белината е история....НЕзапомнена.

22

Анонимен

преди 3 години

Абе незнам, ама Джулини беше в много преповдигнато настроение онзи ден.

21

Анонимен

преди 3 години

Абе, вие верно ли си мислите че, американското военно разузнаване ще конфискува сървърите на Dominion в Германия просто така, и че най добрите юристи САЩ които водят битката на Тръмп ще си заложа главите просто ей така,а ко ще Байдън да има 1 милиард гласа, съда ще определи следващия президент.

20

.!.

преди 3 години

Ей тоз голям ***! :) Баце земаи пример от Хилъри Клинтън! Значи въпреки, че з анея гласуваха 3.5 милиона американци повече отколкото за тебе, тя излез като истински МЪЖ и каза ето честита победа! *** ти се оказа поредната лялеща п.кла дето ни на мъж прилича ни знае какво точно и се е случило! Момче дърт си вече, *** ако искаш да знаеш какво е истински МЪЖ то гледай как го направи Хилъри Клинтън! Да ти кажа обаче ти май май и нея не можа да победиш!

19

Татул

преди 3 години

Този даже не може да губи с достойнство...

18

Чужденец

преди 3 години

За измамата: https://youtube/watch?v=jZINzpFvBL4Има съд, ще се реши кавото има да се реши.

17

Анонимен

преди 3 години

До 17Напротив, от ден едно започнаха да се оспорват последните избори.

16

Анонимен

преди 3 години

Измами има, ама не са безпрецедентни. Да дойде в България да види как мъртавците гласуват. Тука повече гласове от мъртви има, отколкото от живи.

15

Анонимен

преди 3 години

Може и да ги смаже. По CNN пак са посърнали, а днес по всички медии има затишие във воя за маски, мерки, затваряния, ваксини и всякаки там мечти за НСР. Чакайте, първо ще има световна война, ще се бием яростно, а ако ни победите - тогава маски и ваксини.

14

Анонимен

преди 3 години

Преди 4 години Тръмп също имаше по-малко гласове от Хилари - някъде 300-400 хиляди. Но според не знам каква точка от избирателния им закон той беше определен за слеващ президент.Хилари се държа много по-добре от него. Нямаше мрънканици и простотии.

13

Анонимен

преди 3 години

тръмпи дъмпи си заминава...

12

Анонимен

преди 3 години

Ще покаже, ама друг път.Ако републиканците не бяха толкова зaгубени да заложат на тоя ***, нямаше да изгубят президенския пост от изкуфeлия Бадън. На това му се вика да спечелиш с куц кон.

11

Анонимен

преди 3 години

До Бау А защо слагаш "за месец" в кавички да не се страхуваш, нали си куче или се лъжа.

10

Анонимен

преди 3 години

Рижавият *** е история,ама пусто му и его как да си признае,че просто беше размазан!

9

Анонимен

преди 3 години

До Уточнение ПОВЕЧЕ СЕ ИНФОРМИРАЙ, ДОВЕРИЕТО ВЕЧЕ Е РАЗКЛАТЕНО. МНОГО ОТДАВНА АМЕРИКА И СВЕТА НЕ СА ТОВА КОЕТО БЯХА. ЛИБЕРАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ ПРОМЕНИ ВСИЧКО И ПРЕМАХНА ЦЕННОСТИТЕ. ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ В АМЕРИКА ИМА МЕСТА ЗАБРАНЕНИ ЗА БЕЛИ. но защо никой не говори за това. Днес го чух по радиото и се възмутих макар че отдавна ненавиждам либералната демокрация и я смятам виновна за всяка конфликтна ситуация, дори за пандемията , даже преди всичко за нея, защото и президента Тръмп загуби заради пандемията и либерализма.