63

Хахаха

преди 3 години

Голям майтап ще стане, ако Бил Тейтс притежава акции в Пфайзер или Модерна...Този Гейтс е като Сорос, за трепане

62

Анонимен

преди 3 години

Сорос и други като него мръссни евреи пуснаха този коронавирус ! От 15 дни няма нито един заразен в Изрел! Няма от къде да са закупили ваксина, нито една не е одобрена, дори руската! Дори изрелците сигурно не знаят, че са ги ваксинирали, уж за грип, а те са им сложили ваксина против ковид-19 и това е от преди най-много месец, предполагам! Толко са нагли, че не им пука дали ще се усетиме или не! Пак ще пуснат вирус, но този път много по усъвършенстван, сигурен съм! Напишете WHO coronavirus

61

Хахаха

преди 3 години

До 65 ...А бе ***, от клавиатура на телефон с дебели пръсти толкоз.Шматка

60

Анонимен

преди 3 години

До 61 ХахахаА *** ти неможеш и да пишеш бе ! Не се дрогирай преди да пишеш тука

59

Анонимен

преди 3 години

От лабораторията в Ухан, която е финансирана от някой си от САЩ.Най-вероятно план на онези, които стоят зад сатанистите от Демократическата Партия за да разклатят управлението на Д. Тръмп защото тогава безработицата в САЩ бе рекордно ниска от десетилетия наред. Сега успяха да свалят Тръмп, ще направят милиарди от ваксините, ще намалят разходите на пенсионните фондове, ще намалят социалните разходи защото безработните чернокожи в САЩ са дебели, с диабет и първи дават фира при КОВИД.

58

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

До Анонимен 57А СЕТИХ СЕ Р С М - РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ

57

Анонимен

преди 3 години

До 59 АнонименСамо ти ли не знаеш, че ковид19 е патентован от Бил Гейтс !

56

Хахаха

преди 3 години

До 54Зърт *** си, шом защитава сатанинските КПСС и БКП, с технита лидери-*** и убийци

55

Анонимен

преди 3 години

Отговорът се крие в крайния резултат - Тръмп беше свален чрез гласуване по пощата заради вируса. Цената е милиони човешки жертви. Виновните трябва да бъдат изправени пред Нюрнбергски съд!

54

Анонимен

преди 3 години

До точен сиКоронавирусите са голямо семейство, няколкостотин различни вида, я покажи къде пише че САЩ са патентовали Covid 19, защото това е лъжа.

53

Който

преди 3 години

се е хванал с хамериканците хаир няма да види. Те са унищожители за пари.Едно време унищожиха лозята с с мана които я донесоха.Сега вие сте наред.

52

Анонимен

преди 3 години

До 55 ЕДИ КОЙСИНе е трудно да се досетиш за една държава с три букви

51

Анонимен

преди 3 години

За съжаление, защото не се взимат мерки ще има вируси и то много.Ще падаме и умираме както вървим, без да има симптоми.Ковид19 е само началото на разспространение на патогени по-изкуствен начин от хора за които човешкия живот е без значение.

50

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КОЙ ПУСНА ВИРУСА КОЙ НИ ГО НАТРЕСИ

49

Анонимен

преди 3 години

До 52 ХахахаАз не съм комунист и мразя сороскитеДжендари като тебе

48

Анонимен

преди 3 години

До 51 АнонименМного така нещо несвързано, неразбираемо си се опитал да надраскаш ! Да не си злоупотребил с алкохол или дрога а може би и с двете?

47

Хахаха

преди 3 години

До 48.Не само съм бил роден, но съм бил и 12 години.Няма по-долно и просто от комунистите, какъвто си ти.

46

Анонимен

преди 3 години

Интересно с какво се занимават военните биолаборатории на пентагона в Украйна и Полша ! Сигурен съм , че не правят лекарства всеки случай . Има съмнения, че от тези лаборатории е извършена атаката срещу китайския град Ухан с ковид19

45

АнонимеН

преди 3 години

СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ СЕ Е УВЕЛИЧИЛО 10 ПЪТИ ЗА 200 ГОДИНИ!!!ДОРИ ДА СЕ СТИГНЕ ДО МУТАБА КОРОНА ВИРУС 2021 КОЯТО ДА ГО РЕДУЦИРА ДО ЕДНО ПО РАЗУМНО ЧИСЛО ОТ ОКОЛО 500 МИЛИОНА ХОРА НА ПЛАНЕТАТА ТОВА ЩЕ Е САМО ПЛЮС!!!500 МИЛИОНА ХОРА ЗА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ Е ПРЕ ДОСТАТЪЧНО!!! ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ТРЯБВА ДА СМЕ 5 МИЛИАРДА ИЛИ 50 МИЛИАРДА ЗА ДА ИЗЦЕДИМ ТОТАЛНО ПЛАНЕТАТА!------------ТОЧНО КАКТО ВЪВ ФИЛМА СНЕЖЕН СНАРЯД 2013 И ЗЕМЯТА Е ДОСТИГНАЛА ВРЕМЕ ЗА ЖЪТВА И РЕДУКЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО НАЛОЖИТЕЛНО Е!

44

силно изумен

преди 3 години

До 47 ХахахаТи не си бил роден тогава ама и на това отгоре си се и надрусал !