24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Така е! Ученикът може да изпрати домашната работа... другаде. Може да не знае как да изпрати, или нещо да се бъгне при изпращане, или да изтрие нещо, или да пише, да се заличи написаното и да не иска да пише отново, да смеси папките(файловете)... Има различни варианти. Това не е като да напише домашната работа в занималнята в тетрадката.

23

Анонимен

преди 3 години

Правилата се пишат от хора които трудно биха се справили с писането на домашно на петокласник.Не вярвате ли? Предизвикайте който и да е от политиците да реши математически задачи от 8 клас и да напише есе например или литературен анализ.А след това да напише нещо по химия география и история. Няма да повярвате какви безумия ще четете. Та такива хора ги пишат тези правила и закони.

22

АнонимеН

преди 3 години

ПРЕИЗБРАХТЕ ПОЖАРНИКАРЯ ОТ СЕЛО БАНКЯ СЕГА СИ ТЪРПЕТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА!

21

АнонимеН

преди 3 години

ТАКОВА БЕЗУМИЕ НЕ БЯХ ЧЕЛ СКОРО!--------------ХЕМ НАСИЛА ТЕ КАРАТ ДА НЕ ХОДИШ НА УЧИЛИЩЕ ХЕМ ТЕ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА ИМАШ ВИБЕР ИЛИ ДА ПИШЕШ И ПРАЩАШ ПО ИНТЕРНЕТ

20

Анонимен

преди 3 години

Ученикът без домашна работа НЕ е отсъстващ ученик.Ученикът без домашна работа НЕ е неподготвен ученик. Може да е научил урока, да го е усвоил.Ученикът без домашна работа е ученик, който НЕ е написал домашната си работа. Може да е забравил (ще го напиша после и ...), може да е недогледал, може да е пропуснал, какво ли не ... Това не е казарма!Всичко е уредено в училище, опряхме до домашните работи. Как все с дребнавости и незначителни неща се занимават, бе?!

19

Анонимен

преди 3 години

А за неразбран урок кога ще пишете отсъствие? А бой ще има ли ако спре тока и компютъра забие?

18

Анонимен

преди 3 години

Та значи у монтанско дето хората са бедни до немай къде, само защото детето нема телефон за хилядарка че бързо да препраща снимките, а и нета е от съседа ше го пишете бегало.

17

Minuva42

преди 3 години

Малко е прекалено.1-во отсъствието е за отсъствие, не за присъствие без нужната подготовка.2-ро учениците ги хвърлихте в тези нови изисквания без да са напълно подготвени, което е много лоша практика. И започвате с нелоги1ни наказания.3-то непоказването на домашно може да е поради технически причини, които също може да не зависят от ученика. Не може така с пръчката без реална причина!

16

Анонимен

преди 3 години

Малоумието на калинките в МОН продължава. След като се опитват да натикат децата присъствено в началото на пика, това е поредната им малоумщина. Проспаха цяло лято Ако толкова им пукаше за средното образование досега можеха да са го реформирали - да го дигитализират, да има единна учебна платформа, да има учебни таблети, компютри за децата, интерактивни дъски, мотивирани и обучени на последните технологии преподаватели, със съвременна учебна програма.

15

Анонимен

преди 3 години

На малкия син даскалицата води онлайн урока, като пред камерата стои по халат и от време на време вимето й се показва, само ролки няма. Младичката госпожа поне спазва етикет и винаги е официална и с риза. Трагедия пълна, любимото ми е като каже, рисрартирайти микрофона. Даже и тези заплати са им много, да ги пускат в неплатена и толкова, за онлайн обучение на всички деца в държавата са нужни не повече от триста педагози.

14

Анонимен

преди 3 години

Поредният гаф след "Зиленити" коридори - като е в клас и без домашна ОТСЪСТВИЕ ли пишат ,да , има изкукали даскали , не мога да ги нарека учители , които пишат и Слаб , и отсъствие ,но това си е живо самоуправство, като не работи по време на дистанционното- - Не завършва годината ,да , ама така хиляди няма да завършат ,щото истината с дистанционното е Тази,как МОН ще отчете - успешен сезон?? И сега ,да ги сплашим - чак в Държавен вестник наредба , смятайте какви законотворци и къде живеем

13

!!!

преди 3 години

Това е снимка на 13-то СОУ "св.св. Кирил и Методий". Хубаво училище беше, но вече е закрито. Блгодаря му за хубавите спомени. Дано ншкой ден отново отвори врати за ученици.

12

Анонимен

преди 3 години

В училище в реална среда има много ученици без домашно или такива, които "не са в час" в момента :) Унесени другаде, реят се незнайно къде... И на тях ли трябва да се пише отсъствие?

11

Анонимен

преди 3 години

Абе вие нормални ли сте. Вайбър, фб ...

10

Анонимен

преди 3 години

Проверка за присъстви във Zoom или Меет отнема 5 мин!!! Списъка се сверява за секунди. Научете ги тези учители как се работи с електронна платформа ако обичате!

9

За без домашно

преди 3 години

Да пишат забележка, отсъствието няма нищо общо. Не е правилно да се пише отсъствие. И в присъствен, нормален е възможно да не пишат в час понякога, не знаят или не могат или не искат да пишат в момента, но са в час и нямат отсъствие.

8

123

преди 3 години

Ученика не може да бъде изпитан дистанционно.

7

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми защо тогава ги пускате на училище? Учете си ги сами!

6

Анонимен

преди 3 години

На "бедните" даскали им вдигнаха заплатите и сега вече по вайбъри. А дали всички имат тая възможност да си го позволят, при положение че и двамата родители са без работа. То пък и от даскал акъл да се взима.

5

Киро

преди 3 години

За без домашна по мое време ни пишеха забележка, без домашна. Каква е логиката да е отсъствие.