121

психолог

преди 3 години

Я пак - нямали брак , пък били семейство ????????? Че и се съдели. На какво основание пред закона ще се съдиш с някого , че живееш с него като гост ? Няма гаранция , че като имаш официален брак с някого че ще върви , но пред обществото си легитимен и това носи задължения, а като живееш свободно с някого си все едно живееш извън обществото в пещерата. Който разбрал - разбрал.

120

зяпач

преди 3 години

Струва ми се че в бъдеще ще сме свидетели на повече подобни ситуации в България.

119

Анонимен

преди 3 години

То пък едни ценности.....Помними доносите и манифестациите

118

Barnevernet

преди 3 години

Нашите майки са възпитани в социалистически ценности, но много внимавайте когато си избирате от днешните меркантилни капиталистки. Изневерите са най малкият проблем както се вижда!

117

не може

преди 3 години

на всяко кукуригу да се сложи бавачка. Нито са били голи, нито гладни, нито орат и копаят. Лигавщини и необосновани претенции. Деца на демокрацията. А и социалните създават напрежение в семействата, напълно излишно, ненужни са, даже чисто психологически вредят.

116

:-) до 135

преди 3 години

Какво да избягваме? Жената е луда. Даже собствените ѝ родители го признават. Клевети мъжа си, че ѝ изневерява, както и за домашно насилие, за да не вземе той децата. Накрая ги убива.

115

Анонимен

преди 3 години

Избягвайте да съдите, че не се знае и вас какво ви чака! Но това е, малък град, мъжа хойка и бие жената, човек бавно полудява и накрая не се знае накъде ще избият нещата.

114

Анонимен

преди 3 години

Тази просто е психопат, няма оправдание за това което е направила, колкото и тази жалка медия да си измисля такива! Такива хора трябва да се държат вързани за легло в килоя до живот. Гавра с убитите деца е да се изкарва Кристина Дунчева жертва! Гавра е и да се обвинява бащата които е преживява този ад, който е търпял простотиите на тази кукувица. Цялата статия е една гавра с обществото!

113

Анонимен

преди 3 години

В един централен сайт пише, че бащата ходел много по жени. А коментарът е "Кой не изневерява сега?" Аз имах съседка, която на 19 забременя и момчето се отказа от нея. Момичето абортира две близначета. И тръгна по лош път. Беше отлична в училище. А нещо превъртя, мина към най-стария занаят, пиеше. Като позастаря пак не се хвана за нормална работа. Почина преди няколко години.Светът е за тъпите.

112

NN

преди 3 години

Огромна драма, две невинни души загинаха по изклчително жесток начин,но защо не посегна на себе си,а на тях,каква е тая егоистична лудост!!!

111

Ф.С.В.

преди 3 години

Къде са дежурните оплаквачки?? Направо е Трагедия от ревност!! Да родиш деца и после да ги убиеш жестоко!!??????

110

Анонимен

преди 3 години

Наистина много тъжно , каквото и да излезе - децата няма да ги върнат.

109

Barnevernet

преди 3 години

Не бъркай Северна Европа с евроатлантическите кочини. След крадците сащ, икономическите сили са от Изток. Китай и Русия ще ви оправят, съвсем скоро.

108

Анонимен

преди 3 години

Те са били семеиство да си живееят само с родителите си. Така , че вина имат и родителите на тия двама направили семейство, ама да си живеят с парите на мама и тате. А старите им родители вместо да ги съжират, те ги разделяли , като ги приемали обратно и с парите си насърчава ли. Да си живеят по свободно и индивидуално.

107

Barnevernet

преди 3 години

Наред е на север и на изток. Западните кочини се разпадат.

106

Бау

преди 3 години

психичното заболяване е нещо много страшно и напълно неочаквано. Жалко за децата.

105

Barnevernet

преди 3 години

Детеубийцата не е луда, а просто средно статистическо меркантилно женище,което смята децата си за лична собственост. Абортират непрекъснато, продават плътта си, правят всичко в името на парите. Морала на едно общество до голяма степен зависи от жената. България е на дъното.

104

Barnevernet

преди 3 години

Фактът, че българките правят най много аборти в ЕС е показателен що за стока са. Фактът, че българките са известни в бардаците в цяла Европа, също. Фактът, че само в България може да се види на всеки ъгъл някоя невротична кифла как маризи детето си, още повече. Затова, не истамбулска конвенция, а Barnevernet трябва! Трябва да ги наблюдават непрекъснато и при първия тормоз да им се вземат децата. И без това не ги искат. Всичко това е резултат на дивия капитализъм.

103

Анонимен

преди 3 години

Висшето при жените им дава едно измамно самочувствие / останало от соца., че са нещо много голямо/. Сега се гледа какво можеш и какъв продук продаваш , за да те търсят и да ти дадат пари. Живота на такива жени след СОЦА. стана кошмар. Има някои минаха на креватната гимнастика. Но някои. Свестните за самостоятелна работа са много малко.При мъжа с висше/ дори да няма средно/ ще се оправи някак. Може и с крадене да носи пари

102

Анонимен

преди 3 години

Нелекуван феминизъм...