42

Анонимен

преди 3 години

Няма никакъв вирус!! Щялата световна паника е с цел максимално много хора да се чипират доброволно и да се превърнат в дигитални зомбита!!Затова и трескаво се изграждат 5G мрежи, наночиповете имплантирани в хората, под предлога "Това е ваксина против SARS-CoV-2"!!, Работят на 5G честота!!

41

Румен

преди 3 години

Повишената смъртност се дължи на факта че от март месец насам хронично болните със сърдечни,белодробни,ендокринни,нервни,съдови и др.заболявания са оставени на самотек,влошават се и започват да измират.

40

Анонимен

преди 3 години

Тоя "доктор" започна здравната реформа още през 1997-***. Т.е. преди 23 години. Днес берем плодовете на "реформата" му. Айде у лево.

39

Анонимен

преди 3 години

"Не трябва да забравяме и че дългосрочните последици от тази епидемия ще бъдат върху психичното здраве."Значи след коронката България ще се напълни с психушки. То не че сега са малко, но тогава ще има в изобилие...

38

Анонимен

преди 3 години

Да сте живи и здрави, вие и вашите близки!

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Мангъра каза, че вирусът ще самоизчезне като мине през 70%.Както виждаш, натам отива.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37На починалите от грип не им правят PCR тестове.В worldometer твърдят, че починалите от сезонен грип тази година са 435000 в цял свят.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"От СЗО просто искат повече умpели"Мисля, че си изтрещял.

34

Анонимен

преди 3 години

До минувач" Да види че има някакво завишаване ама не е кой знае какво"И аз така казвам - неколко иляди умрели повече не е никакъв проблем. Особено па като са "СЪС"

33

Анонимен

преди 3 години

До минувачЗа Българи има бе. В сайта на НСИ. Брой смъртни случаи поседмично.За миналата седмица са 3179.За същия период преди година са 2152.Т.е. над 1000 отгоре.Януари 2019 е имало период в който са били 2800 седмично, но пак са по-малко от сега.

32

минувач

преди 3 години

Който му е интересно да потърси 'Weekly number of deaths (from all causes)' - за САЩ е, ама нали там най много умират? Да види че има някакво завишаване ама не е кой знае какво. Освен това не е показана 2016 година когато грипа е взел повече жертви отколкото Ковида сега.А за България - не знам, не биха посмели да покажат или ако покажат ще са толкова 'фризирани' от онзи 'математик преброител' от Информационно обслужване че не би си струвало да се гледат.

31

Анонимен

преди 3 години

До ВерЩо?Ако му се изтърсиш в кабинета какво ще ти направи повече?Все пак се разчита, че можеш да работиш с термометър де.

30

До д-р Хинков

преди 3 години

Колега какви са тези изказвания. Умрял с корона вирус , а не от корона вирус. Все едно е е патил с жена , а не от жена. Каква е разликата?Тези хора дали щяха да починат , ако нямаше корона вирус?Никой не знае нали.Можеше да живеят една две или двадесет години или Можеби по-малко ако ги беше прегазила кола.Тогава щяхте сигурно да кажете че са починали с кола ,а не от кола.Вземате се в раце и не подвеждайте хората.

29

Анонимен

преди 3 години

То вече е ясно, че щом СЗО обяви, че някое лекарство не действа, значи лекарството си е съвсем добре и действа. От СЗО просто искат повече умpели, затова се обявяват против всичко, което лекува ковид.

28

Вер

преди 3 години

Умират защото лекарите не приемат болни а лекуват по телефона

27

Анонимен

преди 3 години

Аз пък имам данни (то всеки ги има) как Израел избраха тоталния локдаун през август, а в края на септември вече имаха тройно повече случаи. Локдаунът НЕ работи. Няма дебат тук.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18 (То като умрял с куршум, а не от куршум.)- много с 'куршуми' си живеят дестки години без проблеми! Ама "от куршуми" - не знам никой...

25

Аве

преди 3 години

не триите коментарите ве мутри.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14 - не си чел 'официалните статистики' - всеки ден излизат. И починалите "за която към момента няма информация за придружаващи заболявания" - не са 30 -50% както казваш а 3-4%! И че няма 'придружаващи заболявания по скоро означава че хората не са здраво осигурени и ги няма в базата данни на Касата!

23

Разликата

преди 3 години

Между сегашната и миналогодишната смъртност за м. ноември ще се дължи на Ковид 19.