17

Сата НАТО

преди 3 години

Да оставиш болен от пневмония по пижама на студа ноември месец, си е чисто убийство и не е резултат на грешни политики, а на грешни хора. Виновните трябва да влязат в затвора. Буквално и за дълго.

16

Анонимен

преди 3 години

Бялата мафия в действие, как може да оставите хората на пътя бе как не ви е срам и продължавате да се наричате лекари вземете им 1 000 -та лева като ще мрем на пътя ще мрем на път.я За мрене на пътя не са ни нужни лекари и медицински сестри.

15

Анонимен

преди 3 години

Когато системата се реформира в полза на здравето на хората, воят ще бъде малък. Тук битката не е за здравето, а за парите - кой повече кожи да смъкне от народния гръб! И лекарите - все невинни, току-виж се разсърдили и те оставили на стълбището...Това, което наблюдаваме днес е обикновен фашизъм - всички непотребни икономически трябва да изгорят. Човешкото е изместено от животинското, а това е лошо, много лошо.

14

Според

преди 3 години

Доктора е прав, ама сега е късно. Аз също съм лекар и мога да кажа само, че е късно за коментари, трябва да се действа. Трябва да се спасяват човешки животи. Кога отмине, ако отмине тази криза, трябва да си вземем поука, а не да забравим както винаги и пак старата песен. Трябва да се спре да се критикува само, а и да се дават предложения и да се работи. Иначе за бъдещ успех трябва да се освободим първо от диктатурата и след това да действаме ако може, ако не миграцията остава резервен вариант.

13

Анонимен

преди 3 години

Хората казват: "Алкохолът не прощава". Истината е, че краденето също не прощава. А ние се увлякохме и стигнахме твърде далеч. Толкова далеч, че няма връщане.

12

Анонимен

преди 3 години

Гробарите бизнес въртят. Ще вдигат по още един етаж.

11

Анонимен

преди 3 години

А най-големият проблем на лекарите и на тяхната система сега е как да излязат от голямата лъжа - от преекспонирана до свършек на света настинка Ковид 19. Как да кажат, че SARS от 2002 година се е въртял 18 години в нас, но сега по някаква причина се вади на светло. Цялата им професионално система е един чиновнически сбирток от гнусни манипулации.

10

Шопо

преди 3 години

Абе нали ХЕРАКОВСКИЯ го излекувахте ! Другите ги заеб.те!

9

Болен

преди 3 години

Всичко е плод на безумната алчност на аптекари и лекари !!!! Това е ! Лекарствата започват с цени от 10 лв. нагоре ! Лекарски кабинети и аптеки има вече през 15 м. по улиците ! Кого заблуждавате, смучете народната кръвчица и се гушите с кървави народни пари !! Господ да ви съди за алчността !

8

Анонимен

преди 3 години

Докторе, ти до днес да не си бил на ЛУНАТА! КАТО ТЕ ГЛЕДАМ В ТАЗИ СИСТЕМА ИМАШ ДОСТАТЪЧНО ТРУДОВ СТАЖ! Как да се реформира, като постоянно има КОНТРА за всеки случай на реформи и контрол! Всички засегнати вият по телевизията и край!

7

Активист на БСП

преди 3 години

Важното е чекмеджетата на докторите и Братиньо да се пълнят !

6

Анонимен

преди 3 години

До Не разбрал"от какво толкова се претоварва тази система"От крадене, от крадене се претоварва. От това е претоварена цялата държава. От пустото крадене без край. Докато едни крадат, други балами събират капачки.

5

Анонимен

преди 3 години

Докторе всичко е плод на вашата незаинтересованост и алчност оставихте ли хората на пътя като кучета оставихте ги вие не сте лекари, а сатрапи. От 10 месеца се търби по света че има Ковид що не сте взели мерки 10 месеца пушихте цигари и пихте кафета и чакате специална покана, а вие за какво сет там на кой сте нужни ? Тоя лекар да бъде уволнен тия имат клетва да не оставят човешко същество без оказана помощ.

4

Не разбрал

преди 3 години

от какво толкова се претоварва тази система - от едно грипче, дето се лекува с чай. Че той Радев до Естония отиде Деса да си напразари и ония опищяха. Международен скандал направиха, че не ги бил пазил. От какво да ги пази - от грипчето? Важно провата да не ни се нарушават - да не ни слагат маски, да не ни ограничават пазаруването, да не ни нарушават купонясването, да не ни следят дали спазваме карантина и т.н. Вече всеки юрист знае как да свали обвинение по коя да е мярка в съда.

3

Анонимен

преди 3 години

dal-bog, vzel-bog, bojiestvena politika, kakvo pak mrankate i se oplakvate ot bojestvenoto proizvodstvo?

2

Анонимен

преди 3 години

Политиката на партия ГЕРБ е напълно правилна. Просто следва чужди интереси които са антибъгарски!Мафията и Бойко Българоyбиец в затвора!

1

Анонимен

преди 3 години

Политиката на партия ГЕРБ е напълно правилна. Просто следва чужди интереси които са антибъгарски!Мафията и Бойко Българоyбиец в затвора!