155

Анонимен

преди 3 години

Лека нощ... :)))

154

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 152Да не забравиш да се обозначиш, като дойдеш в болницата. Мисля, че вече се работи по въпроса за идентифициране на про-*** като теб. За да получат адекватно отношение.

153

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо 148-мияПозорно е да си глупав и да разнасяш заразата с плюнките и просто-тията си.Ти да не си метачка някъде? Такава дивотия не бях виждал!

152

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 150Ти па много ставаш.права е жената. за вазе само бой

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен148Ами пробвай да ни биеш. После не знам кой ще те лекува от потрошките.

150

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 148Не ставаш. Нищо не си направила и няма и да направиш.И за санитар не ставаш. Само за креслива бабичка.

149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 147Това е резултат от кре-тенията на много и-ди-оти, които пренебрегнаха правилата.Сега от тях са най-големите писъци как и защо така не ги лекуват.Но - мало-умието не се лекува. При някои е вродено

148

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКое нямаше да направя???Да се преборя за прибирането на тези хора от стълбите ли????Не ме познаваш,ТОВА нямаше да го позволя,каквото и да ми струва.Един санитар да бяха оставили с тях поне..НЕЩО...НЕЩО да бяха направили..НЕ МИ РАЗВИВАЙ ТЕОРИЯ ЗА УМСТВЕНИЯ СИ КАПАЦИТЕТ И НЕ МИ ХВЪРЛЯЙ ДИПЛОМИТЕ СИ В ЛИЦЕТО МИ.АКО Я ИМАШ-ИЗБЪРШИ СЕ С НЕЯ,ЗАЩОТО НЕ СТРУВА.ЗАЩОТО ДА СИ ЛЕКАР Е ХУМАННА ПРОФЕСИЯ,А НЕ ПРОСТО НЯКАКВА СИ РАБОТА.АКО ОСТАВИТЕ МОЙ РОДНИНА ТАКА-ЩЕ ВИ БИЯ,ДА.ПОЗОРНО Е.

147

Анонимен

преди 3 години

Гледката е абсурдна, в 21 век болница да се оправдава, че нямало как да качи пациента в болницата на болнично легло и хора като кучета да седят легнали по стълбищата. И това е във втория по големина град в европейска държава. Какво ли е из дълбоката провинция... не ми се мисли, даже ме е страх. Бъдете живи и здрави!

146

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБоже - това е стандартния пример на смахната пациентка, изискваща всичко без дори да знае какво иска.Тъпотия, но като не останат лекари, ще се чуди на кой да се оплаче... преди да посети Св. Петър.

145

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА ти, ако си лекар, какво би направила?Да ти кажа ли - НИЩО.Първо, защото си некадърнаВторо, защото пак си некадърна.Трето, Некадърна си, защото ако беше кадърна, нямаше да разсъждаваш ТАКА. Не познаваш нещата и дрънкаш глупости.

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонименхаххаахаххах..Истински,от сърце ме разсмя:)))))Първо съм жена,второ не съм селската алкохоличка ,и не съм..необразована!!!!!..:))))Трето-всеки има право на мнение,а моето е,че българските..лекари има доста да учат от европейските си колеги по отношение на обгрижването на един пациент.И четвърто-НЕ МОЖЕ да си лафиш с колежката,докато вън чакат болни хора,а за спешното да не говорим.Тази професия НЕ Е като другите,в нея се влага сърце,а доста го нямат.За това-напуснете.Лека вечер!

143

Анонимен

преди 3 години

Айде бе - няма да киснем на тая седянка цяла нощ!Толкова ли няма някой да защити Световната Конспирация!?Поне напишете някоя ***-отия за БОКУ!Ама вие съвсем сте се изччекнали.Освен да има някой нов протест да ходите да викате УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ...Платиха ли ви? КОЛКО?Че като ми казаха по колко плащат... Те е бадева ходенето...Божков е скръндза.И шведското трио толкова си можеше...Та за вируса?

142

Анонимен

преди 3 години

На всички, невярващи във вируса, им пожелавам да го изкара цялата им рода и - който може, да оцелее, за да пише после как такъв вирус няма.ХО! Да ги лекува Мангъров, не Мутафчийски!!!

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140Пожелавам ти Мангъров да те лекува с чайчета и... ако оцелееш - оцелееш.Господ да ти е на помощ.

140

Анонимен

преди 3 години

чудесно, Мангъров се бори човека, но ето че успяватеорията за сухите съчки в действиетова, че и нацистите са я прилагали е малка подробност

139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138Мисля, че визирания от Вас "интилеген" най-вероятно е на 35 години и още е в отделенията... Да имаш среден успех между "е" и "пи" си е постижение за умствените Му способности.

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136Идеята, че доброто лечение/лекари се постигат с хубав бой, издава несъмнено висока интелигентност. Мога да се обзаложа, че сте успели да преминете в пети клас след само три опита и с уникалната диплома от 3,25. Разбира се, и учителите трябва да се бият редовно, само така се получава качествено образование, като Вашето, нали?Почитания, сънароднико!

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136Е... явно ще те лекува вече селската ти врачка. Ще разбера кой си.Предполагам, че си без образование и си селския алкохолик-безработник и не осигуряващ се. Точно попадение :)))

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 135Боят ви е малкоооо.Трябва ви редовна доза и в по големи количества!Да се научите да сте доктори,ако не-вън.