85

Анонимен

преди 3 години

В София вече са регистрирани пациенти, заразени едновременно с грип и коронавирус (COVID-19) тия едно си знае. Присъствено та присъствено. Нека да влезе един ден в голямо столично училище и да отиде до там с градски транспорт, а не с мерцедеса, да види как мерките са само на хартия. Няма да изкара и час и ще побегне с 250з

84

Анонимен

преди 3 години

Спрете децата от училище и ги записвайте да учат в чужбина, както са го правили след Освобождението. После ще бъде късно.

83

Анонимен

преди 3 години

Браво Вълчев! Поредната *** заповед!Учете ги присъствено, че са полови неутрални и им давайте хормони - женски на момчетатата и мъжки на момичетатат. Мъже с гърди и жени с бради - това е бъдещото.

82

Анонимен

преди 3 години

Интересен момент от последната му заповед е, че учителите може да преценяват кога децата да са без маски. Те са учители, не доктори и епидемиолози. Пак прехвърляне на отговорност. За какво ви плащаме тлъсти заплати и осигуряваме луксозен живот даже и на приближените ви. За да кълчите пръсти и фа издавате *** заповеди ли?

81

Анонимен

преди 3 години

В това министерство има много странни хора, явно.Не сме чули за ,, чистки,, там от 40 години насам.

80

Анонимен

преди 3 години

Карантина е достатъчно известна дума.Локдаун е синоним.

79

Анонимен

преди 3 години

Вълчев, разсъни сеПрибирай децата по къщите и си оправи онлайн обучението.Лесно беше с джендъризмите по учебните програми

78

Анонимен

преди 3 години

Незабавна оставка на Вълчев и цялата пасмина около него

77

До 72

преди 3 години

По-голямата част от работещите по офисите са онлайн или максимум до 30% от състава на график присъствено. Това е поредното малоумие на Вълчев много фирми пуснаха родители да работят от вкъщи именно с цел да ги предпазят и съхранят работниците си, но Вълчев тика децата им по класните стаи. Ако тези родители се разболеят кой ще го гледа тези деца. Всички знаем, че образованието и здравните грижи у нас са безплатни единствено за етноса.

76

Анонимен

преди 3 години

Тежки да,детето излиза и се опитваме да влезем в калпавата ви система на онлайн и не става.Утре пак ще опитаме,но явно във вас е проблема.

75

До 76

преди 3 години

Какъв геноцид, естествен подбор му викат...

74

Неподкрепящ никого

преди 3 години

Всички млади навън. Да живее Мангъров! Пенсионерите вкъщи, да се пазят. Учителите, да се пенсионират и да ги заместят студенти! Да живее Мангъров... Министърът е прав! Който не иска , да не носи маски. Да живее Мангъров! И без това всички са болни вече... Пенсионерите вкъщи... Айде стига реване. Да живее Мангъров !

73

Дните му като минист

преди 3 години

да преброени. След това е препоръчително да си вземе билет за по далече или да си направи пластична операция на грозния фейс.

72

кон Стипаций

преди 3 години

Най-тежките седмици за образователната система започнаха , откак тая калинка е назначен за министър !Значи преди при всеки сезонен грип имаше грипна ваканция , сега морят даскалите , които повечето са в предпенсионна възраст и играят на руска рулетка!Всъщност , която и калинка да беше - резултатът щеше да е същия !Калинки , сър !

71

Анонимен

преди 3 години

Ужасно сте т.ъ.п.и всички! А кой ще ви плаща пенсиите, ако родителите на децата си вземат неплатен отпуск, а? Като сте два милиона пенсионери и само се чудите кого да плюете тук, а ние се чудим как да си гледаме децата! Засрамете се! Стойте си ВИЕ вкъщи. Излизайте рядко, носете си маските и се молете да ама здрави, ние, за да се погрижим за вас! Неблагодарници изкука.ли!

70

Анонимен

преди 3 години

Геноцид!

69

Guest

преди 3 години

Г-н министре, утре си вземете едно кашонче от кварталния магазин. За нещата от чекмеджето. Тия дни Баце ще те привика на кратък разговор. Той такива като теб не ги трае. Обърка socoban-а фатално и няма поправителен ход.

68

Анонимен

преди 3 години

При тоямкошмае с нашите роднини няма да се учудя ние да сме първата държава с протести ЗА затваряне + оставка и затвор за шофьора на джипа!

67

Анонимен

преди 3 години

Нищо няма да им стане на децата да изкарат една нулева година. Друг е проблемът на мутрата - него го е страх че ако пусне децата родителите ще трябва да си пуснат неплатен и ще трябва да им плаща, а парите са откраднати и знае че ще го убият с камъни. Само се чудя докога хората ще търпят техните близки да умират и няма да се вдигнат?!

66

Един съгласен

преди 3 години

С кое от изброените по-долу ще се съгласите? Аз предлагам да въведем всичките, а не само първите 2. !!! Защо всичко да е за сметка само на децата! А хората на средна възраст какво да кажат и те са затворени в офиси, но никой не ги пита, нали... Не е опасен вируса само за учителите, за всички ни е опасен?