386

След като историците

преди 3 години

ни изтъкнаха някои неприятни за македонците истини,македонските манипулаторипотърсиха помощ от гравитиращи към Сърбия историци от Любляна,Загреб,Сараево,Черна гора,както и от сръбски такива.Оспорват се твърдения без да се цитиратфакти(как да цитираш нещо,което го няма),приказва се за политизиране на историята.Те самите правят това.Показаха кои са.Поздравявам българите със 135 г.от победата ни при Сливница над сърбите във войната им срещу обединена България завършила с катастрофа за тях.

385

Анонимен

преди 3 години

Тълпа сърби отричат твърдението, че тълпа сърби са промивали мозъци. Напълно съм шокиран.

384

Спеца

преди 3 години

Накичили площадите си с чужди исторически статуи , изпъчили се като световни фактори , тия българи от "Долната земя", както ги наричат старовремските ни книжовници , наистина се смятат за нещо специално , а те са само плод на сръбското коварство и на безкрайната търпимост на българина!До тук беше , номера Ви няма да мине!

383

Некъф

преди 3 години

Как си пролича, че македонията са троянския кон на рашките и сърбите, а тия историци от коя история са учили, от 20-те страници на македонската история ли !!!СЪРБЕ НА ВЪРБЕ !!!

382

бай Ставри

преди 3 години

каво искате от северомакедонците, които са облъчване откакто са родени, че нямат нищо общо с българите. Искате да преспят и на сутрента да кажат , че имат български корени. Това го могат само българските комунисти, преспаха и станаха социалисти. А какво ще кажете за 40% от българския народ, който още смята че съветската армия през 1944 г. е освободила България, а не я е окопирала.

381

Анонимен

преди 3 години

Негласно и сърбите са го казали. "Ние българите злоупотребяваме с историята."Който има история, може да я употреби или да злоупотреби с нея. Който няма история, просто я краде за по-лесно.

380

хахаха

преди 3 години

Доживяхме сърбокомунистите да ни дават акъл по европейски въпроси. Точно тези които избиха над 50 000 българи в сръбските концлагери само защото са българи .-Тези които подложиха на геноцид босанци , косовари ,хървати и пр. народи в измислената империя Югославия. А подобре мирувайте в *** си .

379

цървул

преди 3 години

Съдейки по фамилиите, всички които са се подписали са сърби. Ето кои оределя историята на макетата.

378

Анонимен

преди 3 години

Прави са сърбите.Ченгета като Каракачанов и политически трупове като Негово Величество Тиквуний II ще ни скарат с цяла Европа.

377

Анонимен

преди 3 години

Нека се самоопределят, но да не ни крадат царете.

376

българин

преди 3 години

До Бисер БалканскиБяхте южни сърби , сега северни македонци- това е. Жалка история.

375

Анонимен

преди 3 години

Всички подписали живеят със спомена за Тито и СФРЮ !

374

Гого

преди 3 години

До Бисер БалканскиВие не сте и на кавала даже. Вие сте, тупана, всеки да ви блъска, докато не ви дойде акъла в дебелите глави.

373

Анонимен

преди 3 години

Айде бе, аз съм по-възрастен с 15 години от Северна Македония. Какви историци, биографи й трябват на Македония с тази възраст...

372

Хайде стига

преди 3 години

А Сърбия кога ще признае Косово? :)А Германия защо настоява за историческа истина за Холокоста?А Испания някога ще позволи ли на Каталоня да се отдели? :)Ако Шотландия се отдели от Великобритания чрез референдум с цел да се върнат в ЕС, испанците дали няма да им направи вето, познайте от три пъти? :)

371

Анонимен

преди 3 години

Сърбия - бивша Югославия.Северна македония - бивша македония.Е това ви е историята, че ви смениха имената. Ай чао.

370

хаха

преди 3 години

Историци от бивша югославия. Смях в залата.Историци, от държава която я е нямало, когато България е била империя? Верно ли?Бивша югославия. Бивша. Като бивша македония...България не е бивша, България винаги я е имало и си остава България. Пък тез, дет после се появили и са вече бивши... мани ти тая работа :D

369

...

преди 3 години

Ей, каракачан, ко прайш ве, мишка? Махни си торбата от главата и кажи нещо смислено. Нали си патрЕот? Оня, валерката симеонов и той. Ко прайте ве, мишки такива, що мълчите??? Нали сте патрЕоти

368

!!!!

преди 3 години

Нагли *** са дебелите македонски глави ................ще гледат ЕС през крив макарон, ще се осъзнаят, но много късно...............дотогава албанците ще са над 50 % в Македония!!!

367

Анонимен

преди 3 години

"Glupi bugari srbite nikogas ne sa ni vikal I ce sme srbi ama vie ste tapaci dzukeli I samo tova znsete" -- македонски наивник, сърбитенаистина никога не са твърдяличе сте сърби, а е и безсмислено.Но те са ви промивали мозъцитецеленасочено, че сте македонци, а не българи. С репресии след ВСВсрещу всички с българско самосъзнание.Това нещо трябва да влезе в новитеви учебници по история, дотогаваЕС през крив макарон.