33

Много просто смятане

преди 3 години

А анкетираните колко са ? Петима ? Десет ? Много интересни глобални и национални изводи удобно представени в проценти. И никакви други данни.... Колко са анкетираните в кварталите с ромсско население... колко са анкетираните в селата... в градовете... в бедните райони... в столицата.Дават се тука едни проценти и всеки си прави съчинения по текст в зависимост , колко му е развинтено въображението .Пример: 4 девойки анкетирани,две пушат.Басси.54% от девойките в БГ са пушили поне веднъж...

32

Анонимен

преди 3 години

Ам тъй ми .....няма се излагаме....форевър първи

31

Анонимен

преди 3 години

Така и не ги научих тези цигари. Само пари на вятъра, жалко че толкова рано се хващат на хорото децата и после и да искат няма отказване. Ще си ги павка доживот който ги започне и ще е един покорен роб. Е нищо поне си мислят, че са много яки, а всъщност са се хванали на кукичката и доброволно се лишат от сумати пари, за здраве да не говорим.

30

Любопитно!

преди 3 години

От чист интерес ни що повече... Много бих искал да видя или поне да чуя как премиера ще коментира това негово постижение.(казвам негово, защото винаги, когато сме 1ви в каквото и да било - то заслугите са негови)

29

До 23

преди 3 години

Щото четеш глупави сайтове.. а те от трагедии и сензации си правят парите . А иначе ..Прекрасно кътче под небето , ако не броим процента постоянно мрънкящи жители на които все някой им е виновен. Някаква генетична увреденост явно..

28

Койчо

преди 3 години

Тях за това ги сложиха да учат дистанционно

27

Анонимен

преди 3 години

Congratulations, отличници!

26

Ха

преди 3 години

Aбе за пушенето ..за ОГРОМНО съжаление може и да сме в челните редици. Голяма простотия е това пушенето и в много страни моментално те гледат като втора класа ако пушиш. Но при нас все още много го има. За останалото ...опрезелено не сме в челните редици, но това не го прави по-малък проблем.

25

Ямболски цървул

преди 3 години

А 3 годишните ромчета надминават 16 годишните българчета.

24

Анонимен

преди 3 години

Глупости, децата са даже по-умни от нас навремето.

23

Училища

преди 3 години

Затова трябва да ходят на училище. Иначе няма да сме първи. Там могат да си пият биричка и да си пушат. С дистанционното обучение обаче това не става и рискуваме първенството.

22

Анонимен

преди 3 години

Социализъм, наркотици, тероризъм. Идва от Изтока.

21

Браво!

преди 3 години

Това е постижение на ГЕРБ - доста години работят за постигане на тази цел.

20

Анонимен

преди 3 години

Чудя се има ли нещо хубаво в БГ? Нека някой напише,ако знае.Искам да прочета хубава новина .От сутрин до вечер само лоши новини.

19

Анонимен

преди 3 години

Бойко е виновен.ОСТАВКА!

18

Анонимен

преди 3 години

Това някаква кампания ли е? Колко сме зле, децата пък да не говорим. Каква е целта с тези статии през ден? Само чeрнилка се излива. Нека. Ама децата ще продължават да печелят медали по училищни олимпиади и ще ги канят по цял свят в престижни университети. Дерзайте. България е била, е и ще я има и след разпада на сегашните империи.

17

:)

преди 3 години

Още едно постижение на Тиквун и Шайката. Избирайте ги още 20 години.

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ България алкохол се пие често, но не на големи количества. По количество въобще не можем да се мерим с първенците в Европа където се пие по барове и пъбове. У нас е битов алкохолизъм който най-често върви с вечерята.

15

Анонимен

преди 3 години

На запад не пушат цигари щото вече не е модерно. Но се друсат много повече с други работи. То в България даже трудно се намират истински наркотици. Не като едно време. Сега дори и тревата е фалшива. Смъркат там някакви гаражни синтеритки, хапчета от китай и пушат наргилета. Едно време 80-те и 90 години знаете ли какво беше? Всеки десети се боцкаше с хероин! Аз лично познавах няколко човека които си заминаха от това. Сега това отдаван е минало и никой не се занимава.

14

ме

преди 3 години

Семейната среда е доста важна. Много хора просто се освобождават от задълженията си, предавайки това задължение към учителите да им възпитават децата.