54

всичко е точно

преди 3 години

До не знам не знамчехите са разумни хора ще ваксинират 40% от населението избрано правилно и пандемията ще им спрепри нас требе насила да ваксинираме по 2 пъти всички и пак не е сигурно че ше хване ваксината на тия дъряени кратуни конспиративни

53

 не знам не знам

преди 3 години

чехите са 10 милиона а са поръчали 4 милиона дози ваксини ни сме има няма 7 милиона сме поръчали 13 милиона ваксининещо не ми се връзва след като казват че неможело да се препродава.....

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Ваксина никога не се слага на активно болен бе *** смачкан.

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Аутист... ти знаеш ли как работи ваксина и какво е антитяло. Въобще знаеш ли какъв е ефекта от ваксината и по какъв начин се доказва имунитет? Защо въобще се опитваш да философстваш при положение, че имаш знания съизмерими с тия на подметка?!ГЛЕДА СЕ КОЛКО ИМАТ АНТИТЕЛА СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ!

50

Анонимен

преди 3 години

Модерна прави ваксини базиране на mRNA. Твърде авангардна им е технологията и с причина не е предпочитана от другите компании, които разбработват ваксини. Ако успеят с тази буквално ще им е първия голям пробив.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54"Имат 13000 заразени на милион "Глупости. Путинистики няма смисъл да се цитират.

48

Анонимен

преди 3 години

Хаха! Господин Бил Гейтс няма да ти мине номера с инжектирането на чипове! Булгаропитек умен! Аз знае!

47

Анонимен

преди 3 години

"Само не мога да разбера руснаците като имат вече три различни ваксини, а и вече ще изнасят, защо бройките заразени и починали по техни данни къртят статистиката!?!"------Изобщо не къртят никаква статистика. Имат 13000 заразени на милион, ние- 15 000, а Белгия, например, има 46 000 на милион. Към момента Русия е чак на 63 място в света. Починали - имат 230 на милион, ние- 330, Белгия-1230.Така че- за какво къртене на статистика изобщо говориш?! Първо я прочети тая статистика, пък тогава пиши.

46

do 50

преди 3 години

Статията е пълна с глупости, което е нормално, когато не се цитира източник. Кой знае от какъв жълт сайт е преписана.5 дни в хладилник или 12 часа на стайна температура може да се държи ваксината на Pfizer след размразяване, според самите Pfizer.

45

До 50

преди 3 години

До ФАЛШИВА НОВИНАСлед изваждането от 80-те градуса ваксината се разрежда. От една доза излизат ваксини за 5 души. След това е годна за "консумация" до 6 часа.Нещо не си дочел както трябва.

44

ФАЛШИВА НОВИНА

преди 3 години

Не мога да си обясня истерията с ваксината на Pfizer - тази ваксина издържа няколко минути и се разваля , ако не е на температура -80 градуса , тоест трябва да се приложи веднага след изваждането от средата на която се съхранява .Въпроса ми е елементарен - как мислят да вкарат в човешко тяло вещество което е замразено до -80 градуса . Акъла не ми го побира .

43

Анонимен

преди 3 години

А македонската ваксина, а то беше наденица

42

А руската ваксина?

преди 3 години

Руската ваксина също няма нужда от -80 градуса. И се тества не само в Русия. Но, както изглежда, и с ваксините се прави геополитика.

41

Психиатър

преди 3 години

Корона ви сложиха на всички на кpaтуните. Дето се вика "скроиха ви короната". Сега сичкото уфсъ под строй за инжекция. Чип, УайФай и ГПС едва ли ще има, но гарантирам, че "кожените" ви инжекции, като на господина долу, ще спрат да работят. Е разбира се на дамите ще им се повредят "фурните". Били Гея ви го казва в очите, че ще ви намали бройката, но не е казал кога и как. Една ваксинка на 80% от овчелюдието, и за 1 поколение на Земята ще останете под 40%, без война, без кръв и без насилие.

40

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден днес бг пишат около 10 статиики за ваксините против ковид, вижте как върви пропагандата, първо проблем - covid 19, 10 месеца някъде ни се набива кило е опасен, но ясно се вижда, че не е май така, второ решение- хоп само ваксина ще реши проблема covid, и сега това ще го лансират поне 8 10 месеца, както правеха с ковид, всички правителства, медии, доктори и полиция са в тази мекоо казано престъпна схема

39

Анонимен

преди 3 години

Хубаво ще е да вземем по 20 млн от всички видове ваксини щом Меркел ги лобира значи са хубави. ЕС е най-великото нещо на света. Да живеят ваксините и тяхното правилно съхранение.

38

до 39

преди 3 години

напълно логичен въпрос, а защо ти слагат минуси....?!

37

Анонимен

преди 3 години

Нищо лошо , но вчера споменаха че тези 94% са успеваемост при около 200 човека от близо 40000 участващи в опитите. И ще им трябва време за да обработят данните на всички и да обобщят .

36

Анонимен

преди 3 години

Дрогари драскачи основно качество на една ваксина е да е лековита. Щели да я съхраняват при -80 ***.

35

Анонимен

преди 3 години

Каква медицина си имаме. За има нема 6-7 месеца направиха ваксина срещу "смъртоносен" вирус, но за РАК още не могат да намерят лек