27

ТурлюГювеч

преди 3 години

От управляващите разбрах - Българския език не е славянски,а татаро-монголски с тюркски корени!

26

Анонимен

преди 3 години

Когато не почиташ християнските си освободители от Русия те чака най малкото падение на изборите.В перспектива ислямизация.Герб и ОП са турски мекерета.Кярат се със славяни ,а с турците се прегръщат и дирят "диалога"!

25

до 18

преди 3 години

като ЕС можело да отхвърли вето защо макетата се скъсват от злоба и плюят денонощно? Ако можеха да ни заобиколят и да влязат в ЕС до сега да са го направили 100 пъти.Ама не става - и затова е цялата тая помия.Която впрочем не е от вчера а вече от75 години.ДА влизат като мога и да ни оставят на мира. Те имат претенции към нас, не ние към тях.

24

баба мара

преди 3 години

балканите не им трябва ес и нато тука е развъдник на тероризъм наркотицирелигия и история няма управия да си живеем в мир и разбирателство без даучастваме в различни блокове

23

до 1

преди 3 години

Лъжа. Никой не мрази - първо ромите да вземем. Много сме против ромите, защото престъпността при тях е голяма, и не се съобразяват със законите на страната. Да са живи и здрави и да не тероризират хората. Турците? - глупости са това как ги мразим. Отиди в Родопите или в Добруджа, живеят си хората заедно и заедно си празнуват и мюсюлмански и християнски празници. А че не обичаме Турция е вярно - докато не спре с аспирациите към България и нейната територия.Арменците? Стиховете на Яворов показват

22

Анонимен

преди 3 години

До ПарадоксБългарският език не е славянски, а български. Славяно-татарите са на изток

21

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Господин Ковачев, няма как хем да работите за Съединени Европейски Щати - идея която вие силно подкрепяте и хем да работите за Национализъм. Вие страдате от политическо противоречие.

20

Анонимен

преди 3 години

РУСОФИЛИТЕ ИЗВЪРШИХА УНИКАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО КАТО ОБЯВИХА БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА ЗА СЛАВЯНСКА.

19

Аз

преди 3 години

Аз мисля че трябва да се даде на братята македонци шанс за започване на преговорите, ние ще имаме след това много възможности да блокираме разни глави от преговорите. Не трябва в началото да покажем че не сме братя и европейци. Има много положителна промяна последните година на отношението от МК към БГ, просто учебници и история не се пренаписват за един ден, пак и политици да говорят за история също не върви. Приятел се познава в трудни времена.

18

за 16

преди 3 години

До АнонименЕС може да отхвърли Вето, освен това ЕС може да приеме Македония за асоцииран член и да и дава пари, което е целта на Скопие.. При всички положения ЕС няма да окуражава политика за претенции към съседни държави.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонименразкарай се бе русофил, вие предадохте България

16

Анонимен

преди 3 години

ЕС не може да отхвърли вето, както при ветото на Радев.За приемането на нови членове зъконът там е, че ВСИЧКИТЕ 27 държави трябва да са съгласни.Предишният път не влязоха, защото Франция сложи вето.

15

1

преди 3 години

а ти дупетате ковачев,дали живееш без омраза в България,роми,турци,даже и арменците мразите,и сега изведнъж,в Европейското семейство,да живеем с обич,и знай татарите са велико племе,Чингис хан,почти бил завладял света,ти се гордей с татарите.

14

Анонимен

преди 3 години

Герб извършиха с ОП уникално предателство и ни лишиха от европейски корени като отхвърлиха славянската азбука ,а сега се сърдят,че ги наричали татари?

13

Анонимен

преди 3 години

ГУБИМ МАКЕДОНИЯ ЗАРАДИ КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ ПРОТЕЖЕТА КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА ПАТРИОТИ ЕВРОПЕЙЦИ.

12

Анонимен

преди 3 години

До ВЕТОВярваш ли че правителството ще може да отиграе политиката с ВЕТО?

11

Анонимен

преди 3 години

17 ноември се чества падането на гръцката диктатура и фашизъм през 1974 година.Падането на фашизма в Западна Европа е през 1974-75 година.

10

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКАК ОТ СЪРБИТЕ? АМИ ДРУЖБАТА С БАЛКАНСКИ ПОТОК?

9

Анонимен

преди 3 години

До ПилетоРадев като наложи вето ГЕРБ какво прави? Сега ЕС ще напрви същото с ветото на ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли как в Европа където се шири денационализацията и ислямизацията ще ви разберат за тоя аргумент Ковачев...Няма да ви разбере никой.