21

Анонимен

преди 3 години

Аман от ваш'те туристи! Туристи като на Канарските острови или на Сейшелите! Никаква реална икономика, никакво реално производство! Хора без или с ниска квалификация. Осъзнавате ли до какво води преструктурираната ни икономика като сме една трета прислуга? Когато няма реално производство, няма развитие на инженерни, химически, биологични науки? Връщаме се със столетия назад. СПА е имало и през Римската империя.

20

GG

преди 3 години

Дано пак управляват Герб и Патриоти... БСП ще ги пуснат тея диваци веднага в ЕС

19

Ивайло

преди 3 години

Да

18

Затворко

преди 3 години

Нека не забравяме че сме наследници на велики ханове и царе, та да позволим на някакви отцепници да си присвояват нашата история. Когато Северна Македония стане част от Албания макета ще се осъзнаят коя е родината им.

17

пирова победа

преди 3 години

Това, което ще постигнем днес с временното спиране на Македония е Пирова победа. Има само една полза--Тиквата дори и пред противната Меркел доказа, че е руски агент и страхливо псе.

16

обективен

преди 3 години

Гърция има много повече ивестиции в Македония. България няма. Гърция заяви от самото начало какво иска-България се люшка като Юнкер от ишиас. Гърция никога не допусна безпринципна позиция спрямо Македония- България един *** заяви, че до седем дни ще се опавят всички портиворечия трупани с десетки години. Ето това е разликата между"моят приятел" Мицотакис и Лидерът на Балканите, Боко Тиквата. Затова позицията ни олеква и станахме смешни. Следва падането на Тиквата и промяна на позицията ни.

15

EC

преди 3 години

То ни българите нямаме приятели така че какво още ще изгубим със наща простотия,,,

14

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се развиват връзките с Албания ! Когато човек трябва да прескочи кална локва е добре да има камък, на който да стъпи !

13

Анонимен

преди 3 години

Северняците сами се блокират, такава е програмата в поставеният им чип....

12

Анонимен

преди 3 години

Ами тя северна македония кога и била близко до нас, че да се отдалечава!!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Национален герой ще да стане тоя, който ни отърве дефинитивно от скопската смрад !

10

Анонимен

преди 3 години

Тука явно е сборище на българомразците ?

9

Влади

преди 3 години

Банско и морето ще са без мк туристи. Помислете си!

8

Вълканов

преди 3 години

Играта свърши още през август 2017 год. Признахме ги за отделен народ ис отделен език. Всичко вече са прах в очите на Българите.

7

Анонимен

преди 3 години

НЕ, МАКЕДОНИЯ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЕС. В БЪЛГАРИЯ ВМРО ЩЕ ВИЕ ОТ МЪКА И ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ.

6

Анонимен

преди 3 години

Много правилно е да се отдалечаваме от Македония. Исторически погледнато, всичко е в движение. А какво били разбирали в Западна Европа, въобще не трябва да ни е мерило. Там въобще ни смятат като заместник на изгубените стари колонии. Докато не се покаже твърдост, все ще ни изнудват. С влизането ни в ЕС губим все повече производства, т. е. самостоятелност. Което ни прави пионки във всички кризисни ситуации.

5

даже

преди 3 години

Вече си мисля, че даже много им се обясняваме и дори така подхранваме самочувствието им. Точка, имаме право според европейските правила и им налагаме ВЕТО. Те си знаят защо, ако не знаят, да се поинтересуват и да се поправят!

4

да, ама не

преди 3 години

Точно и само на Русия правим услуга,като забиваме ножа в гърба на нашите братя-македонците. Проклети да сте....

3

Анонимен

преди 3 години

Северно Македонците винаги са били двуличници.Със такива хора не трябва да се сближаваш,по всяко време могат да ти забият нож в гърба.Нека отново да станат протекторат на сърбите.

2

и какво

преди 3 години

И какво точно отношение има Западна Европа по този въпрос? Г-н Стоянов, не повтаряйте дипломатически клишета, а попрочетете нещо от над 10 000 антибългарски публикации в македонския печат. Мисля, че и Европа ги чете... Не ми харесва макетата да ме псуват и обиждат по безобразен начин само защото съм българка. Ако на вас ви харесва - моля!? Отстояваме национална позиция, която е ВЕТО, и със и без ветото ни мразят до безпаметност. Просто няма да ги легитимираме в Европа . това е!